Ποδήλατο

Μηνύματα
1.075
Reaction score
1.237
Με βάζεις σε σκέψεις! Θα δω και πόσο εύκολη είναι η τοποθέτηση όταν τα βάλω. Αν είναι τύπου "αυτό δεν θέλω να το ξανακάνω", θα το σκεφτώ καλύτερα. Αν είναι εύκολο, το κρατάω προς το παρόν έτσι, ούτως ή άλλως έχω ήδη ανταλλακτική σαμπρέλα στο τσαντάκι μου.
Tubeless δαγκωτό...
 

Μηνύματα
17.548
Reaction score
25.186
Είδα κάτι εχθές που μάλλον δεν είναι κάτι. Είδα σκασίματα σε κάποια σημεία στα GP 5000 tubeless. Τα λάστιχα είναι 10 μηνών και φυλάσσονται μακριά από ήλιο. Αν τα έβλεπα στη μηχανή τα άλλαζα εχθές αλλά εδώ δεν έχουν κλείσει χρόνο και 3000χλμ. Μάλλον επιφανειακό είναι.
Αααα τέτοια είχα και εγώ στον χρόνο πάνω
1000007456.jpg

Δεν είναι καλό σημάδι γενικά , τα άλλαξα και είχαν και λιγότερα χλμ από τα δικά σου. Λογικά είναι μόνο το εξωτερικό μέρος αλλά δεν είναι να το παίζεις στο στοίχημα
 


bretsos

Μπάμιας
Μηνύματα
17.881
Reaction score
53.242
Δεν είχα ποτέ παρόμοιο πρόβλημα στα θκάμ 5000, ακόμα και στο μπροστά ελαστικό στο ποδήλατο που έχω πάν στο trainer δεν έχει εμφανίσει σκίσιμο το ελαστικό, μιλάμε τώρα για 2 χρόνια ελαστικό, με μεγάλη φθορά. Υποψιάζομαι ότι έχει να κάνει με κάποια παρτίδα ελαστικών, κάτι ίσως με τη σύνθεση black chili που χρησιμοποιεί ως γόμα.
Η conti έχει παράδοση σε τέτοιου είδους αστοχίες, στα race king που χρησιμοποιώ στο mtb για μεγάλο χρονικό διάστημα έβρισκα ελαστικά με στραβό σκελετό.
 


ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.638
Μηνύματα
3.020.863
Members
38.473
Νεότερο μέλος
Shawsounds
Top