ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.892
Μην μπερδεύουμε τόσο τα πράγματα. Το θέμα δεν το άνοιξε ο κατασκευαστής, ούτε είναι υποχρεωμένος να μπει σε διάλογο με κανέναν. Νομίζεις ότι αν κάνει μια τοποθστηση θα λυθούν όλες οι απορίες; Αν θέλει να μας πει δυο πράγματα καλώς. Αν όχι, αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα ούτε για τον ίδιο, ούτε για το προϊόν.

...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Ουδείς Ελληνας Κατασκευαστής μέλος του A.C.A. επιθυμεί να κάνει δημόσιο διάλογο εδώ στο AVSite.

Αυτό δεν το έχετε χωνέψει ακόμα???

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Ουδείς Ελληνας Κατασκευαστής μέλος του A.C.A. επιθυμεί να κάνει δημόσιο διάλογο εδώ στο AVSite.

Γιατι?
Τους το εχει απαγορεψει κανεις?:121:
Η απο την αλλη εχει απαγορεψει κανεις σε οποιδηποτε μελος του
AVSite να γραφτει και να κανει διαλογο στο ACA?

Reaction score
4.249
Απάντηση: Re: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Ο προεδρος του ACA ομως, με την απιστευτη επιμονη του για διαλογο στο AVSITE τους βαζει γυαλια!
Αληθεια για ποιον λογο δοθηκαν εστω και δοκιμαστικα στο Νικο Τσαρουχα απο το μελος σας?
Μηπως για να γραψει τις εντυπωσεις του που ενδεχομενως θα εβλεπαν τα μελη του AVSITE και επομενως θα τον ενδιεφερε η προβολη του εμπορευματος? (πολυ λογικο φυσικα).
Χρηστο οταν θυμωνεις με τα λογια σου μπορει να προσβαλεις και λιγο τα μελη σου. Φυσικα δεν το συζηταω οτι ειναι και βαρυτατη προσβολη για ολους εμας που ειμαστε μελη του AVSITE. Στο κατω κατω δεν σε καναμε και τιποτα. Αν καποιοι εχουν διαφορετικη αποψη δεν σου φταινε ολοι. Ουτε κι αν καποιοι θεωρεις οτι μπορει να ειναι προσβλητικοι προς το προσωπο σου η ηλικια σου και η θεση σου το επιτρεπουν να μιλας με τον ιδιο τροπο.
Μην ξεχναμε οτι εδω ολοι εχουμε το ιδιο χομπυ, αγαπαμε την μουσικη και τα μηχανηματα παιζουν τον ρολο της αναπαραγωγης της μουσικης. Η ιδια η Τεχνη ομως κατα κανονα δημιουργει ηθη και ανθρωπος με υψηλη κουλτουρα. Δεν χρειαζεται τοσο ευκολα να αυτουποβιβαζομαστε.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Re: Απάντηση: Re: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Ο προεδρος του ACA ομως, με την απιστευτη επιμονη του για διαλογο στο AVSITE τους βαζει γυαλια!
Αληθεια για ποιον λογο δοθηκαν εστω και δοκιμαστικα στο Νικο Τσαρουχα απο το μελος σας?
Μηπως για να γραψει τις εντυπωσεις του που ενδεχομενως θα εβλεπαν τα μελη του AVSITE και επομενως θα τον ενδιεφερε η προβολη του εμπορευματος? (πολυ λογικο φυσικα).
Χρηστο οταν θυμωνεις με τα λογια σου μπορει να προσβαλεις και λιγο τα μελη σου. Φυσικα δεν το συζηταω οτι ειναι και βαρυτατη προσβολη για ολους εμας που ειμαστε μελη του AVSITE. Στο κατω κατω δεν σε καναμε και τιποτα. Αν καποιοι εχουν διαφορετικη αποψη δεν σου φταινε ολοι. Ουτε κι αν καποιοι θεωρεις οτι μπορει να ειναι προσβλητικοι προς το προσωπο σου η ηλικια σου και η θεση σου το επιτρεπουν να μιλας με τον ιδιο τροπο.
Μην ξεχναμε οτι εδω ολοι εχουμε το ιδιο χομπυ, αγαπαμε την μουσικη και τα μηχανηματα παιζουν τον ρολο της αναπαραγωγης της μουσικης. Η ιδια η Τεχνη ομως κατα κανονα δημιουργει ηθη και ανθρωπος με υψηλη κουλτουρα. Δεν χρειαζεται τοσο ευκολα να αυτουποβιβαζομαστε.
Μα ο Νίκος ΔΕΝ γράφει εντυπώσεις. Απλώς ο ΚΑΦΑΤΟΣ ενδιαφέρεται για hits και βρήκε τροπο...

Το θέμα το κλείνω εδώ!

Και κάτι άλλο. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΟΜΠΥ

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.892
Καταλαβαίνουμε όλοι το άγχος σου προεδράρα μου. Πάλι καλά που δεν καθορίζεις (με το μυαλό σου) που θα δίνουν τα προϊόντα τους για δοκιμή. Κατά φαντασίαν διοικητής των πάντων. :114:

p.s. Έχω γράψει εντυπώσεις, γκαβός είσαι; :114:

...

sk

Reaction score
499
On-topic again

Εγώ πάλι δεν έχω χωνέψει γιατί αντιμετωπίζονται κακοπροαίρετα απορίες, όπως :

Αυτό το οποίο – ας πούμε – «εξουδετερώνουν», με ακουστά και προς το καλύτερο ηχητικά αποτελέσματα, τι είναι τελικά ?

Είναι εγγενής δυσλειτουργία των συσκευών ?
Όλων των συσκευών ? (& των καλωδίων ?)
Προέρχεται από κατασκευαστική τους ατέλεια ?
Μήπως από σχεδιαστική τους έλλειψη ?
Παράγεται και είναι μη ελέγξιμο, λόγω αδυναμιών των υπαρχόντων υλικών ?

Κάποια λογική εξήγηση που να ταιριάζει και να εξηγεί την εμφανή βελτίωση επί συνόλου των αναλογικο-ψηφιακο-ενεργητικο-παθητικών συσκευών που δοκιμάστηκε, υπάρχει ?

Reaction score
4.249
Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Και κατι ακομη Χρηστο. Αν ημουν στην θεση των συντονιστων η αυτων που κανουν κινουν τα νηματα στο Avsite θα σε ειχα προτεινει για επιτιμο μελος! Προσωπικα δεν γνωριζω ποιο φανατικο οπαδο αυτου του site απο σενα. Απλως ρε αδερφε πολυ ευκολα αρπαζεις φωτια.
Με την ευκαιρια σημερα διαβασα στον "ΗΧΟ" το σχετικο αφιερωμα για τα μηχανηματα σου. Παρολο που ειδα στο παρελθον φωτογραφιες να σου δωσω συγχαρητηρια για το μερακι σου και την αγαπη σου. Γιατι οσο κι αν νομιζουν καποιοι οτι επιλογες σαν τις δικες σου ειναι καθαρα οικονομικες, προσωπικα πιστευω οτι χρειαζεται η αγαπη και το μερακι (εκτος φυσικα απο τα χρηματα). Εμεις απλα μπορουμε να ζηλευουμε και να ονειρευομαστε, εσυ εισαι πιο τυχερος, να σαι καλα και να τα χαιρεσαι. Συγνωμη για το υφος νωριτερα αλλα τον δημοσιο χωρο οσο μπορουμε να τον σεβομαστε. Δεν ειμαστε μονο οσοι συμετεχουμε σε μια συζητηση, αλλα πολυς κοσμος δεν γραφει και αρκειτε να διαβαζει. Οι εντυπωσεις που προκαλουνται ειναι αρνητικες.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Γιατι?
Τους το εχει απαγορεψει κανεις?:121:
Η απο την αλλη εχει απαγορεψει κανεις σε οποιδηποτε μελος του
AVSite να γραφτει και να κανει διαλογο στο ACA?
ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΑΦΑΤΕ??? ΕΔΩ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΒΗΝΕΤΕ LINKS προς τον ιστότοπο του ACA.GR !!!!!!!!!!!

Reaction score
2.471
Εγώ είμαι της άποψης ότι τα ταμπλώ λέει πάντα την αλήθεια.. Αναφέρομαι στο Χρηματιστήριο βέβαια που είναι και η πληρέστερη ενημέρωση κοινωνικο-οικονομική που υπάρχει από οποιοδήποτε άλλο media / άποψη.

Τι εννοώ στα καθ'ημάς . Απόσα έχω διαβάσει μέχρι στιγμής το προϊόν φαίνεται κάτι σαν την ανακάλυψη της πυρίτιδας.
Όσοι το δοκίμασαν βλέπουν τεράστιες ή πολύ σημαντικές βελτιώσεις . Και μιλάμε για πολύ έμπειρους χομπίστες σε κορυφαία συστήματα (που έχουν δοκιμάσει τα χίλια-μύρια) και που θεωρούσα ότι πολύ δύσκολα θα έβγαζαν βελτιστοποιήσεις με τέτοιους κατηγορηματικούς τρόπους.
Δύσκολα κάποια μετατροπή βελτιώνει ΚΑΘΕ δεδομένο σύστημα/χώρο που κάνει 100.000 $ σε μηχανήματα και άλλα 500.000 $ σε χρόνο-ενασχόληση του χομπίστα πάνω του. (έτσι νομίζω εγώ τουλάχιστον)

Αρα έχουμε δύο ενδεχόμενα .

Το πρώτο είναι το προϊόν να κατακλύσει την βιομηχανία του audio , και κυριολεκτικά να καθιερωθεί σαν εκ των ουκ άνευ . Και εννοώ φυσικά τους κατασκευαστές κυρίως , γιατί προσωπικά εγώ δεν έχω καμία όρεξη να ανοίγω τις συσκευές μου και να κάνω μετατροπές. Αν μου δοθεί η ευκαιρία θα το δοκιμάσω βέβαια βάζοντας το εκτός συσκευών – σύμφωνα με τις όποιες οδηγίες μου δοθούν.
Ο κατασκευαστής ,φυσικά , θα γίνει πλούσιος και διάσημος και θα γράψει όλους εμάς εκεί που όλοι ξέρουμε άσχετα τι είπαμε στο νήμα αυτό. (και που στο μεταξύ θα έχουμε πάρει πίσω)

Το δεύτερο ενδεχόμενο είναι σε 1-2-3 χρόνια τέτοια μέρα κανείς να μην ασχολείται με αυτό και να σκονίζεται κάπου (σε χρήση ή όχι) μαζί με άπειρα άλλα πράγματα που οι χομπίστες σαν και εμάς αγοράζουμε και ανάθεμα αν ξέρουμε γιατί . Και θα δείχνει ότι μιά παρέα ανθρώπων έπαθε μιά ομαδική παράκορυση με "κατι". (και αυτό δεν αποκλείεται - σχετικά πρόσφατα μιά ολόκληρη χώρα ξημεροβραδιαζόταν με το πως /αν κάθησε μία 35χρονη σε κάποιο Ζαχόπουλο)

Όπως όλα τα πράγματα θα κριθεί στο μέλλον .

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΑΦΑΤΕ??? ΕΔΩ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΒΗΝΕΤΕ LINKS προς τον ιστότοπο του ACA.GR !!!!!!!!!!!
Αυτη δηλαδη ειναι η απαντηση στην ερωτηση μου?
Εαν τα παιδια σου εσβησαν καποιες παραπομπες προφανως σημαινει
πως ηταν περαν του δεοντος επαναλαμβανομενες.
Θα σε παρακαλεσω πολυ επισης να προσπαθησεις να μου απευθυνεσαι
με μικρα γραμματα-τα μεγαλα σημαινουν shouting-καθως εχω προβλημα
στα...αυτια.
Ετσι δηλαδη οπως σου μιλαω και εγω.
Τωρα μπορεις σε παρακαλω, και παλι, να μου απαντησεις εαν εχει
πεσει στην αντιληψη σου απαγορευση οποιας μορφης απο εδω
προς το ACA?

Reaction score
8
Κυριε Σκαλουμπακα,
παραθετω τα τελευταια 12 ποστ σας σε σχεση με το παρων θρεντ. Μπορειτε να μου πειτε ποια ειναι η εκτιμηση σας για τα παρακατω γραφομενα, ποσο προωθουν τον Ελληνα κατασκευαστη και κατα την γνωμη σας σε εναν ουδετερο συνφορουμιτη τι εντυπωση κανουν και τι συμπερασματα βγαζει απο αυτα τα γραφομενα;

Μα ο Νίκος ΔΕΝ γράφει εντυπώσεις. Απλώς ο ΚΑΦΑΤΟΣ ενδιαφέρεται για hits και βρήκε τροπο...

Το θέμα το κλείνω εδώ!

Τελικά ΠΑΛΙ από το A.C.A. βρήκες θέμα για να κάνει hits ο ΚΑΦΑΤΟΣ!!!

Αμα σ' αρέσει!!!

Παρακαλώ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ πληροφόρηση εδώ!

Η μεγάλη αγορά των... 10,000 μελών του AVSite δεν μας ενδιαφερει...

Μηηηηηηηηη το γράψετε!!!!!

Ο Αρβανιτάκης με PM θα μας ζητήσει ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ A.C.A. !!!!!!

Για να ηρεμήσεις, διάβασε την συνέντευξη μου στον ΗΧΟ του Ιανουαρίου (σελ. 36 - 39)

Εγώ μπορεί να σου δίνω σφαλιάρες, αλλά να ξέρεις, ο Αλέξανδρος θα γίνει πολύ καλός σου φίλος...

Ασχολήθηκα για ένα μήνα (και συνεχίζω...) και βάζω ΟΥΣΙΑ ενώ εσύ βάζεις ΣΥΝΟΥΣΙΑ ...

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ???
και τα γραφω αυτα πραγματικα για να σας προστατεψω γιατι αναρωτηθειται τι εικονα δινεται με αυτα προς τα εξω.

Reaction score
6
Αγαπητοί φίλοι της μουσικής και του Audio.

Ηθελα να σας ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον σας για τα NM Sonic Purifiers και τον χρόνο που αφιερώνετε για αυτό το νεο προιόν.

Μετά απο 33 χρόνια διαρκούς ενασχόλησής μου με το χώρο του audio και της μουσικής που οπως εσείς και εγω αγαπώ, κατασκεύασα αυτά τα προιόντα που πιστεύω οτι μπορεί να ενδιαφέρουν τους φίλους του χώρου μας.

Δεν περίμενα ποτέ οτι η παρουσίαση αυτών των προιόντων απο τον κ.Νίκο Τσαρουχά που ευγενώς προσφέρθηκε να τα δοκιμάσει και να τα αξιολογήσει, θα δημιουργούσε και κάποιες αντιδράσεις που θα χαλούσαν σε τέτοιο βαθμό τη διάθεση των μελών σας και θα δημιουργούσε και αρκετές αντιπαραθέσεις.
Ο σκοπός ηταν και ειναι να γίνει η δοκιμή τους απο εναν εμπειρο γνώστη του χώρου που εμπιστεύεστε και σέβεστε τις γνώσεις και την εμπειρία του και να ενημερωθείτε για αυτό το Ελληνικό προιόν που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τόσο στην Ελληνική όσο και στην παγκόσμια αγορά.

Λυπάμαι οταν βλέπω φίλους του χώρου που σίγουρα όλοι μας αγαπάμε να τους χωρίζει ενα προιόν ,οι σχολιασμοί και οι διαφορετικές απόψεις γιαυτό.
Εγινε αιτία τόσων αντιπαρθέσεων που χωρίζουν ανθρώπους του χώρου μας .Ας επανέλθει η ηρεμία και η ειρήνη .Δεν εχουμε να χωρίσουμε τίποτα.

Το μόνο που δεν περίμενα ηταν να μαθαίνω και να βλέπω οτι ανεβαίνουν οι τόνοι, οτι λέγονται τόσα πολλά για ενα προιόν που δεν εχει δοκιμαστει ακόμα και τελικά να αισθάνομαι ασχημα που στεναχωριούνται οι ανθρωποι του χώρου μας για ενα προιόν που δεν κοστίζει μια περιουσία και που εχει φταχτεί με ενδιαφέρον και την εμπειρία μιας ζωής στο audio.

Ο περιορισμένος ελεύθερος χρόνος μου λόγω πολλών επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μου επιτρέπει να παρακολουθώ τα posts και να απαντώ όποτε χρειάζεται.
Βλέποντας μεσα απο αυτές τις σελίδες οτι χρειαζόταν να επικοινωνήσω μαζί σας ,σήμερα το έπραξα με όλη μου την καλή διάθεση και με όλο το σεβασμό προς ολους σας.

Δεν περιμένω να ειναι ολοι θετικοί και να μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τα ΝΜ οταν τύχει να τα δοκιμάσουν στα συστήματά τους. Αυτό που θα παρακαλόυσα όμως ειναι να δείξετε υπομονή και μια καλή διάθεση μεχρι να σας δώσει ο κ.Τσαρουχάς περισσότερες πληροφορίες απο τις δοκιμές του.

Μετα απο 3 δεκαετίες κατασκεύασα κατι που πιστεύω πως εχει νόημα και ενδιαφέρον, χρησιμότητα και λόγους υπαρξης.

Το προιόν δεν εχει επίσημα κυκλοφορήσει στην αγορα παρα μονο ως δείγμα σε φίλους που ετυχε να ενδιαφερθούν για να τα δοκιμάσουν. Τα ΝΜ άρεσαν και έδωσαν καλά αποτελέσματα σε όσους τα τοποθέτησαν στα συστήματά τους. Κανείς δεν υποχρεώθηκε η πιέστηκε να τα δοκιμάσει.

Ειναι χαρά και τιμή για εμένα ενα προιόν που δημιούργησα να αρέσει σε όσους τα δοκίμασαν και να προσφέρει ικανοποιητικές βελτιώσεις στα ηδη καλά συστήματά τους.
Το θα ίδιο αισθάνεστε σίγουρα και εσείς οταν οι προσπάθειές σας επιτυγχάνουν και οι φίλοι, οι συνεργάτες , η οικογένειά σας κ.α. ικανοποιούνται απο τα καλά αποτελέσματα του αγώνα και των κόπων σας.

Η μουσική μας ενώνει και μαζί με το χόμπι, μας δίνει κουράγιο και καλύτερη διάθεση για να συνεχίσουμε τον αγώνα μας στη ζωη που καθημερινά γίνεται πιο δύσκολη.

Λίγα λόγια για τα προιόντα.

Ειναι απολύτως ασφαλή.
Δεν εχουν ημερομηνία λήξης.
Δεν ειναι μαγνητικά.
Δεν εχουν ιχνος φερρίτη η κεραμικών πλακιδίων.
Δεν ειναι αντίγραφα των Shakti.
Δεν χρειάζονται στρώσιμο.
Δεν χρειάζονται service.
Τοποθετούνται γρήγορα και εύκολα σε κάθε μηχάνημα και καλώδιο.
Δεν ειναι η ιδέα μας οτι προσφέρουν βελτιώσεις.
Τα ενδογεννή ηλεκτρομαγνητικά πεδία που δημιουργούνται απο τη διέλευση τάσης-ρεύματος μέσα απο κάθε μετασχηματιστή οποιουδήποτε μηχανήματος και τα εξωγεννή πεδια που προέρχονται απο εξωτερικές πηγές ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας επηρρεάζουν τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα των μηχανημάτων άρα και την λειτουργία των κυκλωμάτων τους.
Υπάρχουν πολλά και γνωστά παραδείγματα της προσπάθειας απομόνωσης των Η/Μ πεδίων απο κάποιους κατασκευαστές οι οποίοι τοποθετούν την τροφοδοσία σε ξεχωριστά σασί, η που θωρακίζουν τα τροφοδοτικά και άλλα ευαίσθητα κυκλώματα με χαλκινους κλωβούς κλπ.
Επίσης οι περισσότεροι κατασκευαστές καλωδίων χρησιμοποιούν μονό η διπλό shield ωστε να θωρακίζουν όσο ειναι εφικτό τα καλώδιά τους απο εξωτερικες πηγές Η/Μ EMI/RFI κλπ.

Τα ΝΜ Sonic Purifiers κάνουν σημαντική απορρόφηση της Η/Μ ακτινοβολίας εντός και εκτός μηχανημάτων αφήνοντας τα να λειτουργούν ακόμα πιο γραμμικά και να αποδίδουν ακόμα καλύτερα.
Το αν πράγματι τα προιόντα προσφέρουν βελτιώσεις στα μηχανήματα αφήνω να το κρίνουν οι κάτοχοί τους και όσοι τα δοκιμάζουν.

Σύντομα θα ανακοινωθούν και κάποια ακόμα στοιχεία .Δεν θα ειναι δυνατό για κᾶποιες ημέρες να απαντήσω η να προσθέσω και αλλα στοιχεία λόγω υποχρεώσεων.

Ας επικρατήσει η καλή διάθεση και ηρεμία και ας μας ενώνει η αγάπη μας για τη μουσική και το κοινό μας χόμπυ.

Φιλικά και με εκτίμηση,

Νίκος Μενδρινός

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Το θέμα το κλείνω εδώ!

Να σου πω....σε παρακαλώ, μην το κλειδώσεις το θέμα !

Reaction score
0
Τα ΝΜ Sonic Purifiers κάνουν σημαντική απορρόφηση της Η/Μ ακτινοβολίας εντός και εκτός μηχανημάτων αφήνοντας τα να λειτουργούν ακόμα πιο γραμμικά και να αποδίδουν ακόμα καλύτερα.

Φιλικά και με εκτίμηση,

Νίκος Μενδρινός
Με όλο το σεβασμό αυτό είναι επιβεβαιωμένο εργαστηριακά; Η με υποθέσεις του τύπου αφού το ακούω άρα δουλεύει; ☺ﭒﭓﭞﭞ

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.556
Members
38.460
Νεότερο μέλος
the saint