Μικρές απορίες - σύντομες απαντήσεις (IT related)

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
7.429
Το ξέρετε ότι στο JPEG υπάρχουν ρυθμίσεις που καθορίζει το "bitrate" αν μπορείς έτσι να το αποκαλέσεις μιας και δεν είναι video :D

Reaction score
131
Ναι, εχουν ρυθμισεις ποιοτητας.
Παλια τα συμπιεζαμε πολυ για να χωρεσουν σε δισκετα 😁

Να ρωτησω και εγω κατι...
Εχω ενα DELL mini PC που ειχα αγορασει καινουργιο. Το ειχα στο γραφειο επανω σε ενα παλιο UPS με αλλαγμενες μπαταριες. Το αναβα, αναβε ενα λευκο LED και επαιζε κανονικα.
Καποια στιγμη φευγοντας απο το σπιτι αρχισα να κλεινω το UPS. Κάποια στιγμη παω να αναψω το PC, αναβοσβηνε ενα ασπρο και πορτοκαλι LED, δεν αναβε η οθονη, εβγαλα και εναλα παλι το HDMI καλωδιο και επαιξε. Εδειξε καποια αλλη οθονη σαν BIOS αρχικα....
Τις επομενες φορες που το αναψα εκανε παλι κατι περιεργα με τα LEDs και την εκκινηση κτλ, αλλα επαιζε κανονικα μετα.
Πλεον δεν αναβει. Δεν πιστευω οτι ειναι το τροφοδοτικο γιατι εχω αλλο ιδιο που ειχα παρει μεταχειρισμενο σε αλλο χωρο, το οποιο παιζει και με τα δυο τροφοδοτικα, ενω το προβληματικο δεν παιζει με κανενα απο τα δυο.
Εχει συμβει σε καποιον αυτο; Καμια ιδεα τι μπορει να ειναι;

Reaction score
2.757

Εχω ενα DELL mini PC που ειχα αγορασει καινουργιο. Το ειχα στο γραφειο επανω σε ενα παλιο UPS με αλλαγμενες μπαταριες. Το αναβα, αναβε ενα λευκο LED και επαιζε κανονικα.
Καποια στιγμη φευγοντας απο το σπιτι αρχισα να κλεινω το UPS. Κάποια στιγμη παω να αναψω το PC, αναβοσβηνε ενα ασπρο και πορτοκαλι LED, δεν αναβε η οθονη, εβγαλα και εναλα παλι το HDMI καλωδιο και επαιξε. Εδειξε καποια αλλη οθονη σαν BIOS αρχικα....
Τις επομενες φορες που το αναψα εκανε παλι κατι περιεργα με τα LEDs και την εκκινηση κτλ, αλλα επαιζε κανονικα μετα.
Πλεον δεν αναβει. Δεν πιστευω οτι ειναι το τροφοδοτικο γιατι εχω αλλο ιδιο που ειχα παρει μεταχειρισμενο σε αλλο χωρο, το οποιο παιζει και με τα δυο τροφοδοτικα, ενω το προβληματικο δεν παιζει με κανενα απο τα δυο.
Κάθε βράδυ να προσεύχεσαι στον Ιησού και να τον ευχαριστείς για τα υλικά αγαθά που σου έχει δώσει στη ζωή, άκου διπλά τροφοδοτικά σε Dell laptop ! Ήμαρτον

minas

Πισιά
Reaction score
4.034

Άναψέ το. Κατάγραψε τα χρώματα και τον αριθμό των αναμμάτων.
Πες μας και το μοντέλο του mini PC.

minas

Πισιά
Reaction score
4.034
Εάν και με το άλλο τροφοδοτικό κάνει το ίδιο, μάλλον δεν θα το πάλευα άλλο. Είναι σχετικά μονολιθικά και δεν επισκευάζονται εύκολα. Πάντως εάν δεις μοτίβο από φωτάκια, τουλάχιστον δίνει κάποια πληροφορία για την κατάστασή του.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.417
Members
38.315