Ο θάνατος του δικάναλου σετάπ, και γιατί

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.779
Μπορούμε να ανοίξουμε ένα θέμα να γράφουμε πως την βρίσκει ο καθένας με τα audio-visual και να απαγορεύεται να γράψεις οτιδήποτε τεχνικό. Θα γράφουμε σχόλια ψυχολογικά, παντοφλικά, διακοσμητικά, ρομαντικά, "στα αυτιά μου και στον χώρο μου με τα συνοδά μου", βελούδινες μεσαίες, έχεις ακούσει το τάδε καλώδιο, κτλ
Δεν αναιρεί το ένα το άλλο, δηλ. να γίνεται ''προσαρμογή'' των δεδομένων στην ''ροή'' στις ανάγκες ή στις οπτικές στο πλάισιο της συζήτησης..
Ούτε θεωρώ τις απαγορεύσεις εκατέρωθεν λυση για οτιδήποτε..
Και δεν θα υπήρχε θέμα νομίζω αν από πίσω δεν ''έτρεχε'' μια βεντέτα ανάμεσα στις διαφορετικές αντιλήψεις περί του audio που φορτίζει..
Είναι περισσότερο politics ή άχτι σε κάποιες περιπτώσεις παρά προσύλωση στα τεχνικά που έτσι κι αλλιώς αυτά εκεί βρίσκονται παγιωμένα, αμετακίνητα και χιλιοειπωμένα.. ;)

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.276
Να δω κάποιον να στήνει πολυκαναλο με αυτά τα ηχεία 😂 (350χιλ το ζευγος)

Dan d’agostino pre και monoblocks . DCS stack για dac κλπ.

Νομίζω έχει ανεβεί φωτό με τέτοιο σύστημα και με ενισχυτικά McIntosh. Ενός Αμερικάνου ; Εχει πεθάνει δυστυχώς ο άνθρωπος.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.241
Να δω κάποιον να στήνει πολυκαναλο με αυτά τα ηχεία 😂 (350χιλ το ζευγος)

Dan d’agostino pre και monoblocks . DCS stack για dac κλπ.

Αφού είναι τσίπης ο ιδιοκτήτης, μη περιμένεις ούτε πεντακαναλο.

Εδώ, ούτε καν τα σαμπ τους δεν αξιώθηκε ο μπατήρης να αγοράσει, τι περιμένεις, χαΐρι;

ΥΓ. Στραβισμό έχει. Προς τα έξω βλέπω να κοιτάνε αυτά. Ουστ, άχρηστος.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.276
Δεν αναιρεί το ένα το άλλο, δηλ. να γίνεται ''προσαρμογή'' των δεδομένων στην ''ροή'' στις ανάγκες ή στις οπτικές στο πλάισιο της συζήτησης..
Πρέπει κάποτε να καταλάβουν όλοι τι σημαίνει off topic. Το αντίστοιχο με το «εκτός θέματος» στην έκθεση. Αν το είχατε καταλάβει τότε….

Reaction score
1.227
Αφού είναι τσίπης ο ιδιοκτήτης, μη περιμένεις ούτε πεντακαναλο.

Εδώ, ούτε καν τα σαμπ τους δεν αξιώθηκε ο μπατήρης να αγοράσει, τι περιμένεις, χαΐρι;

ΥΓ. Στραβισμό έχει. Προς τα έξω βλέπω να κοιτάνε αυτά. Ουστ, άχρηστος.
Τα sub τους;!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.241
Τα sub τους;!
Ναι.

Η Γουίλσον έχει έτοιμο πακέτο σαμπ για αυτούς τους ευμεγέθεις δορυφόρους, αλλά λίγοι είναι οι κυμπάρηδες που τα αγοράζουν τελικά, έχουμε μπλέξει με τσιπηδες.

Επίσης η Γουίλσον έχει ωραιότατα κεντρικά ηχεία, χαμηλά για να μην εμποδίζουν στην οθόνη

1000009710.jpg

Αλλά οι τσιπηδες επειδή δεν έχουν λεφτά, αφήνουν εκεί στο κέντρο το ρακ, λες κι έχει νόημα να βλέπεις ένα ρακ. 🤣😜🤣😁

Βέβαια άμα είσαι αληθινός σκέτος μουσικόφιλος, χωρίς οθόνη, πάρε ρε άρχοντα 5 τέτοιους δορυφόρους της Γουίλσον και 4 δικά τους σαμπ, να σε χαρώ, να ακούς SACD τα 5.1 (κι αν θες άκουγε και σκέτο το δικαναλο στριμ, με μόνο 2 ηχεία να παίζουν, να γελάνε κι οι κάμπιες).

😜🤣😁

Τι; μικρό είναι το δωμάτιο; μα πόσο τσίπης μπορείς να γίνεις; πάρε μεγαλύτερο.

Όπως είπα, μπλέξαμε με τσιπηδες.

Reaction score
1.227
Ναι.

Η Γουίλσον έχει έτοιμο πακέτο σαμπ για αυτούς τους ευμεγέθεις δορυφόρους, αλλά λίγοι είναι οι κυμπάρηδες που τα αγοράζουν τελικά, έχουμε μπλέξει με τσιπηδες.

Επίσης η Γουίλσον έχει ωραιότατα κεντρικά ηχεία, χαμηλά για να μην εμποδίζουν στην οθόνη

View attachment 316401

Αλλά οι τσιπηδες επειδή δεν έχουν λεφτά, αφήνουν εκεί στο κέντρο το ρακ, λες κι έχει νόημα να βλέπεις ένα ρακ. 🤣😜🤣😁

Βέβαια άμα είσαι αληθινός σκέτος μουσικόφιλος, χωρίς οθόνη, πάρε ρε άρχοντα 5 τέτοιους δορυφόρους της Γουίλσον και 4 δικά τους σαμπ, να σε χαρώ, να ακούς SACD τα 5.1 (κι αν θες άκουγε και σκέτο το δικαναλο στριμ, με μόνο 2 ηχεία να παίζουν, να γελάνε κι οι κάμπιες).

😜🤣😁

Τι; μικρό είναι το δωμάτιο; μα πόσο τσίπης μπορείς να γίνεις; πάρε μεγαλύτερο.

Όπως είπα, μπλέξαμε με τσιπηδες.
Όλα καλά… Απλώς σε αυτή την περίπτωση η λέξη δορυφορος είναι πιο δόκιμο να χρησιμοποιηθεί με την κυριολεκτική και όχι την πολυκαναλη έννοια.

Attachments

Reaction score
5.410
Αγαπημένε μας και συμπαθή flash, παρέλειψες εντέχνως το επίσης τετριμμένο ... ΄΄Πάρτε Sonos΄΄. :sneaky:

Επειδή συμφωνώ πως τα πυροσβεστικά σχόλια μοιάζουν τόσο τετριμμένα όσο και τα κάθε λογής εμπρηστικά, καταθέτω ένα επεισόδιο από τη δημοφιλή σειρά South Park , κάθε άλλο παρά κατάλληλο δι ανηλίκους που δημιουργεί θρεπτικούς για τη σκέψη συνειρμούς προς την όλη κατάσταση - χωρίς την παραμικρή υπόνοια προς συγκεκριμένα μέλη αφού όλα παίζονται στη συλλογική συνείδηση :

Επίσης χωρίς συγκεκριμένα quotes σχολιάζω ότι κρίνεται άτοπο να πάει κάποιος σε πολυκαναλικό με δορυφορικά κανάλια (ηχεία+ενισχυτικά) που δεν θα του άρεσαν ήδη υπό δικαναλικό format και με την προσδοκία ν'αποκαθιστούσαν την απόλαυση μόνο και μόνο χάρη στα προτερήματα που συνεπάγονται από την πολυκαναλική αρχιτεκτονική setup.... Σε παραλληλισμό με καθημερινές μας εκδηλώσεις, για να διαπιστώσουμε πόσο καλό παγωτό ή pizza φτιάχνει κάποιο μαγαζί δοκιμάζουμε τη σκέτη γεύση κρέμα και τη margarita αντίστοιχα. Από την αρχική επιλογή και πέρα όλα τα υπόλοιπα θα είναι ζήτημα ορέξεως κι ευχέρειας προς την ικανοποίησή της.
Ουφ, πάλι καλά που δεν έγραψες κάνα ποίημα-τραγούδι με λογοπαίγνια όπως πολύ περήφανα συνηθίζεις. :)

Ενδιαφέρουσα η τοποθέτησή σου στο δεύτερο σκέλος του ποστ σου.
Της ίδιας άποψης ήμουν παλιά. Και σε αυτήν βασίστηκα και έδωσα όλα μου τα 310.

Π.χ. το 310 σε θέση κεντρικού μού φάνηκε αστείο όταν το δοκίμασα.
Αλλά ταυτόχρονα πιστεύω αν έφτανα immersive με 310 θα ήταν endgame και για μένα, έστω και αν ως μεμονωμένα δεν τα θεωρώ endgame για μένα.
Τα Adam S3H που πήρα μετά με ικανοποίησαν πολύ πιο πολύ. Έμεινα όμως μόνο με δύο κομμάτια.

Reaction score
1.227
Το μονοφασικο ρεύμα στο σπίτι δεν είναι γύρω στα 7000watt;

Ο Dan D'Agostino Relentless Monoblock Amplifier ειναι ενα ζευγος μονοφωνικων τελικων ενισχυτων, ισχυος 1500 wrms ο καθενας στα 8 ohms.

Ούτε 5 μπορείς να στήσεις…

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.241
Το μονοφασικο ρεύμα στο σπίτι δεν είναι γύρω στα 7000watt;
Αδιαβαστος...

7,5 kW τραβάει μόνο το Τέσλα μου, από τη μονοφασική παροχή στο χωριό.
Με τυπική μπλε μπριζα, αυτή που προβλέπεται.

Εννοείται ότι μέσα στο σπίτι όλα παίζουν σωστά, κλιματιστικά, φούρνος, κλπ.

Οι τυπικές μονοφασικές γραμμές οι παλιές, είναι 12-αρες, αλλά μπορείς να τις αναβαθμίσεις σε 20-αρες χωρίς θέμα.

20 kW χαλαρά.

ΥΓ. Δε θες να μάθεις τι μέγιστη συνολική κατανάλωση έχει το δικό μου σεταπ. Κλάμα.
Εννοείται ότι το σεταπ ζεσταίνει το δωμάτιο πιο καλά από το ururu της Daikin, ενώ το καλοκαίρι χωρίς κλιματισμό ούτε για πλάκα δε γίνεται. 17 ενεργά ηχεία, συν τα διάφορα ψιλά, συν προβολέα. Γεια σας.

Last edited:

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.395
ΥΓ. Δε θες να μάθεις τι μέγιστη συνολική κατανάλωση έχει το δικό μου σεταπ. Κλάμα.
Εννοείται ότι το σεταπ ζεσταίνει το δωμάτιο πιο καλά από το ururu της Daikin, ενώ το καλοκαίρι χωρίς κλιματισμό ούτε για πλάκα δε γίνεται. 17 ενεργά ηχεία, συν τα διάφορα ψιλά, συν προβολέα. Γεια σας.
ενός κακού, μύρια έπονται :p

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.647
Members
38.217
Νεότερο μέλος
zero_IQ