ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Reaction score
2
Πέρα απο το πόσα έχουν ή πόσα θα αγοράσει ο κάθε ένας μας..... μπορούμε να σχολιάσουμε το τι ακούσαμε ...???? εμείς οι τυχεροί θνητοί ?????
που έτυχε να τα χρησιμοποιήσουμε???????

Reaction score
777
Πέρα απο το πόσα έχουν ή πόσα θα αγοράσει ο κάθε ένας μας..... μπορούμε να σχολιάσουμε το τι ακούσαμε ...???? εμείς οι τυχεροί θνητοί ?????
που έτυχε να τα χρησιμοποιήσουμε???????
Για σχολίασε...

Reaction score
4
Απάντηση: Re: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Εχοντας κάνει service και καθαρισμό στα αυτιά....
Εχω γράψει την γνώμη μου ήδη....σαν φτωχός θνητός
Σε αυτή την περιγραφή αναφέρεσαι ?

Μεταβάλλουν τα δυνορεύμματα των μεταχηματιστών....
λειτουργούν σε βάρος των ματασχηματιστών
το αποτέλεσμα ?????κουρτίνα στον ήχο -
ακούγεται χωρίς τσιρίγματα δημιουργώντας την αίσθηση του οτι ακούγεται καλύτερα
με ξυρισματάκι στην αμεσότητα
απλά τα έχω στο τραπεζάκι.....

Reaction score
777
Εχοντας κάνει service και καθαρισμό στα αυτιά....
Εχω γράψει την γνώμη μου ήδη....σαν φτωχός θνητός
Δοκίμασε να τα βάλεις και αλλού.Όχι μόνο στους μετασχηματιστές...

Βάλε και καμια φωτογραφία..:126:

Reaction score
777
Τελικά τί έγινε?Τα πειράματα συνεχίζονται?Βλέπω ξεκινήσατε την προσπάθεια με ενδιαφέρον και τη σταματήσατε...:142:

Reaction score
1.844
Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Τελικά τί έγινε?Τα πειράματα συνεχίζονται?Βλέπω ξεκινήσατε την προσπάθεια με ενδιαφέρον και τη σταματήσατε...
Φυσικά! Όπου να 'ναι, έρχεται το πεδιόμετρο....
Εννοείς ότι συνεχίζονται τα ακουστικά πειράματα, ή είστε ακόμη, προς το παρόν, στις μετρήσεις;

Η φήμη που σε ακολουθεί είναι πως είσαι ευγενικός, αλλά με τέτοια μηνύματα:
ωραια τοτε μην παρακολουθεις...αντε καντην με ελαφρα...
πας να χαλάσεις το προφίλ σου. Και δική σου κατασκευή να ήταν το προϊόν, δεν θα έπρεπε να αντιδράς μ' αυτό τον τρόπο.

Φιλικά Δημήτρης :403:

Reaction score
2
Αγαπητε ανεμελε ο κυριος Κογιας δεν το εχει ακουσει δεν το εχει δει κι εχει αποψη! Αυτη την στιγμη περιπου 50 ατομα εχουν ακουσει το προιον και εχει 100% επιτυχια. Ποιος λοιπον πρεπει να κοιταχτει σε κανενα γιατρο? Δυστυχως καποιοι δειχνουν απιστευτη εμπιστοσυνη σε καποιον που απλα δεν ακουει! Αν θελεις να εισαι εμεροληπτος το ιδιο επρεπε να πεις και για τον εν λογω κυριο. Αντε γιατι πολυ το εχει κουρασει το θεμα...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.610
Μιχαηλέ, μη με προκαλείς. Χάριν του καλού κλίματος, και τέλος πάντων χάριν βοηθείας σε μια ελληνική προσπάθεια, κάνω την πάπια. Μη με προκαλείς - και θα νομίζει ο Μενδρινός ότι έχω κάτι εναντίον του. Άιντε!

Reaction score
1.844
Απάντηση: Re: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Αγαπητε ανεμελε ο κυριος Κογιας δεν το εχει ακουσει δεν το εχει δει κι εχει αποψη! ... Αν θελεις να εισαι εμεροληπτος το ιδιο επρεπε να πεις και για τον εν λογω κυριο. Αντε γιατι πολυ το εχει κουρασει το θεμα...
Δε ξέρω αν το έχει ακούσει ή όχι. Το ότι δεν το αναφέρει δε μου λέει τίποτα. :125:
Επίσης ο Κώστας Κόγιας έχει τη φήμη του αρσενικού στα λόγια (δεν τα μασάει), του καλού χρήστη της γλώσσας, του θεωρητικά και πρακτικά γνώστη του αντικειμένου,

αλλά,

δεν διακρίνεται για το politically correct ύφος του, ούτε έχει κατάστημα, για να έχει ζημία όταν εμπλέκεται σε αντιπαραθέσεις.

Πιο καλά ελληνικά δε ξέρω, για να στα εξηγήσω καλύτερα. :126:

Επί του προϊόντος, υπάρχει μερίδα μελών που επιφυλάσσεται, λόγω του είδους του και περιμένει τα αποτελέσματα των δοκιμών. Βλέπεις τα ατεκμηρίωτα, από τεχνικής πλευράς, αντικείμενα, είναι λογικό να χρειάζονται χρόνο να γίνουν αποδεκτά.

Προς αυτή τη κατεύθυνση κινούνται, απ' όσο έχω καταλάβει, τα "καρντάσια". Ή θα αποδείξουν, και με τεχνικά στοιχεία, την αξία του, ή θα το απομυθοποιήσουν. :403:

Reaction score
2
Μιχαηλέ, μη με προκαλείς. Χάριν του καλού κλίματος, και τέλος πάντων χάριν βοηθείας σε μια ελληνική προσπάθεια, κάνω την πάπια. Μη με προκαλείς - και θα νομίζει ο Μενδρινός ότι έχω κάτι εναντίον του. Άιντε!
ψιτ χαλαρωσε λιγο και αλλαξε υφος οταν μιλας σε εμενα μην με γνωρισεις και αλλιως, αντε μπραβο!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.645
ο κυριος ...... δεν το εχει ακουσει δεν το εχει δει κι εχει αποψη!
Δυστυχώς ή ΕΥΤΥΧΩΣ, για πολλά αντικείμενα που κάποιος π.χ. δεν έχει ακούσει ή δεν έχει δεί ή δεν έχει οδηγήσει ή δεν έχει φορέσει, ή δεν έχει γ......ει, ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ και ΣΕΒΑΣΤΗ ΜΑΛΙΣΤΑ.

Άποψη βέβαια έχουν όλοι, όπως κι εσύ κυρ Μηχαηλέ μου, ιτς λάικ δι άσχολ που λέει και γνωστός έλλην ηθοποιός.... Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να αφήσεις όλους να την εκφράζουν ελεύθερα.

Βέβαια, η αντικειμενική και σεβαστή άποψη είναι προνόμιο της γνώσης. Αυτό σημαίνει πως επαφίεται στην κριτική σκέψη του καθενός μας η αξιολόγηση της βαρύτητας ή αντικειμενικότητας της κάθε άποψης.

Κι επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, μην συνεχίζεις άλλο. Είπες την άποψή σου όπως και τις ακουστικές σου εντυπώσεις. Το έκανες το χρέος σου. Λήξης.

Επόμενος....

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.512
Members
38.456
Νεότερο μέλος
citizen$