Ο θάνατος του δικάναλου σετάπ, και γιατί

Reaction score
5.413
Μωρέ ας παίζουν, κι ας καίνε. Σημαίνει ότι τα χαίρεται ο κάτοχος.

Σε μένα πιο πολύ σε 0 ένταση καίνε τα τελευταία χρόνια, αφού με παίρνει ο ύπνος στο πρώτο 10λεπτο βιντεάκι που θα δω στο youtube, αφού τελειώσω το γιαουρτάκι ή το φρουτάκι μου. :)

Reaction score
11.180
ΥΓ. Δε θες να μάθεις τι μέγιστη συνολική κατανάλωση έχει το δικό μου σεταπ. Κλάμα.
Αυτό θα ήθελα να το μάθω. Έχω μετρήσει και το δικό μου setup, με πρίζα μέτρησης κατανάλωσης πριν το πολύμπριζο. Μετρημένη όμως πες, όχι υπολογισμένη.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.765
Τι Π@π@ριές καμαρωτές γράφετε και οι δύο σας ?
Πάρτε την μέγιστη κατανάλωση του ηχείου σας και τελειώσατε.
Τι μετρητικά και φούτσες μπλέ μας τσαμπουνάτε ?

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.765
Στη χειρότερη βάλτε ένα αμπερόμετρο στον πίνακα και δείτε τι τραβάει όσο παίζει.
Εγώ αυτό κάνω.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.765
Τι λες βρε PANETONE μπαγλαμά ?

Καταλαβαίνεις τι γράφεις ?
Πρέπει να πάρεις μετρητή βρε άχρηστε , αντί για ένα αμπερόμετρο ?
Πολλαπλασιασμό δεν έχεις μάθει ?
Δες εκεί πόσα αμπέρς τραβάει το ρημάδι σου επί τα 230 v και έβγαλες πόσα καίει .

Reaction score
11.180
Τι Π@π@ριές καμαρωτές γράφετε και οι δύο σας ?
Πάρτε την μέγιστη κατανάλωση του ηχείου σας και τελειώσατε.
Τι μετρητικά και φούτσες μπλέ μας τσαμπουνάτε ?
Στη χειρότερη βάλτε ένα αμπερόμετρο στον πίνακα και δείτε τι τραβάει όσο παίζει.
Εγώ αυτό κάνω.
Ρε bro, θα μας τρελάνεις; :roflmao::roflmao::laugh::laugh:

Από τη μία βρίζεις τα μετρητικά και λες να υπολογίσουμε με τη μέγιστη κατανάλωση του ηχείου και από την άλλη λες ότι κάνεις ακριβώς αυτό: Μετράς. Τί πίνεις; Ήταν καλό τουλάχιστον; :roflmao:

Reaction score
11.180
Πρέπει να πάρεις μετρητή βρε άχρηστε , αντί για ένα αμπερόμετρο ?
Πολλαπλασιασμό δεν έχεις μάθει ?
Δες εκεί πόσα αμπέρς τραβάει το ρημάδι σου επί τα 230 v και έβγαλες πόσα καίει .
Μου τον έκαναν δώρο, δεν τον πήρα.
Δεν επικοινωνείς δεν πειράζει . Δεν περίμενα ότι θα μπορούσες.
Έλα ρε Γιάννη. Αφού και ο μετρητής αμπέρ μετράει και σου εμφανίζει σε οθόνη διάφορες πληροφορίες έτοιμες και το αμπερόμετρο αμπέρ μετράει και κάνεις εσύ τον υπολογισμό. Το ίδιο πράγμα είναι. Άντε πάλι με τα offtopic, που δε μου αρέσουν κιόλας, ξεφύγαμε.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.765
Δε με λές , ανοίγεις και ειδικό φύλο στο excel κάθε πρώτη του μήνα ή όποτε παίρνει μέτρηση η ΔΕΗ για να ξέρεις πόσο καίει το ηχοσύστημα?

Reaction score
11.180
Όχι τέτοιο μετρητή της ΔΕΗ ρε

μπαγλαμά
τρικούβερτε! :roflmao:
Δε με λές , ανοίγεις και ειδικό φύλο στο excel κάθε πρώτη του μήνα ή όποτε παίρνει μέτρηση η ΔΕΗ για να ξέρεις πόσο καίει το ηχοσύστημα?
Καλά εντάξει. Μια μέτρηση σε διάρκεια μια ώρας τυπικής χρήσης πήρα, έτσι για στατιστικούς λόγους.
Εσύ τέτοιο έχεις;

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.765
Οχι λέω μήπως παίρνεις ground zero από τον μετρητή της ΔΕΗ εκείνη την ημέρα και κάνεις reset τον ενδιάμεσο για να ξέρεις πόσο καίει το ηχοσύστημα , επειδή σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα , μιάς και είναι από τις μεγάλες καταναλώσεις του σπιτιού .

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.765
Όχι τέτοιο μετρητή της ΔΕΗ ρε

Καλά εντάξει. Μια μέτρηση σε διάρκεια μια ώρας τυπικής χρήσης πήρα, έτσι για στατιστικούς λόγους.
Εσύ τέτοιο έχεις;
Οχι τέτοιο
1703271260246.jpeg
Δεν χρησιμοποιώ κουβέρτες μπαγλαμαδάκι.

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.459
Εγώ αυτό κάνω.
για να συνδεσεις το αμπερομετρο οσο να πεις πρεπει να κανεις 2 φακιρικα, μια κατασκευη ισως, μια χαλασμενη πριζα, να κρατας τα καλωδια στον αερα... κατι....

ο μετρητης απλα μπαινει στην πριζα και εκτος απο την τρεχουσα στιγμιαια καταναλωση, μπορεις να τον αφησεις και μια χρονικη περιοδο να μετραει .

μιλαμε για ενα οργανο των 15 ευρω που οι περισσοτεροι το αγορασαμε 8 σε προσφορα του lidl.... δε δωσαμε καμια περιουσια!!!!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.521

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.796
Νομίζω είμαι κολλημένος . Θέλω κομμάτια ξεχωριστά και στέρεο . Τα επόμενα ηχεία θα είναι δαπέδου .
Να κάνεις ότι πιστεύεις καλύτερο για εσένα. (αυτονόητο)
Θα μ' ενδιέφερε αν θέλεις κι εσύ να ακούσω κάποιους λόγους..
Π.χ. πιστεύεις θα έχεις καλύτερο αποτέλεσμα στις επιδόσεις ?
Προτιμάς να δώσεις περισσότερα χρήματα για 2 ποιοτικότερα ηχεία παρά να πάρεις περισσότερα και πιο οικονομικά?
Δεν θα βολέψει το πολυκάναλο στο χώρο?
Θέματα.. παντόφλας? :tongue: :lolsign:
Κάτι άλλο?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.731
Members
38.232
Νεότερο μέλος
aradis