- Μηνύματα
- 2.624
- Reaction score
- 2.519
Κι αν σε αξιολογήσει ως... fuckable;
αδερφους μεταλλάδες δεν πειραζουμεΚι αν σε αξιολογήσει ως... fuckable;
σκληροςκαριολης..Άμα ειναι fakable ερχομαι της παταω ενα να γλυκαθεί. μου γράφει στο σπίτι , την πετάω ενα σαμπ στο κεφαλι, σου πουλάω το σπίτι 50% κρατάς και το σαμπ....ψήσου
Αν είναι η ίδια που σου πούλησε το ακίνητο και ποτέ δεν καθάρισε τους παραπάνω χώρους ενώ δηλώνεται με το συμβόλαιο ότι στους παραδίδει μαζί με το υπόλοιπο ακίνητο, μπορεί και να γλυτώσεις το δικαστήριο αφού το συμβόλαιο είναι εκτελεστός τίτλος. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να συμβουλευτείς τον δικηγόρο σου, κανείς δεν μπορεί να δίνει συμβουλές δίχως να έχει άποψη όλης της υπόθεσης.Θα έπρεπε να λένε κι ευχαριστώ γιατί η προθεσμία τους τελείωνε και πήραμε και επέκταση από τα funds...
Έβγαλαν και το κατιτίς τους...
Αν δεν ήμουν εγώ, δε θα πουλιόταν γιατί νομικά είχε πολλά θέματα. Όλα μπερδεμένα. Ακόμη θα χρώσταγαν τον κώλο τους. 3 δικηγόρους ρώτησα και μου είπαν πως είναι μεγάλο μπλέξιμο. Αλλά λύθηκαν όλα νομιμότατα και ξεκάθαρα.
Μέχρι και 2 άτομα που δουλεύουν στην εταιρεία που εργάζομαι το ήθελαν, αλλά δεν έμπλεξαν. Ίσως να είχαν δίκιο. Ίσως όχι.
όχι ρε βαριέμαι να κουβαλάω τα σαμπ. εδω τοπικα δεν ειμαι ετοιμος για ανοίγματα.σκληροςκαριολης..
πας και σε άλλες πόλεις?![]()
τα σαμπ τα βάζω εγώ....μόνο το κορμί σου θέλωόχι ρε βαριέμαι να κουβαλάω τα σαμπ. εδω τοπικα δεν ειμαι ετοιμος για ανοίγματα.
Για αυτό σε γουστάρω, λέμε!αδερφους μεταλλάδες δεν πειραζουμε
Αυτό που λες αφορά τη διατήρηση πραγμάτων που βρίσκονται εντός χώρου για τον οποίο προχωρά διαδικασία αναγκαστικής εκτέλεσης, καταγράφονται σε έκθεση, ορίζεται μεσεγγυούχος κλπ.Μετα το εξώδικο και χωρίς διοικητικό δικαστήριο , νομίζω μετά απο έξι μήνες (και αφού θα τα φιλοξενήσεις εσυ σε αποθήκη σου ... αυτην δηλαδή στην οποία είναι μέσα ήδη χα χα) μπορείς να του τα πετάξεις. Ε, Abe ? ¨Ή μάλλον όχι. Πρέπει να βγεί και απόφαση. Βάλε δηλαδή καμιά οκτώ μήνες και 700 ευρώ.
Δεν είπα ότι έκανε κάποιο έγκλημα. Δε με πειράζει καθόλου να βάζει το μηχανάκι του δίπλα στο δικό μου.Αν είναι η ίδια που σου πούλησε το ακίνητο και ποτέ δεν καθάρισε τους παραπάνω χώρους ενώ δηλώνεται με το συμβόλαιο ότι στους παραδίδει μαζί με το υπόλοιπο ακίνητο, μπορεί και να γλυτώσεις το δικαστήριο αφού το συμβόλαιο είναι εκτελεστός τίτλος. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να συμβουλευτείς τον δικηγόρο σου, κανείς δεν μπορεί να δίνει συμβουλές δίχως να έχει άποψη όλης της υπόθεσης.
Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις μια τελευταία φορά να θέσεις σαφώς στους λοιπούς ενοίκους τη θέση σου, σε λογικά πλαίσια και όρους (όχι "μέχρι τη Δευτέρα θέλω"), στο κάτω κάτω πρέπει να συνοικείς μαζί τους και η προσφυγή στα δικαστήρια σίγουρα δεν είναι ό,τι καλύτερο. Προσωπικώς δεν θα με πείραζε, εάν ήμουν στη θέση σου, να αφήνω κάποιον να παρκάρει τη μηχανή του σε χώρο μου τον οποίο δεν χρησιμοποιώ, κατόπιν συμφωνίας και μέχρι να τον χρειαστώ. Εσύ λες "πώς παρκάρει στον χώρο μου χωρίς να με ρωτήσει", από τη δική του οπτική δεν έχει αλλάξει κάτι, αφήνει τη μηχανή του σε έναν χώρο που υπάρχει ένα σωρό σαβούρα όπως έκανε και πριν έρθεις εσύ στο σκηνικό. Άρα μήπως να του το πεις του ανθρώπου; Δεν έκανε δα και κανένα έγκλημα.
Από πού λεφτά;;;....Υ. Γ.
Σουλεγα να χτίσεις μονοκατοικία όταν τα λέγαμε, αλλά ήθελες να μπλέξεις με συγκατοίκους![]()
Κοινή πόρτα για 3 θέσεις.Υπάρχει μια κοινή πόρτα για τα παρκινγκ; Παρατήρησα στο 1ο μήνυμα οτι μετρούσες τα τηλεχειριστήρια σαν να είναι όλα ίδια. Αν είναι ανεξάρτητος ο μηχανισμός της γκαραζόπορτας για τα δικά σου παρκινγκ, κάνε ένα ρεσετ στα αποδεκτά τηλεχειριστήρια και άσε να λειτουργεί μόνο το δικό σου τηλεχειριστήριο. Βάλε και μια tplink κάμερα μέσα να καταγράφει τυχόν εισβολείς(αν και μόνο αν είσαι σίγουρος ότι είναι δικός σου ο χώρος με συμβόλαιο).
Ρεύμα οι αποθήκες και τα παρκινγκ από που παίρνουν; Υπάρχει κοινόχρηστο ρεύμα και ασανσέρ;
Εφόσον η πρωην ιδιοκτήτρια είναι γιούχου, και έδωσε πρόσβαση στον ένοικο του 4ου, δε σημαίνει ότι και αυτός είναι γιούχου. Ενημέρωσε τον και αν δε συμορφωθεί υπάρχουν και άλλες λύσεις. Π.χνα ακυρωθεί το δικό του τηλεχειριστήριο ή να γεμίσεις το χώρο με χαρτοκιβώτια (ακόμα και άδεια) ώστε να μην μπορεί να παρκάρει (εδώ χρησιμεύει και η κάμερα).
Ναι είναι άλλο πράγμα. Δεν διάβασα καλά τι λέει ο φίλος. Αυτό που συμβαίνει στην ουσία σαν αδίκημα απο τον παλιό ιδοκτήτη συνιστά αυτοδικία (αυτή κάνει την αυτοδικία εναντίον του, όχι ο φίλος) και διατάραξη της νομής του.Αυτό που λες αφορά τη διατήρηση πραγμάτων που βρίσκονται εντός χώρου για τον οποίο προχωρά διαδικασία αναγκαστικής εκτέλεσης, καταγράφονται σε έκθεση, ορίζεται μεσεγγυούχος κλπ.
Αλλά μιλάμε πάντα για εκτελεστό τίτλο (συνήθως δικαστική απόφαση) το εξώδικο δεν είναι τίποτα, μια δήλωση είναι, επίσημη για μεταγενέστερη δικαστική αξιοποίηση.
Για πες αν θες (να μαθαίνουμε).θα τον στρώσω όμως σύντομα
Μη μου τα γυρνάς τώρα…γυφτους είπες κ εσύΒγάλε τα φρένα από το μηχανάκι, και θα λυθεί το πρόβλημα μόνο του.
Σπάσιμο κεριού 50 ευρώ , σπάσιμο ποντιού 100 ευρώ, είκοτσι μέρε χοπιτάλ 200 ευρώ.Δώσε από 10€ σε 5 γύφτους να τους κάνουν τόπι στο ξύλο.
Και το μηχανάκι στο κεφάλι.