bretsos
Μπάμιας
- Reaction score
- 47.810
Ακόμα καλά δεν είμαι...
Το παλεύω όμως...
Το παλεύω όμως...
Εμένα κράτησε 7 μήνες. Είχα βέβαια τον πρώτο τον ορθόδοξο αλλά είναι πως θα σε πάρει.Άλεξ τα ξέρω όλα αυτά, παρόλο όμως που δεν είχα καθόλου βήχα όλο αυτό το διάστημα μόλις πήγα να ζορίσω ξεκίνησε ένας επίμονος βήχας. Τα ποδάρια είναι δυνατά, το αναπνευστικό όμως δεν ακολουθεί. Πάν-κάτ ήξερα πως δεν θα τα καταφέρω, ήθελα όμως να βγω λίγο από το σπίτι για χαλαρό πετάλι.
Δεν νομίζω όμως να αργήσω να επανέλθω, ξέρω κόζμο που η ατονία κράτησε έως και 6 μήνες.
Θα τα συνηθίσεις βρε γκρινιάρη, είπαμε κάπου κερδίζεις και κάπου χάνεις. Φαντάς τι έπαθα με τα αρχικά άθλια φρένα που ήρθε το scale, σε σχέση με τα xt που έβαλα αργότερα είχα σχεδόν 40% περισσότερη δύναμη, καλύτερη αίσθηση. Παρόλα αυτά και έχοντας εμπειρία συνεχίζω να διαβάζω διάφορες κρητικές που εκθειάζουν τους δίσκους σε σχέση με τα rim. Κάθε φορά λέω "τι λένε αυτοί?Τότε τον ήπιαμε
Το rim πέθανε αγαπητέ, σιγά μη κάτσουν να εξελίξουν τους άξονες.Μια απορία πάντως γενική είναι γιατί δεν έχει γίνει καθεστώς το thru axle και στα rim. Πολύ στιβαρό δέσιμο του τροχού και πάντα ίσιο.
Έχω απαίτηση με το που ακουμπάει το τακάκι στο δίσκο να φρενάρει και ένα δάχτυλο απαλό πάτημα να μπλοκάρει (υπερβολή) , έχω συνηθίσει να ελέγχω τα φρένα έτσι σε κάθε κατάσταση και με μικρές δυνάμεις να έχω μεγάλη δύναμη πέδησης απότομα, γλυτώνει πολύ χρόνο και μέτρα στο δρόμο αυτό.Τι ακριβώς κάνεις με τα φρένα και χρειάζεσαι κάτι άλλο από τους δίσκους; να τα μπλοκάρεις θέλεις;
Κρόκ, τούτος εδώ έχει κάτσει ποτέ πάνω σε ποδήλατο?Κι εγώ τα φρένα τα θέλω σαν σε Citroen DS, διακόπτης on-off.