Μιλώντας για τις κεφαλές των πικάπ μας, σχόλια, φωτό κλπ.

Reaction score
118
Απάντηση: ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΕΦΑΛΕΣ ΤΩΝ ΠΙΚ-ΑΠ ΜΑΣ ★ ΣΧΟΛΙΑ ★ ΦΩΤΟ ★ Κ.Λ.Π.

Μέρα με τη μέρα, δίσκο με το δίσκο βεβαιώνομαι κι εγώ πως o συνδυασμός JVC + Jico SAS αποτελεί το «απόλυτο bargain». Σ ευχαριστώ πολύ Βασίλη !

Reaction score
8.905

Πάνω από όλα να σαι εσύ καλά και οι “γύρω σου” ώστε να την χαίρεσαι πολλαπλά! :thumbsup:

Reaction score
8.905

Μέρα με τη μέρα, δίσκο με το δίσκο βεβαιώνομαι κι εγώ πως o συνδυασμός JVC + Jico SAS αποτελεί το «απόλυτο bargain». Σ ευχαριστώ πολύ Βασίλη !
Ξέχασα να σε ρωτήσω και θα είχε ενδιαφέρον να μας πεις τις εντυπώσεις σου σε σύγκριση με την Audio Technica AT150MLX.

Reaction score
118

Ξέχασα να σε ρωτήσω και θα είχε ενδιαφέρον να μας πεις τις εντυπώσεις σου σε σύγκριση με την Audio Technica AT150MLX.
Χμ .. θα ήμουν άδικος κριτής αν έγραφα για την ΑΤ. Ο λόγος απλός. Δε στρώθηκε καν .. Δε της έδωσα χρόνο, ούτε για να τη ρυθμίσω, ούτε για να την ακούσω γιατί απλά δεν είχα χρόνο.

Με τα λίγα που θυμάμαι όμως, μπορώ να πω με βεβαιότητα πως δε νιώθω να μου λείπει. Ο τωρινός συνδυασμός είναι εξίσου καλός αν και στα μισά χρήματα. Δεν υστερεί πουθενά. Έχω ανάλυση, ομοιογενές αποτέλεσμα σε όλο το φάσμα, σκηνή. Ακόμη και σ εγγραφές 30 ετών δε νιώθω -τηρουμένων των αναλογιών- να μου λείπει κάτι.

Γιά άλλη μια φορά λοιπόν βεβαιώνω πως ο συνδυασμός "ακούγεται" πάνω από τα χρήματά του !

Reaction score
19

Περιμένοντας... "...SAS stylus is currently crowded of its schedule of production and the shipping date is to be delayed.
It takes about 4 weeks before shipping...."
Θά΄χει πάθει σοκ ο Tomoko!!

Reaction score
1.815

Η κυρία Τomoko Tani...
(Γυναίκα είναι!):biggrin:

Reaction score
1.187

Ε, μα είναι σαφές ότι Tomoko Tani είναι γυναικείο όνομα! :prankster: :lolsign:

Reaction score
19

χαχαχα!! πως δεν το κατάλαβα!! κάνει μπάμ πως είναι γυναίκα!!:biggrin:

Reaction score
1.815

Εεεε μα κι εσύ!
Να μην μπορείς να ξεχωρίσεις ένα αρσενικό από ένα θυληκό Ιάπωνα!:roflmao:

Reaction score
1.391

Μπορεί να είχε κρυώσει :tongue: Ξέρω εγώ? Την έφαγε το ζονγκ
Μια φορά με vital ακίδα και ενδοτικότητα 10cu, τα 315Hz/70μm στα 1.7gr είναι ΟΚ

Για τη δική μου ο Ιάπωνας είπε optimum 1.8gr για τα 80μm και ήταν σωστό. Οταν έστρωσε τα έπιασε στα 1.70gr και την κατέβασα εκεί. Μέχρι να την χαρώ μου άφησε χρόνους.....

Την Benz με 15cu που έχω τώρα στο δικό μου setup είναι στo 1.45gr για τα 315Ηz/80μm και στo 1.25gr για τα 315Ηz/70μm, αλλά είναι ξεκελύφωτη στα 6.4gr, με την μικρότερη δυνατή αδράνεια του βραχίωνα, static VTF 0.95gr και τα περισσεύματα 0.30gr-0.50gr με την δυναμική.

Ο Ελβετός να φανταστείς δίνει 2.0gr στα 315Hz/80μm και δεν μπορώ να καταλάβω τι είχε στο μυαλό του πραγματικά όταν από την άλλη μεριά δίνει optimum VTF 1.75gr !!! Αποφάσισε επιτέλους !!! :roflmao:

καλησπερα.. θα ηθελα μια βοηθεια.
αξιζει να την..... ξεκελυφωσω και εγω?.... ακουστικα υπαρχει βελτιωση και σε ποια σημεια?
ευχαριστω!

Reaction score
118

Παλληκάρια,

Έχει κάποιος καλές στιγμές στη μνήμη του με βραχίονα Jelco SA-750L (12") και κάποια mm κεφαλή ?

Reaction score
8.905

Τον έχω ακούσει αρκετές φορές σε φίλο αλλά δεν τον είχα στην κατοχή μου... φαίνεται να είναι (και με συνδυασμό την τιμή του) κορυφαία επιλογή!

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΕΦΑΛΕΣ ΤΩΝ ΠΙΚ-ΑΠ ΜΑΣ ★ ΣΧΟΛΙΑ ★ ΦΩΤΟ ★ Κ.Λ.Π.

Παλληκάρια,

Έχει κάποιος καλές στιγμές στη μνήμη του με βραχίονα Jelco SA-750L (12") και κάποια mm κεφαλή ?
τον εχω 2 μηνες με grado gold, μετρια πραγματα (η κεφαλη...)
παω για αλλη...
θελω προτασεις...για mc ομως...
(καλα θα παρω και μια shure v15 iii jico sas ok?)

Reaction score
118
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΕΦΑΛΕΣ ΤΩΝ ΠΙΚ-ΑΠ ΜΑΣ ★ ΣΧΟΛΙΑ ★ ΦΩΤΟ ★ Κ

(καλα θα παρω και μια shure v15 iii jico sas ok?)
Χα χα .. νομίζω πως τα χαρακτηριστικά της Z1-S ταιριάζουν περισσότερο με το συγκεκριμένο βραχίονα !

Reaction score
8.905
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΕΦΑΛΕΣ ΤΩΝ ΠΙΚ-ΑΠ ΜΑΣ ★ ΣΧΟΛΙΑ ★ ΦΩΤΟ ★ Κ

Χα χα .. νομίζω πως τα χαρακτηριστικά της Z1-S ταιριάζουν περισσότερο με το συγκεκριμένο βραχίονα !
Συμφωνώ για μια JVC Z1 και παίζει εξαιρετικά με SAS βελόνα!

Reaction score
118

.. αν δεν υπάρξει κάποια αντίστοιχα καλή πρόταση εκεί θα καταλήξουμε Βασίλη :wink:

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017

S
Γιατι το λες αυτο;

Η ενδοτικοτητα των SAS μαλλον η ιδια ειναι ασχετα απο την γεννητρια για την οποια κατασκευαζονται.

Reaction score
118

Αναφερόμουν στα stock χαρακτηριστικά των 2 κεφαλών (Shure & JVC) ..

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017

Αναφερόμουν στα stock χαρακτηριστικά των 2 κεφαλών (Shure & JVC) ..
OK !!!

Reaction score
118

Λοιπόν, κάποια πρόταση έτσι γι αλλαγή εκτός των προαναφερόμενων Shure & JVC για τον πιο πάνω βραχίονα (Jelco SA-750L (12")). Να θυμήσω πως "Effective mass is 10.96gr including headshell" ..

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.183
Members
38.301
Νεότερο μέλος
giorgosfs90