ichaltou
Αλλαχτήρι
- Reaction score
- 1.004
Αφού ρε Κεφάλα , δεν βλέπεις ταινίες ...τι τον θέλεις τον καινούργιο προβολέα?
Από τώρα στην προβολική τελειότητα;:105:Θα πάρεις BenQ? :111:
βλεπω Γιαννη μου.....Αφού ρε Κεφάλα , δεν βλέπεις ταινίες ...τι τον θέλεις τον καινούργιο προβολέα?
:410:για να μας σπάσει τα νεύρα;:144:
...και τι να φωτίσουν αυτοί,όλοι σας το λέτε...μέχρι 120' το πολύ....κι αυτό για καμιά 200αριά ώρες...μετά,καντήλια...το ξανάπαμε,στις εκκλησίες:105:και τωρα που πρεπει να παρεις dila-sxrd-lcd μου παιρνεις benq :114:
Καλά βρε Μανωλιό δεν έχεις την απορία τόσα χρόνια να δείς έναν προβολέα που παίζει με καλό μαύρο και δεν γίνεται αντιληπτή η κίνηση της ίριδας (ή ακόμα καλύτερα δεν έχει);:125:...και τι να φωτίσουν αυτοί,όλοι σας το λέτε...μέχρι 120' το πολύ....κι αυτό για καμιά 200αριά ώρες...μετά,καντήλια...το ξανάπαμε,στις εκκλησίες:105:
Φυσικά και έχω δει....παρεάκι με τον Βαγγέλη στην PSA.....so what...αν είχες 136' ίντσες και δεν είχες χρήματα για τρίτσιπο dlp,τι θα έπαιρνες....μη μου πεις D-ila....Καλά βρε Μανωλιό δεν έχεις την απορία τόσα χρόνια να δείς έναν προβολέα που παίζει με καλό μαύρο και δεν γίνεται αντιληπτή η κίνηση της ίριδας (ή ακόμα καλύτερα δεν έχει);:125:
Στην ουσία δε διαφωνούμε, πέρα απο το χαβαλέ. Σε κανένα δύο χρόνια όμως που θα προσγειώσει η sony τα 2000 lumens της σε μοντέλο πολυ φθηνότερο του 1000άρη συζητάμε!Φυσικά και έχω δει....παρεάκι με τον Βαγγέλη στην PSA.....so what...αν είχες 136' ίντσες και δεν είχες χρήματα για τρίτσιπο dlp,τι θα έπαιρνες....μη μου πεις D-ila....
BenQ φίλε....μην το συζητάς...είναι μονόδρομος στα λεφτά τους και για την κάλυψη της συγκεκριμένης οθόνης....αν είχα μικρότερη οθόνη τότε αλλάζει το θέμα,πιθανότατα θα είχα κανά τζί-βι πάνω από το κεφάλι μου:116:
Απλά τα πράγματα τότε....ξανά αγοράζουμε Sony....τέσσερις έχω αλλάξει από δαύτους(10-11-hs60-vw50)....ο πέμπτος(και καλός) θα με χαλάσει;Στην ουσία δε διαφωνούμε, πέρα απο το χαβαλέ. Σε κανένα δύο χρόνια όμως που θα προσγειώσει η sony τα 2000 lumens της σε μοντέλο πολυ φθηνότερο του 1000άρη συζητάμε!
Σε απλά Ροδίτικα σημαίνει αυτό:105:-Όταν λέω ότι προβάλω σε 126'' μιλάω για αναλογία 2,35:1. Αυτό σε απλά ελληνικά σημαίνει ότι σε 16:9 κάδρο, θα μιλούσαμε για οθόνη 133''.