- Reaction score
- 2
Καλα τα αστεια, μην λετε ομως μετα οτι αλλοι ξεφτιλισανε το θεμα...
Για σχολίασε...Πέρα απο το πόσα έχουν ή πόσα θα αγοράσει ο κάθε ένας μας..... μπορούμε να σχολιάσουμε το τι ακούσαμε ...???? εμείς οι τυχεροί θνητοί ?????
που έτυχε να τα χρησιμοποιήσουμε???????
Εχοντας κάνει service και καθαρισμό στα αυτιά....είμαστε όλο αυτιά...
Η εξέλιξη του θέματος δεν μπορεί, παρά να ακολουθήσει τη φύση του υπό συζήτηση αντικειμένου.Καλα τα αστεια, μην λετε ομως μετα οτι αλλοι ξεφτιλισανε το θεμα...
Σε αυτή την περιγραφή αναφέρεσαι ?Εχοντας κάνει service και καθαρισμό στα αυτιά....
Εχω γράψει την γνώμη μου ήδη....σαν φτωχός θνητός
Μεταβάλλουν τα δυνορεύμματα των μεταχηματιστών....
λειτουργούν σε βάρος των ματασχηματιστών
το αποτέλεσμα ?????κουρτίνα στον ήχο -
ακούγεται χωρίς τσιρίγματα δημιουργώντας την αίσθηση του οτι ακούγεται καλύτερα
με ξυρισματάκι στην αμεσότητα
απλά τα έχω στο τραπεζάκι.....
Δοκίμασε να τα βάλεις και αλλού.Όχι μόνο στους μετασχηματιστές...Εχοντας κάνει service και καθαρισμό στα αυτιά....
Εχω γράψει την γνώμη μου ήδη....σαν φτωχός θνητός
Τι εννοείς? :143:Δοκίμασε να τα βάλεις και αλλού.
Φυσικά! Όπου να 'ναι, έρχεται το πεδιόμετρο. :126:Τελικά τί έγινε?Τα πειράματα συνεχίζονται?
ωραια τοτε μην παρακολουθεις...αντε καντην με ελαφρα...Η εξέλιξη του θέματος δεν μπορεί, παρά να ακολουθήσει τη φύση του υπό συζήτηση αντικειμένου.
Τελικά τί έγινε?Τα πειράματα συνεχίζονται?Βλέπω ξεκινήσατε την προσπάθεια με ενδιαφέρον και τη σταματήσατε...
Εννοείς ότι συνεχίζονται τα ακουστικά πειράματα, ή είστε ακόμη, προς το παρόν, στις μετρήσεις;Φυσικά! Όπου να 'ναι, έρχεται το πεδιόμετρο....
πας να χαλάσεις το προφίλ σου. Και δική σου κατασκευή να ήταν το προϊόν, δεν θα έπρεπε να αντιδράς μ' αυτό τον τρόπο.ωραια τοτε μην παρακολουθεις...αντε καντην με ελαφρα...
Δε ξέρω αν το έχει ακούσει ή όχι. Το ότι δεν το αναφέρει δε μου λέει τίποτα. :125:Αγαπητε ανεμελε ο κυριος Κογιας δεν το εχει ακουσει δεν το εχει δει κι εχει αποψη! ... Αν θελεις να εισαι εμεροληπτος το ιδιο επρεπε να πεις και για τον εν λογω κυριο. Αντε γιατι πολυ το εχει κουρασει το θεμα...
ψιτ χαλαρωσε λιγο και αλλαξε υφος οταν μιλας σε εμενα μην με γνωρισεις και αλλιως, αντε μπραβο!Μιχαηλέ, μη με προκαλείς. Χάριν του καλού κλίματος, και τέλος πάντων χάριν βοηθείας σε μια ελληνική προσπάθεια, κάνω την πάπια. Μη με προκαλείς - και θα νομίζει ο Μενδρινός ότι έχω κάτι εναντίον του. Άιντε!
Δυστυχώς ή ΕΥΤΥΧΩΣ, για πολλά αντικείμενα που κάποιος π.χ. δεν έχει ακούσει ή δεν έχει δεί ή δεν έχει οδηγήσει ή δεν έχει φορέσει, ή δεν έχει γ......ει, ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ και ΣΕΒΑΣΤΗ ΜΑΛΙΣΤΑ.ο κυριος ...... δεν το εχει ακουσει δεν το εχει δει κι εχει αποψη!