- Reaction score
- 13.528
Εδω τους εθαψες ολους με το ζορι...τους δικαναλουςΕγώ δεν ασχολούμαι με τις άλλες εταιρείες που εκλεισαν
Εδω τους εθαψες ολους με το ζορι...τους δικαναλουςΕγώ δεν ασχολούμαι με τις άλλες εταιρείες που εκλεισαν
Όχι.Εδω τους εθαψες ολους με το ζορι...τους δικαναλους
αστα αυτα ..εδω διακοπες εισαι και απο το πρωι μεχρι το βραδυ ...για το πουλι μας λες { για το στερεο σου ηθελα να πω }Αλλά επειδή έτσι υποσυνείδητα νομίζετε ότι σας θάβω το στέρεο, θιγεστε διότι αυτό αποτελεί προέκταση του πουλιού σας, και λέτε αυτά που λέτε.
Μην ζηλεύεις. Κάνε υπομονή καμία δεκαπενταριά ημέρες μέχρι να έρθει να σε βρει το Blu-Ray των ZZ Top...!Ζηλεύω αφόρητα.
Με τα νέα μικρά τβ7" θα είσαι με κολλημένο το χαμόγελο στα χείλη, σα τον τζόκερ στον Μπάτμαν.
Ο τελικός σου είναι πολύ καλός.Μπορείς κάλλιστα να προμηθευτείς τεμάχια από...παθητικά sub DIY όπως εκείνα του αυθεντικού Guru Troels Gravesen για να οδηγούνταν από αυτόν.α) Ωραίο album
β) Σε καμία περίτπωση δεν κάνω υποδείξεις. Απλά έχω κάποιες επιφυλάξεις ως προς τη τελειότητα των προτεινόμενων. That's all.
Ο τελικός μου Bryston 4BST συγκρινόμενος με τις ενισχυτικές βαθμίδες των adam.
Είδα αρκετά σαμπ τα οποία μόλις και μετά βίας κατεβαίνουν στις συχνότητες που μπορούν να κατέβουν κάποια καλά παθητικά και ολοκληρωμένα ηχεία. Κατανοώ ότι ένα σαμπ μειώνει τον "φόρτο εργασίας" του ηχείου στις χαμηλές συχνότητες και ενδεχομένως διαφοροποιεί τον ήχο - αν κατάλαβα καλά - με δεδομένη τη τοποθέτηση των σαμπ σε ένα ιδανικό σημείο γι'αυτές τις συχνότητες. Μπορεί όμως ένα οποιοδηποτε σαμπ να κάνει τη δουλειά; Αποκλείεται το ενδεχόμενο το σαμπ να κάνει ζημιά αντί να βελτιώσει; Είναι τελικά πανάκεια το σαμπ, πόσο μάλλον το οποιοδήποτε sub? Σε αυτό κολλάω και όχι στη γενικότερη χρησιμότητα του σαμπ.
Αλλά επειδή έτσι υποσυνείδητα νομίζετε ότι σας θάβω το στέρεο, θιγεστε διότι αυτό αποτελεί προέκταση του πουλιού σας, και λέτε αυτά που λέτε.
Με 28000 ΟΛΟΙ κανουν γλεντια ................. αν αγορασεις απο αυτους.ΟΛΟΙΣωστά. Mε $28.000 να δεις τη γλέντια σου κάνει η Adam και η Genelec . 28.000 ρωγμές.
αυτο το καταλαβαίνω, γι'αυτό και το πρόσθεσα στην απάντησή μου, ότι δηλαδή λειτουργεί διαφορετικά το sub τοποθετημένο σε συγκεκριμένο σημείο του χώρου και το υπόλοιπο ηχείο στο ιδανικό για τιο υπόλοιπο φάσμα. Υποθέτω ότι ακόμα και ένα σαμπ με την ίδια απόκριση που εχει το ηχείο, λόγω της τοποθέτησής του μπορεί να αποδώσει καλύτερα ενδεχομένως, μόνο και μόνο επειδή τα μπάσα θα έρχονται απο το ιδανικό σημείο ( αν το καταλαβαίνω σωστά ).Ο τελικός σου είναι πολύ καλός.Μπορείς κάλλιστα να προμηθευτείς τεμάχια από...παθητικά sub DIY όπως εκείνα του αυθεντικού Guru Troels Gravesen για να οδηγούνταν από αυτόν.
(Ο Ear γνωρίζει καλύτερα να σε βοηθήσει)
Τα μεγάλα ηχεία δαπέδου προδιαγεγραμμένα και δηλωμένα με απόκριση που θα κατέβαινε χαμηλά στο φάσμα,δεν είναι βέβαιο ότι θα το έκαναν με ωφέλιμο τρόπο στις αντίστοιχες απαιτούμενες στάθμες κατά την αναπαραγωγή απαιτητικού σε ενέργεια προγράμματος.Έστω και άμα το έκαναν όμως,θα γινόταν στην πλειονότητα των περιπτώσεων υπό συνθήκες υψηλότερων παραμορφώσεων σε σχέση με αφιερωμένα κι εφάμιλλα των εκάστοτε κύριων ηχείων sub.Αλλά έστω και αν μπορούσε να ικανοποιηθεί και η δεύτερη συνθήκη σ'ένα τραβηγμένο σενάριο,τότε η χωροταξία των κύριων ηχείων θα ήταν κατά κανόνα ακατάλληλη για το διττό τους ρόλο ως main/sub.
Πιθανές απορίες πάνω στην ανωτέρω παράγραφο επιλύονται διαβάζοντας προσεκτικά το νήμα "Κατά Απόσβεσιν Ευαγγέλιον".
Αναφέρομαι στην ηχητική απόδοση, όχι σε τραπεζική κατάθεση.Με 28000 ΟΛΟΙ κανουν γλεντια ................. αν αγορασεις απο αυτους.ΟΛΟΙ
Στο συγκεκριμένο νήμα μάλλον είναι τίτλος τιμής!Πειραζει που ειμαι πεπεισμενος οτι ο φιλος Λεανδρος ειναι τρολ?
15 μερες?Μην ζηλεύεις. Κάνε υπομονή καμία δεκαπενταριά ημέρες μέχρι να έρθει να σε βρει το Blu-Ray των ZZ Top...!
Μπα, άλλοι ασχολούνται με το "στέρεό" μου, όπως και με τις τρίχες μου. Οι ίδιοι που θέλουν το στέρεο του μπουτχια να το δουν πχιο είναι, οι ίδιοι που ρωτούσαν τον Κόγια το στέρεο έχει.εδω διακοπες εισαι και απο το πρωι μεχρι το βραδυ ...για το πουλι μας λες { για το στερεο σου ηθελα να πω }
Πρέπει να οδεύσεις προς το επίκεντρο της...΄΄πολυκαναλικής Μόρντορ΄΄ :αυτο το καταλαβαίνω, γι'αυτό και το πρόσθεσα στην απάντησή μου, ότι δηλαδή λειτουργεί διαφορετικά το sub τοποθετημένο σε συγκεκριμένο σημείο του χώρου και το υπόλοιπο ηχείο στο ιδανικό για τιο υπόλοιπο φάσμα. Υποθέτω ότι ακόμα και ένα σαμπ με την ίδια απόκριση που εχει το ηχείο, λόγω της τοποθέτησής του μπορεί να αποδώσει καλύτερα ενδεχομένως, μόνο και μόνο επειδή τα μπάσα θα έρχονται απο το ιδανικό σημείο ( αν το καταλαβαίνω σωστά ).
Εκεί που με γλύκανες όμως, είναι με αυτό που είπες για τη χρήση του ενισχυτή μου για οδήγηση παθητικού sub... Το ότι έχω γνήσιες αχρησιμοποίητες πλακέτες Bryston 3B με ολοκαίνουργια τρανζίστορ αγορασμένα απευθείας απο τη μαμά Bryston ( εκ Καναδά παρακαλώ ), μαζί και τους γνήσιους μετασχηματιστές του, βοηθά καθόλου...? 100W στα 8Ω και υπάρχουν δύο κανάλια. Πείτε μου σε ποιο θέμα να πάω για να πάρω πληροφορίες, να μη σας χαλάω το παρόν.
Προς δικαναλικού Θεού Λέανδρε,δεν είσαι τρολ ούτε κατά...διάνοια.Στο συγκεκριμένο νήμα μάλλον είναι τίτλος τιμής!
Θα μάθεις αύριο , περίεργε!15 μερες?
Καλα ρε συ , με ......... (ταχυδρομικο) πουλι το εστειλες του ανθρωπου ?
Ξέρω ότι δυσκολεύεσαι στην παραδοχή ότι 5 μικρά φτηνά ανταμάκια θα παίζουν στο χώρο σου καμιά 500-αρια φορές καλύτερα από αυτά τα αξιόλογα ηχεία του παρελθόντος που έχεις, αλλά αυτό είναι δυστυχώς ή ευτυχώς, αλήθεια.
Αλλά επειδή έτσι υποσυνείδητα νομίζετε ότι σας θάβω το στέρεο, θιγεστε διότι αυτό αποτελεί προέκταση του πουλιού σας, και λέτε αυτά που λέτε.
Να, κάτι τέτχοια χαζά γράφεις και θίγεται ο κόζμος επειδή του προζβάλεις τα μηχανήματα.Αλλά δε σας βολεύει να το κατανοήσετε αυτό, σας βολεύει να πιστεύετε ότι σας θίγω το στέρεο.
Δεν διαχωριζονται αυτα τα δυο απο κανενα κατασκευαστη.Οταν πληρωσεις θα παρεις και απο τους μεν και απο τους δε.Καλά οι συναυλίες είναι το κάτι άλλο.
Αναφέρομαι στην ηχητική απόδοση, όχι σε τραπεζική κατάθεση.
Μερικες ερωτησεις για 3.2 (η και 3.0) καθως ρεαλιστικα, μεχρι εκει μπορω να φτασω λογω ΧΧΧ (χωρος, χρονος, χρημα).Αν τα 5 ηχεία είναι πρόβλημα στο χώρο, θα χρειαστεί να το παλέψουμε μέχρι να βρεθεί μια λύση.
Τυπικά, η βέλτιστη επιλογή σε νορμάλ οικιακούς χώρους, είναι μικρού και βολικού μεγέθους δορυφόροι και ελάττωση της απόστασης ακρόασης.
Αν παρόλα αυτά είναι αδύνατο ούτε 7 ούτε 5 ηχεία, μένει τουλάχιστον να βάλετε άλλο ένα για κεντρικό, να ακούτε 3.2 όπως είπε ο φίλος μας στη αρχή του θρεντ:
Το 3.2 είναι το απολύτως ελάχιστο αποδεκτό.
Μέχρι όπου μπορεί να φτάσει ο καθένας. Προκειμένου να πετάει λεφτά σε καλώδια, άμα ξυνεται, καλύτερα να προσθέτει ηχεία...