Ο θάνατος του δικάναλου σετάπ, και γιατί

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
31.143
Σωστά. Άρα από το 1998 όσοι με πληρώνουν είναι ηλίθιοι, οι πελάτες άσχετοι, οι κινηματογράφοι παίζουν καβάλα στο άλογο, οι μαστεράδες κάνουν τα στραβά μάτια και η Dolby μου κάνει χάρη επειδή είμαι όμορφος.

Ότι πεις. :drinks:

Bye.... :drinks:

Edit: Ξέχασα και κάτι δουλειές με Paramount και Disney.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.973
Ξέρω και κάτι τραυματιοφορείς που το παίζουνε χειρουργοί, επειδή έχουν δει το εσωτερικό του χειρουργείου.
Έχουμε και τον άλλον εδώ, που έχει δουλέψει σε πρεσβείες και ξέρει τα γεωπολιτικά.
Άρα από το 1998 όσοι με πληρώνουν είναι ηλίθιοι, οι πελάτες άσχετοι, οι κινηματογράφοι παίζουν καβάλα στο άλογο,
Αυτά ισχύουν σίγουρα.

Last edited:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.227
Εχει δίκιο ο alexis dimi το βασικό φόρματ για οικιακό σύστημα είναι το 7.1.2-4 .
Και για το -4 δεν είμαι και τόσο σίγουρος.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.091
Το βασικότερο λάθος που κάνει αυτός που δεν ξέρει είναι που μπλέκει το Post Production μιας ταινίας, μια καθαρά στουντιακή διαδικασία δημιουργίας, με έναν επεξεργαστή αναπαραγωγής για luxury home installations
Το βασικότερο λάθος που κάνεις εσύ, είναι ότι νομίζεις ότι τα μπλέκουμε, ενώ στην πραγματικότητα δεν μας ενδιαφέρει διόλου (κι ούτε ασχολούμαστε) ούτε με το post production ούτε με το mastering, αλλά ως οικιακοί χομπίστες χαϊεντάδες καταναλωτές, ασχολούμαστε αποκλειστικά και μόνον με τις δυνατότητες του "luxury home installation" που λες, δηλαδή με τρινοβ για βάση, κι άμα βγει καλύτερος, με τον καλύτερο.

Προφανώς είναι για λιγότερο του 1% του κόσμου (πολύ λέω), αλλά αυτές είναι οι ρημαδες οι δυνατότητες με τρινοβ (που δεν έχει ένα σφραγισμένο μαύρο κουτί για decoding, αλλά ανασυνθέτει τα objects), κι άμα δε μπορεί να τις έχει ο πολύς κόσμος, μας είναι αδιάφορο. Απλώς αναφέρουμε μέχρι που πάει το πράγμα. Ο καθένας μέχρι κει που μπορεί, δεν είναι άλλωστε θέμα ζωής και θανάτου, μια μλκια και μισή είναι, σιγά τα ωά.

Νομίζεις ότι ξέρω (ή με νοιάζει) τι μπορεί να κάνει ένας Μαραντζ; Καθόλου όμως...

Με νοιάζει μόνον ποιο είναι το απολύτως καλύτερο εφικτό στην οικιακή αναπαραγωγή, με τρινοβ ή αντίστοιχου (και καλύτερου) επιπέδου επεξεργαστές.

Τα υπόλοιπα, είτε post production και mastering, είτε mananz και yamaha και σονος ηχεία, δεν έχουν το ενδιαφέρον μου.

Το βασικό σεταπ για Dolby Atmos, προφανώς είναι το 7.1.4 και από κει και πάνω, όποιος μπορεί, έχει κέρδος. Αυτά.

Last edited:

Ndis

Titika
Reaction score
4.774
ΒΡΕ YOLO ΛΕΜΕ , ΠΑΡΤΕ ΗΧΕΙΑ, ΠΑΡΤΕ ΣΑΜΠΣ, ΠΑΡΤΕ ΠΡΟΣΕΣΟΡΣ

ΣΕ 40-50 ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ

ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΜΕ ΣΤΙΣ ΠΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ.

ΑΣ ΜΑΣ ΤΑ ΦΑΕΙ Η ΤΡΙΝΟΒ, Η GENELEC, Η REVEL ΚΛΠ

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.818
Ο Θεός μας φύλαξε και δε μπλέξαμε με τα πολυκάναλα.... θα είχαμε τόσα ψυχολογικά αν φτάνουν 30 ηχεία να ακουστεί το ...object που περνάει διαγώνια στις 42 μοίρες, μην τυχόν και κάνει ...downgrade στις 44 ... :p

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
31.143
Ο Θεός μας φύλαξε και δε μπλέξαμε με τα πολυκάναλα.... θα είχαμε τόσα ψυχολογικά αν φτάνουν 30 ηχεία να ακουστεί το ...object που περνάει διαγώνια στις 42 μοίρες, μην τυχόν και κάνει ...downgrade στις 44 ... :p
Για τα τυπικά σπίτια δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω από 7.2.4, ακόμα και dedicated.
Για normal σαλόνια και με 5.2.4 είσαι τόσο καλά που δεν χρειάζεται να ασχοληθείς παραπάνω.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.973
Ένα σύντομο κλιπάκι από Mulan με τα objects=κίτρινο μπαλάκι και τα ενεργά ηχεία=πρασινο κουτάκι.
Η εικόνα είναι από το object viewer που έχουν οι Trinnov.
Δεν μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα, λυπάμαι.

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.824
Να, κάτι τέτοια με έκαναν και πήγαινα κάθε λίγο στην εξώπορτα και έψαχνα τον εισβολέα.. :tongue:
Κι αυτό με 5 ηχεία ε?
Αν είχα τέτοιο πράμα θα έστηνα αντίσκηνο στην είσοδο.. :hunter:

Ρε μακριά.. 8-)

Δικάναλο, να ξέρ'ς απο που σου 'ρχεται.. :laugh:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.183
Members
38.301
Νεότερο μέλος
giorgosfs90