Ο θάνατος του δικάναλου σετάπ, και γιατί

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
89.412
Τρίτο (μεσαίο) ηχείο θα χρειαζόμουν μόνο εάν ήμουν σαν τον παρακάτω κυριούλη, με το τρίτο αυτί ;)
Αντιθέτως. Τότε δεν θα χρειαζόσουν.

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
33.167
Δεν μας ενδιαφέρει αυτό. Μας ενδιαφέρει μόνο τι έχει μέσα το FLAC.
Συμφωνώ και το έχω γράψει εδώ και χρόνια. Το ζητούμενο από το σετάπ είναι η όσο το δυνατόν πιο πιστή αναπαραγωγή του αρχείου. Το σχόλιό μου είχε άλλο θέμα. Ότι η περιγραφόμενη ακρόαση δεν είχε αυτό το σημείο αναφοράς, δεν είχε καν σημείο αναφοράς, ήταν εντελώς υποκειμενική.

Μπορεί εύκολα ένας υγιής άνθρωπος να αντιληφθεί μια φυσική φωνή ακόμα και όταν την ακούει για πρώτη φορά στη ζωή του.
Οπότε, όταν ένα ηχείο θα καταφέρει να σε ξεγελάσει , ωστε να νομίζεις ότι ακούς φυσική ανθρώπινη φωνή, τότε διαθέτει άριστη συμπεριφορά κυρίως στη μεσαία περιοχή όπου το αυτί μας είναι εξαιρετικά ευαίσθητο.
Μου έχει συμβεί ελάχιστες φορές, αλλα μπορεί να ξανασυμβεί
Μπορεί να ξεγελάσει ορισμένους, όχι όμως τους υπόλοιπους, που πιθανότατα είναι περισσότεροι. Και από εκείνους μπορεί ορισμένους άλλους να ξεγελάσει καλύτερα ένα άλλο σετάπ. Καθόλου κακό να καταθέτει κάποιος την υποκειμενική του εμπειρία. Κακό είναι να θέλει να την χρησιμοποιεί ως αξίωμα και ως επιχείρημα.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.607
Members
38.470
Νεότερο μέλος
Minas Notaras