bretsos
Μπάμιας
- Reaction score
- 53.432
Γιαυτό χρησιμοποιώ μαναχά τα μπλέ, έχουν μικρότερη πλεύση και μεταβάλλουν ελάχιστα το Q-factor
Αυτή τη φορά δεν θα γράψω αναλυτικό review, θα γράψω μόνο ότι ο ανεμιστήρας της wahoo γκ@μάει, απίστευτη ευαισθησία στη κλιμάκωση του καρδιακού παλμού, φοράς το hr monitor και ξεκινά αυτόματα με σταθερότητα στη σύνδεση, με το monitor της polar H10 έχω σύνδεση και στο φουρφούρι και στο rouvy, πέταξα κουβάδες και πετσέτες, δεν χρειάζονται πχιά!!Με γεια κι αναμένουμε review και για αυτό! Εμπρός στο δρόμο του "δεν Θέλω να κολυμπάω στον ιδρώτα μου στο τέλος κάθε προπόνησης"!
Ωραίος! Χαίρομαι που "έπιασαν τόπο" τα χρήματα σου! Άντε, ώρα για οικονομία για να πάρεις και δεύτερο (σοβαρά μιλάω).Αυτή τη φορά δεν θα γράψω αναλυτικό review, θα γράψω μόνο ότι ο ανεμιστήρας της wahoo γκ@μάει, απίστευτη ευαισθησία στη κλιμάκωση του καρδιακού παλμού, φοράς το hr monitor και ξεκινά αυτόματα με σταθερότητα στη σύνδεση, με το monitor της polar H10 έχω σύνδεση και στο φουρφούρι και στο rouvy, πέταξα κουβάδες και πετσέτες, δεν χρειάζονται πχιά!!
Αξίζει τις παράδες?
Και τα διπλάσια να έκανε θα το ξανά ψωνίσω, αναβαθμίζει μακράν τη εμπειρία, είσαι σαφώς πχιο αποδοτικός και αυτό είναι ξεκάθαρο στα νούμερα, ήδη ανέβασα το ftp στις πρώτες κιόλας προπονήσεις.
Γιώργο δεν χρειάζεται δεύτερος , ένας αρκεί και κάνει εξαιρετική δλειά, πιστεψέ μεΩραίος! Χαίρομαι που "έπιασαν τόπο" τα χρήματα σου! Άντε, ώρα για οικονομία για να πάρεις και δεύτερο (σοβαρά μιλάω).
Έχω δει set up με τέσσερις (!!!) ανεμιστήρες σαν τον δικό σου! (πρέπει να βρω τη φωτογραφία...)Γιώργο δεν χρειάζεται δεύτερος , ένας αρκεί και κάνει εξαιρετική δλειά, πιστεψέ με![]()
Όχι, ρε χαμένε, αυτό που έγραψα είδα!Μήπως ήταν sub και μπαιρδέυεσαι?![]()
Δεν χρειάζεται, ο τύπος ήταν σίγουρα υπερβολικός ή @γάμητος και είχε κάψεςΚάποια στιγμή θα βρω τη φωτογραφία.
Γ'ίνεται όλο και πιο περίπλοκο! Δεν θυμάμαι, έχεις πάρει και riser για τις κλίσεις; Το επόμενο θα είναι αν δεν έχεις πάρει!Θα έπρεπε να το είχα σκεφτεί νωρίτερα, πως με ξέφυγε εμένα κάτι τόσο εύκολο?
View attachment 372428
Έχουμε έναν σφόνδυλο 5.1kg που όταν περιστρέφετε αυξάνεται και λίγο παραπάν το βάρος του, άρα βάζοντας αντίστοιχα το βάρος στη απέναντι πλευρά και υπάρχει ισορροπία στη πλατφόρμα.
Είχα ρυθμίσει τα ποδαράκια του trainer με μια κλίση προς τα δεξιά, στο γρήγορο όμως cadence η πλατφόρμα συνέχιζε να γέρνει προς τα αριστερά, είμαι genieus!!![]()