Να επιλέξω την xlr σύνδεση;


Μηνύματα
102
Reaction score
90
Μπορώ να σκεφτώ 2 λόγους:

Πρώτον, αν κατάλαβα καλά η σύγκριση δεν έγινε την ίδια μέρα συγκρίνοντας το ένα XLR με το άλλο, αλλά διαφορετικές μέρες, συγκρίνοντας αμφότερα με το RCA. Ως εκ τούτου, δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα στο γιατί τη μια μέρα το ένα καλώδιο σου ακούστηκε όχι και τόσο καλό και μια άλλη μέρα ένα άλλο καλώδιο σου ακούστηκε καλύτερο.

Δεύτερον, επειδή οι καλωδιοέμπορες δεν είναι και χαζοί, για να κάνουν τα ακριβά τους καλώδια να ακούγονται "διαφορετικά", όλο και κάποιο τρικ θα εφαρμόζουν ώστε να προκαλούν ακουστές διαφορές σε αυτά. Εννοείται πως αυτές οι διαφορές δεν είναι προς τη θετική κατεύθυνση σε σχέση με ένα "απλό", ουδέτερο καλώδιο, αλλά μπορεί να τύχει να έχουν θετικό αντίκτυπο σε δεδομένο σύστημα με συγκεκριμένα προβλήματα. Σε σένα απλώς δεν "έκατσε" το συγκεκριμένο καλώδιο.
Το rca "έκατσε" πολύ καλά όταν είχα cd/προενισχυτη Primare .Το ΑΤC έχει πιο μαλακό ήχο από κείνο(ίσως λόγω του AKM)και χρειαζόταν κάτι άλλο για να "έλθει" εκεί που θελω.Αν είχα κρατήσει το Primare είμαι σίγουρος ότι το ακριβότερο Siltech θα ήταν ο,τι πρέπει.
 



Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
172.399
Μηνύματα
2.901.890
Members
38.037
Νεότερο μέλος
ChristosM
Top