- Reaction score
- 5.505
Ολοι κούκλοι είστε!Πες κι άλλα, πες πόσο πχιο όμορφος είμαι από το κρόκ![]()
Ολοι κούκλοι είστε!Πες κι άλλα, πες πόσο πχιο όμορφος είμαι από το κρόκ![]()
Σώτο ο 8000 δισκοβραχιονας σε σχέση με τις παλαιότερες γενιές δεν έχει καλή μετατόπιση της αλυσίδας στους δίσκους.Ενδιαφέρουσες παρατηρήσεις...![]()
Θέλει ένα πολύ καλό ποδήλατο, είναι το χιτ των ημερώνΘέλεις ΠΟΛΥ ένα ποδήλατο, ή θέλεις ένα πολυποδήλατο;![]()
![]()
Από εκεί που κλ@νει η αλεπούαπό που;
Εδώ και καιρό, από τότε που έβαλα τους βραχίονες των 165mm, έχω βέβαια τον 7000, και δεν έχω παρατηρήσει κάποιο ιδιαίτερο θέμα, αλλά ίσως έχει να κάνει και με τις αλυσίδες, με τις διαφορές που έχουν. Άλλης μάρκας όμως δεν έχω χρησιμοποιήσει, οπότε δεν μπορώ να πω. Ϊσως είναι καλύτερο, αλλά μόνο με δοκιμή θα φανεί.Σώτο ο 8000 δισκοβραχιονας σε σχέση με τις παλαιότερες γενιές δεν έχει καλή μετατόπιση της αλυσίδας στους δίσκους.
Αρκετές φορές είχα αστοχίες μέχρι να ανεβάσει, ακόμα και με καινούριους δίσκους.
Παρόλο που έχει 8 πριτσίνια που τσακώνουν τη αλυσίδα στη περιστροφή του δίσκου, το ανέβασμα και η μετατόπιση ήταν χάλια.
Τώρα μάλιστα, έγινες συγκεκριμένοςαπό που; ( ο δίσκος)
Έχω di2 εγώ καλέ, όσο για το πάτημα όντως ισχύει, όσο πχιο πολλά τα βατ τόσο πιο γρήγορα τα τρώς όλα.@bretsos Αντιμετώπισα παρόμοιο πρόβλημα (μετατόπιση αλυσίδας, όμως, στον πίσω εκτροχιαστή). Στην περίπτωσή μου, οφειλόταν στα φθαρμένα καλώδια (εσωτερικά κι εξωτερικά). Αντικαταστάθηκαν στο πρόσφατο service κι όλα ΟΚ. Εσύ, έλεγξες τα καλώδια; Είναι ΟΚ;
Στον μπροστινό εκτροχιαστή δεν είχα θέμα, έχω Ultegra 6800. ΟΚ, δεν "πατάω" τόσο δυνατά όσο εσύ, ούτε κάνω τόσα πολλά χιλιόμετρα, απλώς το αναφέρω.
Δεν έχει καλώδια ο Χρήστος, είναι ασύρματος (μάλλον πιο σωστά: ηλεκτρικός, Di2, γιατί καλώδια υπάρχουν στην περίπτωση του)! Λειτουργούν όλα με τη σκέψη και μόνο![]()
A, ναι μωρέ, το ξέχασα.Έχω di2 εγώ καλέ, όσο για το πάτημα όντως ισχύει, όσο πχιο πολλά τα βατ τόσο πιο γρήγορα τα τρώς όλα.
Κάθε χρόνο είναι κανονικά, εφόσον το ποδήλατο χρησιμοποιείται και δεν το έχεις ως κρεμάστρα ή εικαστικό δρώμενο στο χώρο![]()
![]()
![]()
A, ναι μωρέ, το ξέχασα.
Πάντως, το σχόλιο για τα καλώδια (για όσους έχουν!) ισχύει! Κάθε 2 χρόνια θέλουν επιθεώρηση ή/και αντικατάσταση.