melina
Cargo 200
- Reaction score
- 42.848
στον καυκά έχει ό,τι διατομή καλώδιο θέλεις
Έχει καλωδια ηχείων ?στον καυκά έχει ό,τι διατομή καλώδιο θέλεις
έχει και κάποια που τα βαπτίζει καλώδια ηχείων.Έχει καλωδια ηχείων ?
Είναι καλύτερα από αυτά που έχω?
θα αφήσω αυτά που έχω
Αν και αυτή είναι συζήτηση για τον Λέανδρο, ωστόσο θα τολμήσω να πω.. Μπελντεν.Τώρα έχω κάτι Supra...
Θέλω να πάω σε καλύτερο καλώδιο.
Αλλιώς θα αφήσω αυτά που έχω
Υπόψιν ότι τα Supra LoRad MkII τερματισμένα από την εταιρεία με τους δικούς τους πατενταρισμένους ακροδέκτες είναι πιστοποιημένα για εφαρμογές σε διαγνωστικά μηχανήματα υψηλής ευκρίνειας.Και είναι πολύ βολικά στο χειρισμό χάρη στην ευλυγισία τους.Διατίθενται επίσης και σε σπέσιαλ έκδοση με επάργυρους αγωγούς.Για κάτι πιο ... ΄΄εκλεκτόν΄΄ ,θα έπρεπε να κινηθείς σε πολλαπλάσιο κοστολόγιο με αμφίβολα αποτελέσματα άπαξ και τα συνηθίσεις.Έχει καλωδια ηχείων ?
Είναι καλύτερα από αυτά που έχω?
jiovani... όπως θα κατάλαβες σου λέει να μην τα αφήσεις στην τύχη τους.Υπόψιν ότι τα Supra LoRad MkII τερματισμένα από την εταιρεία με τους δικούς τους πατενταρισμένους ακροδέκτες είναι πιστοποιημένα για εφαρμογές σε διαγνωστικά μηχανήματα υψηλής ευκρίνειας.Και είναι πολύ βολικά στο χειρισμό χάρη στην ευλυγισία τους.Διατίθενται επίσης και σε σπέσιαλ έκδοση με επάργυρους αγωγούς.Για κάτι πιο ... ΄΄εκλεκτόν΄΄ ,θα έπρεπε να κινηθείς σε πολλαπλάσιο κοστολόγιο με αμφίβολα αποτελέσματα άπαξ και τα συνηθίσεις.
Τώρα...παρεξηγήθηκα.jiovani... όπως θα κατάλαβες σου λέει να μην τα αφήσεις στην τύχη τους.
Υ.Γ.: πολύ τα Ζμπρώχνει τα προϊόντα της Supra αυτός.... βρε λες να είναι κανείς απ΄ τους VETERANS ?
.
... αυτή την λεπτομέρεια δεν την γνωρίζει ούτε το 10% εδώ μέσα..........................το πλέγμα θωράκισης θα είναι ορθά τερματισμένο με τον αγωγό γείωσης από την πλευρά του SCHUKO που μπαίνει στην πρίζα.
Σωστός αλλά μιλάμε για καλώδια ηχείων εδώ....Μπορεί ν'αφήσει αυτά που ήδη διαθέτει,αρκεί να βεβαιωθεί ότι το πλέγμα θωράκισης θα είναι ορθά τερματισμένο με τον αγωγό γείωσης από την πλευρά του SCHUKO που μπαίνει στην πρίζα
Tον έχει υπνωτίσει ο Leandros και βλέπει παντού καλώδια ρεύματος..Σωστός αλλά μιλάμε για καλώδια ηχείων εδώ....
Σωστός αλλά μιλάμε για καλώδια ηχείων εδώ....
Αισθάνομαι πολύ...προσβεβλημένος.Πώς τολμάνε κάποιοι αναιδείς χαρακτήρες να χαλάνε μιαν ωραία παραδρομή με...τεχνικές λεπτομέρειες.Tον έχει υπνωτίσει ο Leandros και βλέπει παντού καλώδια ρεύματος..
(... ή μπορεί να φταίει που έχει "πέσει" ο server στο avsite).
moφτη μας πέρασες στον...κόφτη.χάριν αστεϊσμού View attachment 127379