- Reaction score
- 24.189
Έλα για τον αυθεντικό μαραθώνιο μην πάει χαμένη η προετοιμασία
Όλες οι monoblock κασέτες έχουν θέματα, οι πιο ακριβές και γυαλιστερές δε, σπάνε και τα σπάνε (όλα πίσω + πτώση) διαβάστεΔεν το λες πολύ γυαλιστερό πάντως σε αυτά τα λεφτάPrestacycle UniBlock PRO Cassette (12 Speed) (Shimano)
— COMPATIBILITY — GEARS: 12 Speed SHIFTING: Shimano FREEHUB: Shimano HG11 AND the new HG12!(also fits HG10 with our HG10 Lockring, not included) — PERFORMANCE — Maximum Performance 12 Speed Shifting Interchangeable performance on all Drivetrains Ultra-Strong ChroMoly 3D Structure Ultra-Light –...prestacycle.com
Όταν πλήρωσα το πλαίσιο μόνο 2κ (giant propel pro) μου φάνηκε κάπως, τώρα τελευταία με τις τιμές που βλέπω έχω αρχίσει να πιστεύω πως τους κορόιδεψα...Αντίθετα, το καινούριο μοντέλακι της Bianchi, στα €15.500, "τα σπάει" στη γυαλάδα!
View attachment 304103
Oltre RCTour de France Limited Edition - Durace Di2 12sp
THE TOUR DE FRANCE EDITION IS A COMPLETE BIKE, BOASTING EXCLUSIVE BIANCHI REPARTO CORSE-DEVELOPED COMPONENTS, AS WELL AS SHIMANO DURA-ACE DI2 DRIVETRAIN.176 RIDERS STARTED THE 2023 TOUR DE FRANCE. ...www.bianchi.com
Αναβάθμιση κανείς;
Δλδ με - 50gr θα τους φας όλους?Νταξει αλλά είναι και 50γρ σακατ από da,
Εκκλησία έκλεψες...Όταν πλήρωσα το πλαίσιο μόνο 2κ (giant propel pro) μου φάνηκε κάπως, τώρα τελευταία με τις τιμές που βλέπω έχω αρχίσει να πιστεύω πως τους κορόιδεψα...