- Reaction score
- 26.115
μπορείς να αλλάξεις την παραγγελία σε 40εκ;
θα μας στήσεις άγαλμα όταν το δοκιμάσεις
Έχω και γω μια ένσταση σε αυτό κρόκ , ειδικά στα drops με flare 4° θα είναι περίεργο το grip.μπορείς να αλλάξεις την παραγγελία σε 40εκ;
Έχει ο κρόκ ένα κόκκινο canyon, έτοιμο στημένο για 1.72 μπόι, ταμάμ θα σου είναι, είναι και αυτός κοντός σαν εσένα.Πού και πώς να έρθω για ποδήλατο στην Αθήνα ρε...; Πρέπει να νοικιάσω ποδήλατο, παπούτσια, κράνος, όλα στο μέγεθος μου, το ποδήλατο να είναι "στημένο" πάνω μου και μετά θα πρέπει να σας κυνηγάω στις ανηφόρες...! Άσε, να μου λείπει το βύσσινο!

Στο άνω μέρος το 42cm δεν είναι απόλυτο, επειδή οι μανέτες ακολουθούν τη κλίση του flare , κλείνει ελάχιστα στα hoods, το θκόμ σε εκείνα τα σημεία είναι κάπου στα 38cm, στα drops όμως είναι καθαρό 42 cm.@pankrok Όχι, δεν μπορώ να αλλάξω την παραγγελία. Εάν ισχύει αυτό που είπε πιο πάνω ο @bretsos ότι το 40άρι θα μου στερούσε από την άνεση στο ποδήλατο, τότε καλά έκανα και πήρα το 42άρι. Ούτως ή άλλως, με το 42άρι είχα συνηθίσει. Μην ξεχνάτε ότι το BMC GF2 που έχω, είναι endurance ποδήλατο όχι αγωνιστικό (δεν είναι π.χ. Team machine). Επομένως, για μένα η άνεση στην πολύωρη ποδηλασία έχει προτεραιότητα έναντι τις "επιθετικής" στάσης και της ταχύτητας.
Επίσης, όπως έγραψα και προηγουμένως, παρήγγειλα το ένα τελευταίο τεμάχιο, το οποίο ήταν 42άρι - δεν είχε άλλη διαθέσιμη επιλογή σε αυτό το μοντέλο. Προφανώς κι υπήρχαν άλλες επιλογές σε carbon 40άρια - και σε διαφορετικές τιμές, όμως δεν έκανα περαιτέρω έρευνα - πήρα αυτό που πρότεινε ο @bretsos. Θα δούμε.

Ω, τι λες τώρα...! Μπαίνω σε πειρασμό!!! Να φέρω bibshort, κάλτσες κτλ και να πάμε χειμωνιάτικη ποδηλασία, τα τρία ζαβά;Έχει ο κρόκ ένα κόκκινο canyon, έτοιμο στημένο για 1.72 μπόι, ταμάμ θα σου είναι, είναι και αυτός κοντός σαν εσένα.![]()

Σε ευχαριστώ για την ανάλυση, είναι πολύ χρήσιμη!Στο άνω μέρος το 42cm δεν είναι απόλυτο, επειδή οι μανέτες ακολουθούν τη κλίση του flare , κλείνει ελάχιστα στα hoods, το θκόμ σε εκείνα τα σημεία είναι κάπου στα 38cm, στα drops όμως είναι καθαρό 42 cm.
Υπολόγισε αυτό που παράγγειλες ότι θα είναι 40cm~ στα hoods και 44cm στα drops.
Επίσης στα σημεία που ακουμπά το έξω μέρος της παλάμης το τιμόνι κάνει ένα φάλτσο και σε τοποθετεί ελάχιστα πχιο χαμηλά, το αναφέρω για να το έχεις και αυτό κατά νου. Λογικά θα σε κατεβάσει 0,5cm.

Πετάλια φέρε , δεν έχω στο Κάνυον, μόνο αυτό λείπειΨήνεσαι
Μπάμιες δεν έχω, μπορώ να σου φέρω καυτερές πιπεριές! Θέλεις;Πιστεύω πως μετά από όλη αυτή τη ανάλυση δικαιούμαι επάξια 3 κιλά μπάμιες δώρο.
Εσύ τι λες?![]()
Με γ@μησες τώρα, να πάω για να μου ξηλώσουν τα πετάλια... Θα το σκεφτώ. Δεν έχετε κάποιον να σας δανείσει ένα ζευγάρι; (ε, φίλε @bretsos???Πετάλια φέρε , δεν έχω στο Κάνυον, μόνο αυτό λείπει
)