wizzy
Music is our (Supernatural) friend!
- Reaction score
- 22.022
Άντε, μπας κι εξορθολογιστούν οι τιμές.
Ναι. Ο κορμός είναι σχεδόν κάθετος. Δύσκολα τα πράγματα αλλά θα επιμένω γιατί δεν μπορεί να γίνει αλλιώς.Δηλαδή ακόμα και έτσι κάθεσαι 1 ωρα στο προπονητήριο ;
Δεν πιστεύω ότι μπορεί να γίνει κάτι ακόμα καλύτερο.
Καλά ούτε βλέπετε που πάτε εσείς οι ποδηλάται.Περαστικά Γιάννη!!
"plot twist: that's the same dude keppes crashing"Καλά ούτε βλέπετε που πάτε εσείς οι ποδηλάται.![]()
- YouTube
Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.youtube.com
Ωραίο το εργαλείο, ωραίο και περιποιημένο!!Mέσα σε ένα σκασμό καταστροφές και άλλες ταλαιπωρίες τους τελευταίους μήνες καταφέραμε και μαζέψαμε και το ποδήλατο. Περάσαμε από τόρνο το κέντρο για να πάρει 11πλη του φορέσαμε και μια 105 7000 του έριξα ένα τεστ για 10Κ χωρίς να βάλω κουμπωτά εντυπωσιασμένος το λιγότερο. Να βρώ και χρόνο να πατάω και κανένα χλμ ωραία θα είναι γιατί αλλιώς το βλέπω να το κοιτάζω να κάθεται. Απολάυστε υπεύθυνα.
ΥΓ1. Όχι carbon σκελετό, ηλεκτρικές ή δισκόφρενα δεν παίρνω και δεν βάζω.
ΥΓ2. Όποιος βρει λευκό λαιμό αλουμίνιο -10 ή -14 ή -15 10cm ή 11cm και έχει κέφια ας με ειδοποιήσει.
Ναι το βλήμα (είχα αφήσει τον χαφιέ πάνω στο ποδήλατο) συνήθως δεν πατάω την καταγραφή μπέρδεψα το κουμπί και τελικά την έγραψε. Μακάρι να κάτσει να βγαίνω να πατάω, Στόχος είναι να κλείνω ένα δεκάωρο min την εβδομάδα πάνω στη σέλα για τον επόμενο μήνα και βλέπουμε από εκει και πέρα. Χρόνοι ταχύτητες cadence και τα υπόλοιπα δε με απασχολούν καθόλου. Σε δεύτερο πλάνο έχω κάποιους στόχους αλλά ένα ένα. Και άλλη φορά έκανα ρισταρτ με στόχους στο ταβάνι και γέλασαν μέχρι και τα XLR του ενισχυτή μου.
Tεράστια κουβέντα και τεράστια αλήθεια.Αρκεί να ξέρς τι θες να κάνς.![]()
Όντως, για να αποκτήσεις τη γνώση θα πρέπει να έχεις γράψει πολλές ώρες πάνω σε σέλες διαφορετικών πλαισίων και υλικών.Tεράστια κουβέντα και τεράστια αλήθεια.
Εδώ είσαι, αφού έχς deda seatpost, πάρε και ένα ασορτί StemΚαι ασημένιος με κάνει αρκει να μην είναι zipp (αηδία λογότυπο και βαριέμαι να ξεβάφω)
Φίλε, σου εύχομαι να πάνε όλα καλά! Με 10 ώρες την εβδομάδα, θα γίνεις @bretsos στη θέση του @bretsos μέχρι να πεις κύμινο!Μακάρι να κάτσει να βγαίνω να πατάω, Στόχος είναι να κλείνω ένα δεκάωρο min την εβδομάδα πάνω στη σέλα για τον επόμενο μήνα και βλέπουμε από εκει και πέρα. Χρόνοι ταχύτητες cadence και τα υπόλοιπα δε με απασχολούν καθόλου. Σε δεύτερο πλάνο έχω κάποιους στόχους αλλά ένα ένα. Και άλλη φορά έκανα ρισταρτ με στόχους στο ταβάνι και γέλασαν μέχρι και τα XLR του ενισχυτή μου.