- Reaction score
- 148
......να πηγαίνεις για 273 χλμ ολοταχώς για χρυσό και στα τελευταία 3,5χλμ να παθαίνεις λάστιχο..........

www.instagram.com
Αυτά ήταν ποδηλαταΔεν ξέρω φίλε μου. Εγω την τελευταία φορά που οδήγησα ποδήλατο ήμουν 21 ετών το 1988 καί ήταν αυτό.Το είχα όμως απο 15 ετών.
Ήξερα να το φτιάχνω , μου είχε σπάσει τα νεύρα η ταινία στο τιμόνι που όλο έβγαινε μέχρι που την έδεσα κόμπο στο τέλος της διαδρομής. Ετσι καναμε τότε.
![]()
puch mistral sle
ένα κόσμημα σε αυτή την κατάστασηΤο πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικά ελαφρύ σετ σωλήνων Reynolds 531 και κατασκευάστηκε από την παραδοσιακή εταιρεία Puch στην Αυστρία, ο πλήρης εξοπλισμός είναι μια γιορτή για τα μάτια και ήταν ένας από τους καλύτερους εξοπλισμούς της εποχής τοrebike-art.gr
Το άφησα στο μπαλκόνι φοιτητής και σκούριασε. Το πέταξα. Είχα στενοχωρηθεί λίγο θυμάμαι.
Ζαχάρωνα τότε ένα Πεζό πολύ ελαφρύ αλλά πανάκριβο. Όταν άκουσε ο πατέρας μου την τιμή δαγκώθηκε και δεν μου το πήρε. Καλά έκανε ήταν πανάκριβο. Ακόμη θυμάμαι πόσες φορές είχα πάει έξω απο την βιτρίνα και το χάζευα 15 χρονών.![]()
Εγώ μικρός τα ποδήλατα ούτε να τα χ3σω... Τώρα που μεγάλωσα πάω στις βιτρίνες και τα χαζεύω, το λες και παλιμπαιδισμόΑκόμη θυμάμαι πόσες φορές είχα πάει έξω απο την βιτρίνα και το χάζευα 15 χρονών.![]()

Κάτσε , είναι καινούργιο ακόμη για αυτό.Μλκ τι εργαλείο έσιαξα!!
Πρωί πρωί βγήκα για μια επιχειρησιακη- καταδρομική-αναγνωριστική βόλτα, η γεωμετρία είναι ταμάμ, όπως ακριβώς τα είχα υπολογίσει με βγήκε, τόσο όσο επιθετικό, χωρίς πλάκα πάει σφαίρα, και αυτό λόγο το ότι σαν σύνολο ακούει και το πατάς δίχως έλεος. Οι τροχοί από άλλο πλανήτη...
Δεν ξέρω φίλε μου. Εγω την τελευταία φορά που οδήγησα ποδήλατο ήμουν 21 ετών το 1988 καί ήταν αυτό.Το είχα όμως απο 15 ετών.
Ήξερα να το φτιάχνω , μου είχε σπάσει τα νεύρα η ταινία στο τιμόνι που όλο έβγαινε μέχρι που την έδεσα κόμπο στο τέλος της διαδρομής. Ετσι καναμε τότε.
![]()
puch mistral sle
ένα κόσμημα σε αυτή την κατάστασηΤο πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικά ελαφρύ σετ σωλήνων Reynolds 531 και κατασκευάστηκε από την παραδοσιακή εταιρεία Puch στην Αυστρία, ο πλήρης εξοπλισμός είναι μια γιορτή για τα μάτια και ήταν ένας από τους καλύτερους εξοπλισμούς της εποχής τοrebike-art.gr
Το άφησα στο μπαλκόνι φοιτητής και σκούριασε. Το πέταξα. Είχα στενοχωρηθεί λίγο θυμάμαι.
Ζαχάρωνα τότε ένα Πεζό πολύ ελαφρύ αλλά πανάκριβο. Όταν άκουσε ο πατέρας μου την τιμή δαγκώθηκε και δεν μου το πήρε. Καλά έκανε ήταν πανάκριβο. Ακόμη θυμάμαι πόσες φορές είχα πάει έξω απο την βιτρίνα και το χάζευα 15 χρονών.![]()
.....έτοιμος είσαι βαδίζεις ολοταταχώς προς το μερος μας (των γυαλιστερών)....ενα τελευταίο βήμα έμεινε...Αέρο κάλτσα σε αξύριστο ποδάρι, δεν είμαι γυαλιστερός σε λέωView attachment 338315
Τώρα που το είπα κοίταξα τι είναι αυτό το Reynolds 531 tubing που λέει και ποιά η σύνθεση του.Ωραία τα Puch. Φτιαχνονταν εδώ. Είχε ο πατέρας μου ένα, όχι αγωνιστικό αλλά 'γυναικείο' (δλδ χωρίς την οριζόντια μπάρα, δεν τον καταλαβαίνω τον χαρακτηρισμό). Κάπου παρατήθηκε κι αυτό...
en.wikipedia.org
Για πες!!.....έτοιμος είσαι βαδίζεις ολοταταχώς προς το μερος μας (των γυαλιστερών)....ενα τελευταίο βήμα έμεινε...![]()
Δέν έχει κάποια σφήνα που μπαίνει στο κενό και σφίγγει με Allen?πολυ χοντράδα μου φαίνεται…σε βλέπω για πατέντα …..Για πες!!
Εντέλει οι Ελβετοί δεν είναι και πολύ της ακρίβειας, φήμες...
Οι μλκες έχουν κάνει χαζαμάρα με το παλουκόσελο, το πρόσεξα όταν το μοντάριζα και το περίμενα ότι θα με βάλει σε διαδικασία πατέντας.
Κατά τη οδήγηση βγάζει creaking, όσο και να μαζέψεις (στα πλαίσια του λογικού) το μηχανισμό σύσφιξης ο θόρυβος δεν σταματάει. Έχει αρκετή διαφορά στη διάμετρο το παλουκόσελο σε σχέση με τη τρύπα του πλαισίου, όσο πάστα και να βάλεις δεν μπορεί να τη καλύψει και πλέει...
) η μόντα που σκέφτηκα δούλεψε.