Ποδήλατο

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.816
Άσε με, ρε φίλε, παίζεις με τον πόνο μου...

Ούτως ή άλλως, το τρέξιμο ποτέ δεν το συμπάθησα. :)

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.318
Δεν πειράζει ρε συ Γιώργη, συνέχισε τη καλή δλειά και όταν με το καλό, δηλώντς συμμετοχή. Και άμα δεν κάτσει θα είσαι ακόμα καλύτερος για του χρόνου. Μη σκάς με τέτοιες παπαριές, δεν έγινε και τίποτα.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.318
Μόλις γύρισα, καμμένα όλα, όταν λέμε όλα εννοώ μέχρι και η άσφαλτος, από το θερμικό φορτίο άλλαξε και αυτή χρώμα...
Μιλάμε σκέτο ψυχοπλάκωμα, πράσινο υπάρχει από τις πηγές φυλής και πανω, μέχρι εκεί όμως ντίπ κρανίου τόπος. Πολύ θλιβερό... :(
Screenshot_2023-08-29-20-40-04-954_com.strava-edit.jpg

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.318
Η trek έβαλε λιγο νερό στο κρασί, αντε να παίρνουν σειρά και οι υπόλοιποι γιατι έχουν ξεφύγει οι τιμές...

Reaction score
4.587
Αυτές οι τιμές κάνουν τα συγκεκριμένα ποδήλατα κατάλληλα για δύο είδη αναβατών: τους αθλητές και αυτούς που έχουν τα χρήματα και θέλουν να το δείξουν.

Το προηγούμενο sl6 (πανέμορφο βέβαια) είναι και τρομερά βαρύ, 9.2κ που σημαίνει 400γρ πιο βαρύ από το αλουμινένιο ντολανάκι μου.

@bretsos κακή επιλογή η ανάβαση φυλής, οι στάχτες και τα μικροσωματίδια είναι τοξικά. Οι διαδρομές της πάρνηθας θα είναι κατάλληλες μετά από καλές βροχές.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.318
@bretsos κακή επιλογή η ανάβαση φυλής, οι στάχτες και τα μικροσωματίδια είναι τοξικά. Οι διαδρομές της πάρνηθας θα είναι κατάλληλες μετά από καλές βροχές.
εχς δικιο, εχει μεινει στα ρουθούνιαμ η μυρουδιά του καμμένου

Reaction score
24.189
Δεν το λες πολύ γυαλιστερό πάντως σε αυτά τα λεφτά

wizzy

Reaction score
21.816
Αντίθετα, το καινούριο μοντέλακι της Bianchi, στα €15.500, "τα σπάει" στη γυαλάδα!

1693491490778.png

Αναβάθμιση κανείς; :biggrin:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.318
Πολύ τις φοβάμαι αυτές τις κατασκευές Παναγιώτ. Σε αυτές τις παράδες παίρνεις DA και έχς το κεφάλις ήσυχο. Άσε που ότι γίνει έχς και ανταλλακτικά

Reaction score
2.324
Δεν το λες πολύ γυαλιστερό πάντως σε αυτά τα λεφτά
Όλες οι monoblock κασέτες έχουν θέματα, οι πιο ακριβές και γυαλιστερές δε, σπάνε και τα σπάνε (όλα πίσω + πτώση) διαβάστε
Αντίθετα, το καινούριο μοντέλακι της Bianchi, στα €15.500, "τα σπάει" στη γυαλάδα!

View attachment 304103

Αναβάθμιση κανείς; :biggrin:
Όταν πλήρωσα το πλαίσιο μόνο 2κ (giant propel pro) μου φάνηκε κάπως, τώρα τελευταία με τις τιμές που βλέπω έχω αρχίσει να πιστεύω πως τους κορόιδεψα...

Το μεγάλο γέλιο το έριξα τις προάλες με τα πλαίσια του μπρέτσου τα dedaπωςταλένε που σε μία νύχτα πήγαν από 2κ 3,κάτι κάπα τα ίδια ακριβώς!!! Τουλάχιστο οι άλλοι ρίχνουν και ένα καινούριο βαψιματάκι, βγάζουν και ένα tdf, mvdp, tadei edition

Last edited:

Reaction score
24.189
Επί τη ευκαιρία αν ακούσετε τίποτα ουρλιαχτά αύριο μην ανησυχήσετε, δε θα πάθω κάτι σοβαρό

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.318
Νταξει αλλά είναι και 50γρ σακατ από da,
Δλδ με - 50gr θα τους φας όλους?
Ασε μας κουκλίτσα μου :roflmao: :lolsign:

Όπως στα είπε ο Σάκης, στα mtb που γνωρίζω σπάνε και τη πετάς όλη όπως είναι.
Στη κούρσα και στα shimano συστήματα είναι μονόδρομος η da, ελαφριά και αξιόπιστη. Έχω πάνω από 50.000χλμ με da κασέτες και δεν έχω αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα.
Σάκη δώσε κάνα λίνκ να δω τιμές από deda που λες να γελάσω λίγο. Αν θυμάμαι το θκόμ το πήρα κάπου στα 850€

wizzy

Reaction score
21.816
Όταν πλήρωσα το πλαίσιο μόνο 2κ (giant propel pro) μου φάνηκε κάπως, τώρα τελευταία με τις τιμές που βλέπω έχω αρχίσει να πιστεύω πως τους κορόιδεψα...
Εκκλησία έκλεψες... :thumbsup:

Με τα tri-bars τι έγινε; Τα εφάρμοσε ο ευτυχής κάτοχος;

Reaction score
17.404
Κι αυτουνού η τιμή πολύ τσιμπημένη είναι, αλλά δεν θα περάσει λογικά πολύς καιρός και θα έχει σημαντικές εκπτώσεις, όπως έχουν πλέον και οι di2 εκδόσεις.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.318
Σημασία έχει ότι συνεχίζεται η μηχανική μετατόπιση, ήταν μεγάλη ανοησία η αρχική ιδέα για πλήρη κατάργηση στη κούρσα ενώ συνεχίζει να υπάρχει σε gravel & mtb.
Δλδ ντε και καλά να πάμε όλοι σε ηλεκτρονική μετατόπιση... Μοιάζει λίγο με διακυβέρνηση Μητσοτάκη... :roflmao:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.345
Members
38.301