Μια πρόταση ίσως ενδιαφέρουσα (off topic σχόλια)...

Status
Not open for further replies.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Με τι επαγγέλεστε κε Κόγια για να νομιμοποιείστε να δίνετε σεμινάρια και μάλιστα επί χρήμασι???

Reaction score
4
Απάντηση: Μια πρόταση ίσως ενδιαφέρουσα

Θα πάρουμε και σερτιφικέητ ? :138:

Αν ναι, εγώ θέλω να παρακολουθήσω ένα σεμινάριο που θα με κάνει HiEnda !
Φυσικά δεν ξέρω τι απαιτήσεις χρειάζονται αλλά έχω ξεκινήσει προετοιμασία...

Αλήθεια..μπορείς να κάνεις ένα τέτοιο σεμινάριο ?

Να έχω το χαρτί μετά και να δεις......

Reaction score
43
Re: Μια πρόταση ίσως ενδιαφέρουσα

Με τι επαγγέλεστε κε Κόγια για να νομιμοποιείστε να δίνετε σεμινάρια και μάλιστα επί χρήμασι???

Γι'αυτό δεν θα πάμε ποτέ μπροστά...

Offtopic αλλά δεν κρατήθηκα...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Κε Κόγια, επιτρέψτε μου και δύο ακόμη ερωτήσεις:

1. Τι έχετε σπουδάσει για να νομιμοποιείστε να δώσετε Σεμινάριο σε θέματα ΗΧΟΥ και μάλιστα επί χρήμασι?

2. Τι σύστημα θα έχετε στήσει προς επίδειξη και απόδειξη των ισχυρισμών σας?

Εκτός αν προηγηθεί τσιπουρομεζές στην γραφική Μακρυνίτσα,οπότε ομολογώ θα απολάμβανα κατόπιν το "σεμινάριο" σας κι εγώ... ακόμη και σε Gallerie του Βόλου,όπως επροτάθη... (μα δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ!!!)

Reaction score
0

Kυρ.Κωστα μηπως εχετε καποιο bot που δεν σας επιτρεπει να βλεπετε μυνηματα ασχετα απο το θεμα σας... ?

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.508
Re: Απάντηση: Μια πρόταση ίσως ενδιαφέρουσα

Kυρ.Κωστα μηπως εχετε καποιο bot που δεν σας επιτρεπει να βλεπετε μυνηματα ασχετα απο το θεμα σας... ?
Όχι.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Να επαναλάβω τις δύο ερωτήσεις μου, γιατί είμαι σίγουρος ότι δεν τις πρόσεξε

Κε Κόγια, επιτρέψτε μου δύο (2) ερωτήσεις:

1. επαγγέλλεστε και τι έχετε σπουδάσει για να νομιμοποιείστε να δώσετε Σεμινάριο σε θέματα ΗΧΟΥ και μάλιστα επί χρήμασι?

2. Τι σύστημα θα έχετε στήσει προς επίδειξη και απόδειξη των ισχυρισμών σας?

Αν παρ’ όλα αυτά, ο αγαπητός Κώστας πάλι δεν προσέξει τις ερωτήσεις μου προς αυτόν, ας μου επιτρέψει να του προτείνω κι εγώ ένα θεματάκι στο προγραμματισμό του:

«Η χρήση ανεστραμμένου CD επάνω στο πλατώ για ρύθμιση antiscating ακτινικού βραχίονα».
(επειδή αντιλαμβάνομαι ότι έχει την αποκλειστικότητα, θα ήμουν διατεθειμένος να πληρώσω και κάτι παραπάνω…)

Reaction score
1

Κε Κόγια, .....
1. επαγγέλλεστε και τι έχετε σπουδάσει για να νομιμοποιείστε να δώσετε Σεμινάριο σε θέματα ΗΧΟΥ και μάλιστα επί χρήμασι?
................................
Δε νομίζω να τίθεται θέμα νομιμότητας .....

..............αρκεί να αποδοθεί ο ΦΠΑ.

Reaction score
4

Τελικά να το πάρουμε σοβαρά ή όχι ? :138:

Αν είναι το πρώτο, φαντάζομαι ότι θα χρειαστεί να χωριστεί σε κατηγορίες, έχοντας να κάνει με την εμπειρία-επίπεδο αυτού που πρόκειται να παρακολουθήσει το σεμινάριο.
Π.χ.
Πως θα μιλήσεις για την χρήση της ψηφιακής ισοστάθμισης όταν αγνοούνται όροι-λειτουργίες που δεν γνωρίζεις..?
Attack - release time ή παραμετρικό eq ή threshold..

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Re: Απάντηση: Μια πρόταση ίσως ενδιαφέρουσα

Τελικά να το πάρουμε σοβαρά ή όχι ? :138:

Αν είναι το πρώτο, φαντάζομαι ότι θα χρειαστεί να χωριστεί σε κατηγορίες, έχοντας να κάνει με την εμπειρία-επίπεδο αυτού που πρόκειται να παρακολουθήσει το σεμινάριο.
Π.χ.
Πως θα μιλήσεις για την χρήση της ψηφιακής ισοστάθμισης όταν αγνοούνται όροι-λειτουργίες που δεν γνωρίζεις..?
Attack - release time ή παραμετρικό eq ή threshold..
Όπως είναι προφανές, η θεματολογία θα σπάσει σε ενότητες. Αν κάποιος δεν γνωρίζει τα βασικά, θα πρέπει να γίνει αναφορά και σε αυτά. Δεν νομίζω ότι είναι τόσο τραγικό όσο φαίνεται.

...

Reaction score
7

Εχω την αισθηση οτι για να ληφθει σοβαρα ενα θεμα θα πρεπει να δωθει και με την αναλογη σοβαροτητα.

Ο κ. Κογιας ειχε μια πολυ καλη ιδεα, η οποια μαλλον εδωθει με εναν, λιγο, ακομψο τροπο.

Το οτι δηλαδη προσφερει τις γνωσεις του επι οκτω χρονια (προς τιμην του και αξιζει θερμων συγχαρητηριων), δεν σημαινει αυτοματα οτι τωρα πρεπει να γινει κατι για να " βγουνε τα σπασμενα ".

Νομιζω οτι δεν το εννοουσε ετσι, αλλα ειναι στην κοψη του ξυραφιου να εκληφθει ετσι.

Επειδη θα με ενδιεφερε κι εμενα να παρακολουθησω καποια σεμιναρια απο ανθρωπους που γνωριζουν, θα ηθελα να κανω μια προταση.

Υπαρχουν αρκετοι φιλοι στο site οι οποιοι, ο καθ' ενας στον τομεα του εχει αρκετες γνωσεις. Θα μπορουσε λοιπον να γινει μια σειρα απο σεμιναρια με διαφορους εισηγητες ουτως ωστε, πρωτον να μην γινει βαρετο και μακροσκελες, και δευτερον να υπαρχουν διαφοροι ανθρωποι οι οποιοι θα εχουν στοιχειοθετημενες αποψεις πανω στο αντικειμενο τους και που φυσικα θα προσφερθουν αφιλοκερδως, εφ'οσον θα εχουν και την στηριξη του site.
Εαν θα πρεπει να πληρωθει καποιο ποσον, κατα την ταπεινη μου αποψη, ειναι το ποσον για την ενοικιαση μιας αιθουσας, για την μετακινηση, για καποιο catering ισως......

Μην ανησυχειται... δεν θα ειμαι ενας απο τους εισηγητες. :116:

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.530
Απάντηση: Re: Μια πρόταση ίσως ενδιαφέρουσα

Εχω την αισθηση οτι για να ληφθει σοβαρα ενα θεμα θα πρεπει να δωθει και με την αναλογη σοβαροτητα.

Ο κ. Κογιας ειχε μια πολυ καλη ιδεα, η οποια μαλλον εδωθει με εναν, λιγο, ακομψο τροπο.

Το οτι δηλαδη προσφερει τις γνωσεις του επι οκτω χρονια (προς τιμην του και αξιζει θερμων συγχαρητηριων), δεν σημαινει αυτοματα οτι τωρα πρεπει να γινει κατι για να " βγουνε τα σπασμενα ".

Νομιζω οτι δεν το εννοουσε ετσι, αλλα ειναι στην κοψη του ξυραφιου να εκληφθει ετσι.

Επειδη θα με ενδιεφερε κι εμενα να παρακολουθησω καποια σεμιναρια απο ανθρωπους που γνωριζουν, θα ηθελα να κανω μια προταση.

Υπαρχουν αρκετοι φιλοι στο site οι οποιοι, ο καθ' ενας στον τομεα του εχει αρκετες γνωσεις. Θα μπορουσε λοιπον να γινει μια σειρα απο σεμιναρια με διαφορους εισηγητες ουτως ωστε, πρωτον να μην γινει βαρετο και μακροσκελες, και δευτερον να υπαρχουν διαφοροι ανθρωποι οι οποιοι θα εχουν στοιχειοθετημενες αποψεις πανω στο αντικειμενο τους και που φυσικα θα προσφερθουν αφιλοκερδως, εφ'οσον θα εχουν και την στηριξη του site.
Εαν θα πρεπει να πληρωθει καποιο ποσον, κατα την ταπεινη μου αποψη, ειναι το ποσον για την ενοικιαση μιας αιθουσας, για την μετακινηση, για καποιο catering ισως......

Μην ανησυχειται... δεν θα ειμαι ενας απο τους εισηγητες. :116:
Ε όχι, εγώ διαφωνώ: αν ο κος Κόγιας κάνει την προετοιμασία και την εισήγηση δωρεάν, ας πληρώσει και την αίθουσα και το ουζερί και το... after! Μισές δουλειές; :137:

Reaction score
7
Re: Απάντηση: Re: Μια πρόταση ίσως ενδιαφέρουσα

Ε όχι, εγώ διαφωνώ: αν ο κος Κόγιας κάνει την προετοιμασία και την εισήγηση δωρεάν, ας πληρώσει και την αίθουσα και το ουζερί και το... after! Μισές δουλειές; :137:
Δεν καταλαβαινω.

Γιατι αυτη η ειρωνια;

Την αποψη μου κατεθεσα. Αν αγαπητε μου εχετε καποια αντιθετη, μπορειτε να το πειτε ανθρωπινα.

Ειστε, απ' οτι βλεπω, συντονιστης και θα επρεπε να κρατατε καλυτερες ισορροπιες. Κριμα...

Reaction score
874

Διατί, τη υψηλή πιστότιτι αδερφοί, αίρεσθε και αποποιείσθε του εγχειρήματος???
Ει την επαρχίαν, τους χειμώνας πλην αυτού ταύτου του ψύχους και εν μέσω εορτών, δόλιος ενδημεί η μοναξιά, ιδέας φαενάς εις τους νόες φέρουσα...

Συνάμα δε μετά της παύσεως της τουριστικής περιόδου εις τα παρακείμενα θέρετρα, της οικονομικής δε κρίσεως ένθεν κακείθεν, λογικωτάτη εμφένεται εις εμέ η ιδέα ταύτη, της επιμορφωτικής ημερίδος δηλαδή, συνδυαζομένης μετά ημερησίας αναψυχής εις Κεντροελλαδίτικον Θέρετρον...

Μιαν θέσιν και δι εμέ...Μιαν θέσιν και δι εμέ...Σουνδόκου εκ Λιμένος...

Θέσιν VIP βεβαίως βεβαίως...

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.530
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μια πρόταση ίσως ενδιαφέρουσα

Δεν καταλαβαινω.

Γιατι αυτη η ειρωνια;

Την αποψη μου κατεθεσα. Αν αγαπητε μου εχετε καποια αντιθετη, μπορειτε να το πειτε ανθρωπινα.

Ειστε, απ' οτι βλεπω, συντονιστης και θα επρεπε να κρατατε καλυτερες ισορροπιες. Κριμα...
Το σχόλιό μου ήταν σαρκαστικό, κάτι που κατέδειξα με τη χρήση του σχετικού emoticon. Αν εσύ δεν το αντιλήφθηκες, είναι δικό σου πρόβλημα.

Αντίθετα, το δικό σου σχόλιο ήταν εκτός τόπου: ο άνθρωπος ρωτάει "θα σας ενδιέφερε να σας παραδώσω σεμινάριο επ'αμοιβή" κι εσύ ουσιαστικά απαντάς "θα θέλατε να μας το κάνετε δωρεάν;"

Τέλος, νομίζω ότι δικαιούμαι κι εγώ να γράφω ως... ανέμελο απλό μέλος, εκτός της κατηγορίας όπου είμαι συντονιστής.

Reaction score
7
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μια πρόταση ίσως ενδιαφέρουσα

Το σχόλιό μου ήταν σαρκαστικό, κάτι που κατέδειξα με τη χρήση του σχετικού emoticon. Αν εσύ δεν το αντιλήφθηκες, είναι δικό σου πρόβλημα.

Αντίθετα, το δικό σου σχόλιο ήταν εκτός τόπου: ο άνθρωπος ρωτάει "θα σας ενδιέφερε να σας παραδώσω σεμινάριο επ'αμοιβή" κι εσύ ουσιαστικά απαντάς "θα θέλατε να μας το κάνετε δωρεάν;"

Τέλος, νομίζω ότι δικαιούμαι κι εγώ να γράφω ως... ανέμελο απλό μέλος, εκτός της κατηγορίας όπου είμαι συντονιστής.
Εσεις αγαπητε μου, απ'οτι εγραψα, καταλαβατε οτι προτεινα ο Κος Κογιας, να μας κανει σεμιναριο δωρεαν.

Μαλιστα.

Γνωριζετε τι σημαινει σαρκασμος ? Αν οχι δειτε : ""πικρός ειρωνικός λόγος, χλευασμός""
Τι ακριβως δεν καταλαβα. Αυτο ακριβως ρωτησα. Γιατι αυτη η ειρωνια.

Εαν δηλαδη γραφετε σε αλλα κατηγορια παυετε να ειστε συντονιστης. Οκ, δεν το ηξερα.

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.530
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μια πρόταση ίσως ενδιαφέρουσα

Γνωριζετε τι σημαινει σαρκασμος ? Αν οχι δειτε : ""πικρός ειρωνικός λόγος, χλευασμός""
Τι ακριβως δεν καταλαβα. Αυτο ακριβως ρωτησα. Γιατι αυτη η ειρωνια.
Αν νομίζεις ότι ο σαρκασμός κι η ειρωνεία είναι έννοιες ταυτόσημες, τότε κι εγώ νομίζω ότι δεν έχει νόημα η συνέχιση αυτής της συζήτησης -που ούτως ή άλλως είναι εκτός θέματος.

Status
Not open for further replies.

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.214
Members
38.431
Νεότερο μέλος
Αριστος