- Reaction score
- 2.196
Σωστά κουραστήκαμεεπαναφερετε τη συζητηση στα μουσικοπολιτικα...
Σωστά κουραστήκαμεεπαναφερετε τη συζητηση στα μουσικοπολιτικα...
Επομένως άλλαζες το καλώδιο ταυτόχρονα και από την πλευρά του pre, πότε χρησιμοποιούσες την RCA out και πότε την XLR out που έχει διπλάσια σταθμη από την RCA.Κι όμως γίνεται.Πιστευω ότι δεν κουφαθηκα ακόμα.Μαλιστα ίσως το γεγονός ότι το Siltech είναι πιο "λεπτοηχο"(μην ταραζεστε,από τη διατομή του προκύπτει αυτό) να "ανεβαζε" απατηλά κι άλλο τη διαφορά στάθμης.Και να ήθελα να πειράξω το volume δε μπορούσα γιατί οι καταραμένοι Άγγλοι δεν έχουν βάλει ένα λαμπάκι στην ένδειξη του ούτε η μετακίνηση του έχει ανταπόκριση στην οθόνη άρα δε θα ήμουν σίγουρος.
Δεν άλλαζα καλώδια. Ηταν και τα δύο συνδεδεμένα.Αλλαζα τη θέση του διακόπτη στον τελικό ενισχυτη.Δεν υπάρχει αντίστοιχος διακόπτης στο ATC.Επομένως άλλαζες το καλώδιο ταυτόχρονα και από την πλευρά του pre, πότε χρησιμοποιούσες την RCA out και πότε την XLR out που έχει διπλάσια σταθμη από την RCA.
Ετσι εξηγείται λοιπόν . Εγώ είχα καταλάβει ότι από την πλευρα του pre χρησιμοποιούσες πάντα την έξοδο XLR, κάθε φορά που αλλαζες είσοδο στον τελικό.
Η XLR έξοδος του ΑΤC pre έχει διπλάσια στάθμη από την aντίστοιχη έξοδο RCA.
Προφανώς.Δεν άλλαζα καλώδια. Ηταν και τα δύο συνδεδεμένα.
Η διαφορά ήταν τοσο έντονη ώστε προλάβαινα να φάω κι ένα παγωτό μάνγκο!Προφανώς.
Αυτός είναι ένας σχετικά αξιόπιστος τρόπος για να καταλάβεις μια διαφορά, γιατί η σύντομη ακουστική μνήμη δε βοηθάει για περισσότερα.
Ιδανικά, θα πρέπει άλλος να αλλάζει τον επιλογέα καλωδίου, ώστε να μη σηκώνεσαι καν από το κάθισμα.
Δύσκολο να έχει και από την πλευρα του pre και από την πλευρά του τελικού.Τόσα λεφτά έδωσε, λες να μην έχει ρελεδακια στην είσοδο; Δύσκολο..
δηλαδή ήταν πιο καθαρό ;Η διαφορά ήταν τοσο έντονη ώστε προλάβαινα να φάω κι ένα παγωτό μάνγκο!
Θα σου έλεγα τι ξέρει αλλά..Δεν ξέρω τι άποψη έχει ο Κος Χρήστος @christos77 επι του θέματος μου, που ξέρει και τη Γαλλικήν.
Ήταν πιο καθαρό από πάνω ως κάτω.Ιδιαιτερα στο χαμηλό.Η έλλειψη σώματος(μην αρχίσετε ξανά τα ίδια!)αντισταθμιστηκε από την καθαρότητα και την ταχύτητα.Δύσκολο να έχει και από την πλευρα του pre και από την πλευρά του τελικού.
Μονο με ενα πολύμετρο θα ξέραμε σίγουρα.
Και που να πιάσουμε τα θέματα των επιδράσεων των χωρητικοτήτων των καλωδίων καθώς λειτουργούν παράλληλα και σαν κεραίες.
δηλαδή ήταν πιο καθαρό ;
Πάω για μπάνιο , καλή συνέχεια αγάπες μου γλυκές !
Εννοείται πως θα τα αρχίσουμε.μην αρχίσετε ξανά τα ίδια!
Γιατί; Πότε σταματήσαμε;Εννοείται πως θα τα αρχίσουμε.
Τι; θα δεχόμαστε ότι γράφει; no! Υπάρχουν κι άλλες απόψεις όπως λέει και ο Μαρκήσιος.Αφού σου λεει ο άνθρωπος ότι ακούγεται καλύτερα σε full balanced συνδεσμολογια , εσυ του λες να το γυρίσει σε unbalanced επειδή δεν είναι επαγγελματίας αλλα οικιακός χρήστης ;
Μπορώ να σκεφτώ 2 λόγους:Τωρα γιατί το φθηνότερο πήγε πολυ καλύτερα από το(2,5 φορές) ακριβότερο;
Είναι τρολιά ακριβώς επειδή έχουν γραφτεί μόνο 17 σελίδες για καλώδια.Είναι τρολια το συγκεκριμένο θρεντ δεν παίζει να έχουν γραφτεί 17 σελίδες για καλώδια.