- Reaction score
- 58.838

Ground Control to Major Tom Your circuit's dead, there's something wrong Can you hear me, Major Tom? Can you hear me, Major Tom? Can you hear me, Major Tom? Can you....χιουστον γουι χαβ α προμπλεμ
Δίκιο έχεις...Άλλο ένα θέμα που η μακακία πάει σύννεφο, εκτός μερικών που προσπαθούν να βοηθήσουν την κατάσταση και στέκονται σοβαρά πάνω στις απορίες στις και προσπάθειες για βελτιώσεις του συστήματος του Τζιο, και άλλοι που βγάζουν τους μικρό εγωισμούς τους και τις μνησικακίες τους, το τοπικ νομίζω δεν προσφέρετε για τέτοιου είδους αντιπαραθέσεις.
Εσύ τραβά παίξε με τα κουβαδάκια σου,Δίκιο έχεις...
ας μιλήσουμε για φυσικοχημεία
ξεκίνα...![]()
![]()
Ας μην είμαστε ρατσιστές. Με λίγη διάθεση, κάθε θέμα προσφέρεται για τέτοιου και κάθε είδους αντιπαραθέσεις. Πχ:Άλλο ένα θέμα που η μακακία πάει σύννεφο, εκτός μερικών που προσπαθούν να βοηθήσουν την κατάσταση και στέκονται σοβαρά πάνω στις απορίες στις και προσπάθειες για βελτιώσεις του συστήματος του Τζιο, και άλλοι που βγάζουν τους μικρό εγωισμούς τους και τις μνησικακίες τους, το τοπικ νομίζω δεν προσφέρεται για τέτοιου είδους αντιπαραθέσεις.
Ως κάτοχος (πλέον) μετρίων ηχείων και ενισχυτή με Audyssey, ενίσταμαι εντόνως στη χρήση φράσεων όπως "από το πανέρι". Έσκασα τα hard earned λεφτουδάκια μου, ως εκ τούτου οφείλω να αντιμετωπίζομαι ως ίσος μεταξύ ίσων και να έχω πάνω απ'όλα την αίσθηση πως α) το value for money των επιλογών μου σκίζει και β) οι αυτές επιλογές μου σκίζουν. Δεν υπάρχει λόγος να υπενθυμίζετε συνεχώς σε εμάς τα μπατιράκια πόσο πλέμπα είμεθα και πως δεν κάνουμε για παρέα με τους προύχοντας.Αντιθέτως αν κάποιος έχει πολυ μέτρια ηχεία, ακόμα και με ενα τυπικό Audyssey μπορεί να είναι ικανοποιημένος.
Πολυ πρόσφατα, μέλος που εχει αγοράσει καινούργια καλά ηχεία, μου κλαιγόταν σε πμ γιατι το Audyssey του τα ρήμαζε.
Απο την αλλη, βλεπουμε πολλούς με υποδεέστερα ηχεία που είναι ευχαριστημένοι με τετοια προγράμματα ισοστάθμισης απο το πανέρι . Και οι μεν και οι δε εχουν δίκιο.
Δεν τα λεω για σένα. Τα δικά σου είναι καλά.Ως κάτοχος (πλέον) μετρίων ηχείων και ενισχυτή με Audyssey, ενίσταμαι εντόνως στη χρήση φράσεων όπως "από το πανέρι". Έσκασα τα hard earned λεφτουδάκια μου, ως εκ τούτου οφείλω να αντιμετωπίζομαι ως ίσος μεταξύ ίσων και να έχω πάνω απ'όλα την αίσθηση πως α) το value for money των επιλογών μου σκίζει και β) οι αυτές επιλογές μου σκίζουν. Δεν υπάρχει λόγος να υπενθυμίζετε συνεχώς σε εμάς τα μπατιράκια πόσο πλέμπα είμεθα και πως δεν κάνουμε για παρέα με τους προύχοντας.
Πας καλά? Και να έχουμε άλλα μετά? Δε σφάξανε. Τα τρέχοντα θέματα υπεραρκούν.Να κάνετε πάραυτα παρουσίαση του Συστήματος του Μπατίρη.
Μετά τιμής
Εκ της Διευθύνσεως.
Εσύ τραβά παίξε με τα κουβαδάκια σου,
Και μην κρίνεις αυτά που δεν μπορείς να πιάσεις, έχεις γνώμη για τα πάντα που ούτε έχεις ούτε έχεις ακούσει
Πιπίλα έχει κάνει την φυσικοχημεία, η ίδια καραμέλα συνεχεία γίνεσαι και γραφικός και τραγικός, σου έχω ξαναπεί όταν καταφέρεις να το φτιάξεις πες μου, μέχρι τότε άστο σε αυτούς που ακούνε.
Πέντε χρόνια μεγάλε και δεν έχεις κάνει τίποτα άστο το σπορ στα μεγαλύτερα παιδιά, μικροί μεγάλοι στο καφενείο δεν γίνεται.
Το μόνο που ξέρεις είναι να τρολάρεις μόνο για αυτό είσαι άξιος.
Όταν ξεπεράσεις το σύνδρομο της μειονεξίας που νιώθεις τα ξαναλέμε.
υγρασία ε?Το οξυγόνο που λες, αν δει υδρογόνο..άσε άσε..
Λίγο δύσκολο είμαι δυο μέτρα εκατόν δέκα κιλά, μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότριαμιλησε μας για τα παιδικά σου χρόνια...σε κακοποιούσαν στη γειτονιά?![]()
υγρασία ε?
στάζει το σύστημα...![]()
ψωμωμένο παιδί....Λίγο δύσκολο είμαι δυο μέτρα εκατόν δέκα κιλά, μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια
Σ' έχουν δείρει ψηλοί γιατροί;αυτό που λένε για τους ψηλούς.
Να τ' αφήσεις αυτά. Λέγε.Πας καλά? Και να έχουμε άλλα μετά? Δε σφάξανε. Τα τρέχοντα θέματα υπεραρκούν.
Δεν μας αφηνει φιλε. Ουτε φωτο δεν αφηινει. Αλλα αν θες να παμε στο φιλο με τους τρινοφΘέλω να πάμε!![]()
προσέχω και απαντώ ότι.....
Σ' έχουν δείρει ψηλοί γιατροί;
Πρόσεξε τι θα πεις..
εισαι και εσυ στην ομαδα F1 απολαυσε την πιστα...Ας μην είμαστε ρατσιστές. Με λίγη διάθεση, κάθε θέμα προσφέρεται για τέτοιου και κάθε είδους αντιπαραθέσεις. Πχ:
Ως κάτοχος (πλέον) μετρίων ηχείων και ενισχυτή με Audyssey, ενίσταμαι εντόνως στη χρήση φράσεων όπως "από το πανέρι". Έσκασα τα hard earned λεφτουδάκια μου, ως εκ τούτου οφείλω να αντιμετωπίζομαι ως ίσος μεταξύ ίσων και να έχω πάνω απ'όλα την αίσθηση πως α) το value for money των επιλογών μου σκίζει και β) οι αυτές επιλογές μου σκίζουν. Δεν υπάρχει λόγος να υπενθυμίζετε συνεχώς σε εμάς τα μπατιράκια πόσο πλέμπα είμεθα και πως δεν κάνουμε για παρέα με τους προύχοντας.
Σας ευχαριστώ πάραυτα για τη συμμετοχή σας. Είμαι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση.
![]()
Το γνωστό σε ολους πρισετ - leandroΑν τυχόν επιλέξω να αλλάξω όλα μου τα ηχεία με τα γνωστά πλέον 16-ιντσα της γκεϊθάιν, είναι απολύτως βέβαιο πως δε θα πουλήσω κανένα σαμπ, αλλά ταυτόχρονα είναι απολύτως βέβαιο πως θα έχω κι ένα πρισετ χωρίς σαμπ, χωρίς μπας μάνατζμεντ καθόλου.![]()