Sotos65
Sotos ❤️ Koulis
- Reaction score
- 21.096
Όπως λέμε μου λείπουν 99 ευρώ για να έχω 100;

Πόσο το έχς εσύ θείο?Εντάξει, καλά είμαι.Μου λείπουν λίγα Watts ακόμα, αλλά πλησιάζω.
![]()
Τι, δεν είναι ντροπή, εγώ σας τα δείχνω όλα, μόνο πόσους πόντους τη έχω δεν σας έχω πει!!Ων ουκ έστιν αριθμός... ∞![]()
Το υποψιάζομαι. Ήδη νοιώθω πολύ πιο άνετα με τις διάφορες διαδρομές και ανηφόρες. Στην αρχή δυσανασχετούσα με την παραμικρή ανηφόρα. Τώρα πολύ καλύτερα, λογικό, αλλά έχω ακόμη δρόμο. Ελπίζω να το δουλέψω λίγο παραπάνω το Χειμώνα, εντός, με το Direto. Να πω όμως την αλήθεια δεν συγκρίνεται με το έξω σε αίσθηση και αν υπάρχει η δυνατότητα το έξω κερδίζει....
Όταν Γιάννη φτάνει κανείς κοντά στο 300 ftp, η ποδηλασία γίνεται πολύ πχιο απολαυστική.
Ναι, αλλά στο trainer είναι πολύ πχιο δύσκολη η προπόνηση και γίνεται σοβαρή δουλίτσα.Το υποψιάζομαι. Ήδη νοιώθω πολύ πιο άνετα με τις διάφορες διαδρομές και ανηφόρες. Στην αρχή δυσανασχετούσα με την παραμικρή ανηφόρα. Τώρα πολύ καλύτερα, λογικό, αλλά έχω ακόμη δρόμο. Ελπίζω να το δουλέψω λίγο παραπάνω το Χειμώνα, εντός, με το Direto. Να πω όμως την αλήθεια δεν συγκρίνεται με το έξω σε αίσθηση και αν υπάρχει η δυνατότητα το έξω κερδίζει.
Σαφέστατα προγραμματίζεις καλύτερα την προπόνηση indoor γιατί οι συνθήκες είναι ελεγχόμενες αλλά το έξω είναι αλλιώς. Κατά τη γνώμη μου και οι 2 πρέπει να παίζουν. Εφέτος θα προσπαθήσω να κάνω ένα πιο σωστό πρόγραμμα. στο Direto με στόχους.Ναι, αλλά στο trainer είναι πολύ πχιο δύσκολη η προπόνηση και γίνεται σοβαρή δουλίτσα.
Εγώ είδα σοβαρή διαφορά, πλέον παίζω στις όξω προπονήσεις περισσότερο με δίσκο στο ζόρι, το αποδίδω καθαρά στις in door προπονήσεις
Ορίστε αφού είσαι... περίεργος! Το FTP το έκανα χθες το βράδυ με το ramping workout, δεν ήξερα ότι υπήρχε, το είδα όταν το ανέφερε ο Γιάννης σε προηγούμενο μήνυμα (και νομίζω βέβαια ότι πρέπει να το κάνεις ξεκούραστος κανονικά, εγώ είχα καμιά 75αρια χμ με 500μ υψομετρικά λίγες ώρες πριν).Τι, δεν είναι ντροπή, εγώ σας τα δείχνω όλα, μόνο πόσους πόντους τη έχω δεν σας έχω πει!!![]()
Αυτό είναι σίγουρο... εκεί που πριν ξεκινήσω το trainer ξανά πριν τρεις βδομάδες το vo2max είχε "κολλήσει" στο 49 (είχε πέσει και 45 το χειμώνα), ξαφνικά τώρα πήγε στο 52 με το trainer!Ναι, αλλά στο trainer είναι πολύ πχιο δύσκολη η προπόνηση και γίνεται σοβαρή δουλίτσα.
Εγώ είδα σοβαρή διαφορά, πλέον παίζω στις όξω προπονήσεις περισσότερο με δίσκο στο ζόρι, το αποδίδω καθαρά στις in door προπονήσεις
Έναν καλό ανεμιστήρα χρειάζεσαι και θα δεις διαφορά με τα νούμερα στο trainer.Αυτό είναι σίγουρο... εκεί που πριν ξεκινήσω το trainer ξανά πριν τρεις βδομάδες το vo2max είχε "κολλήσει" στο 49 (είχε πέσει και 45 το χειμώνα), ξαφνικά τώρα πήγε στο 52 με το trainer!![]()
Πάρε δγιό σετ γιατί αργούν πολύ να στεγνώσουν λόγο του πετσετέ μετά από κάθε πλύσιμο, ειδικά το χειμώνα.Πετσετέ ε; καλή φάση...
Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αρκεί να μη κάνεις ταυτόχρονα καταγραφή. Και γω το φοράω επειδή το φοράω πάντα, κάποιες φορές δεν χρησιμοποιώ ζώνη hr και κάνω αναμετάδοση hr από τον οπτικό αισθητήρα του ρολογιού στη πλατφόρμα του rouvyΝα ρωτήσω τώρα με το sportwatch όταν κάνετε προπόνηση με το ποδηλατο το φοράτε; Υπάρχει λόγος εάν έχετε bike computer και ζώνη παλμών; Εάν δεν το φοράτε εφόσον πχ κάνετε χρήση συσκευων και δεδομενων Garmin τα δεδομένα συνδυάζονται μεταξύ τους;
Εάν το φοράτε γιατί το φοράτε; Υπάρχει πιθανότητα να γίνουν αχταρμάς τα δεδομένα αφού θα έχετε για το ίδιο χρονικό διάστημα δεδομένα απο 2 συσκευές, η μία σε άσκηση και η άλλη λογικά απλά να βλέπει αύξηση stress;