- Reaction score
- 22.314
Και εσύ να μη μιλάς ... άιντε .... μας έκλεψες τον wizzy και τα σκάει τόσο καιρό στο ποδήλατο αντί στο Hi Fi.Αυτό!!![]()
Και εσύ να μη μιλάς ... άιντε .... μας έκλεψες τον wizzy και τα σκάει τόσο καιρό στο ποδήλατο αντί στο Hi Fi.Αυτό!!![]()
Εδώ πήγα πρόσφατα στην έκθεση του Μονάχου και δεν μου δημιουργήθηκε η επιθυμία για αγορές.Τι ηρέμησες ; Χειροτέρεψες. Όλο βιντεάκια βάζεις και ψάχνεις ακόμη πιο βαθιά. Απλώς είσαι σε αυτή την περίοδο την ενδιάμεση που λέει η Τ.Ν. .... θα τα χώσεις χοντρά σε λίγο καιρό, σε βλέπω εγώ.![]()
![]()
Έχεις μπερδέψει τους ήχους με την μουσική. Κλασική περίπτωση βλάβης.Εδώ πήγα πρόσφατα στην έκθεση του Μονάχου και δεν μου δημιουργήθηκε η επιθυμία για αγορές.
Ηρέμησα σου λέω. Εδώ με πιάνει ο ύπνος κατά την ακρόαση. Απίστευτο που κάποιοι δεν θα ζήσουν αυτή την εμπειρία.
Θα μου πεις, αν ακούγεται σαν κομπρεσέρ στον χώρο τους που να κλείσουν μάτι![]()
Δεν είχε πολυκάναλα για αυτό. Αλλιώς θα σού λεγα εγώ.Εδώ πήγα πρόσφατα στην έκθεση του Μονάχου και δεν μου δημιουργήθηκε η επιθυμία για αγορές.
Ηρέμησα σου λέω. Εδώ με πιάνει ο ύπνος κατά την ακρόαση. Απίστευτο που κάποιοι δεν θα ζήσουν αυτή την εμπειρία.
Θα μου πεις, αν ακούγεται σαν κομπρεσέρ στον χώρο τους που να κλείσουν μάτι![]()
Είχε ένα πολυκαναλο κάτσε καλά made in Germany.Δεν είχε πολυκάναλα για αυτό. Αλλιώς θα σού λεγα εγώ.![]()
Δεν φταέι ο Ν.Κ. ... όλοι οι audio people έτσι είναι .... τους πηγαίνουνε γ@μι@ντας στις υποσχέσεις και στην ελπίδα ... απο το δικάναλο, στο πολυκάναλο ... μια βόλτα και απο τις "λάμπες" πρίν .... απο τα μικρά ηχεία στα μεγάλα ... απο το damping factor και το zero feedback ... απο τα 15 KHz στα 20 μετά στα 100 ... απο τα Α καλώδια στα Β .... μετά ήρθε και ο χώρος στο κόλπο ... απο τα 1-2 sub στα 4 και μετά στα 14 ... μετά atmos ...μετά να βάλουμε και στο αυτοκίνητο ... μετά ηχεία καβουρντιστήρια που μετράνε καλά αλλά δεν παίζουν μουσική ... μετά οι ριβιουερς και όλοι αυτοί .... και 1002 άλλα .... δεν τελειώνει ποτέ η ιστορία, σε έχουν hooked σαν πρεζόνι με ψευδοεπστημονικά ή και μισοεπιστημονικά ή και φιλοσοφικά ανόητες και ατέρμονες αναζητήσεις.Έχεις μπερδέψει τους ήχους με την μουσική. Κλασική περίπτωση βλάβης.
![]()
Εγώ τα έχω μισά Γερμανία, μισά Ιταλία.Είχε ένα πολυκαναλο κάτσε καλά made in Germany.
Άμα ήταν να σπρώξω λεφτά πάντως, θα ήθελα να είναι made in Germany αιντε και λίγο in Japan.
το ίδιο πάθαινε κι ένα φιλαράκι κατά την περίοδο που έκανε χρήση ουσιών,Εδώ με πιάνει ο ύπνος κατά την ακρόαση.
Ελπίζω τα ηχεία να είναι γερμανικα. Οι Ιταλοί δεν βγάζουν ηχεία, μουσικά όργανα βγάζουν που τα πουλάνε ως ηχειαΕγώ τα έχω μισά Γερμανία, μισά Ιταλία.
Marlboro, ΚΙΤ περιμένω να γράψει και ο Kanakiani για να σας περιλάβω όλους μαζιτο ίδιο πάθαινε κι ένα φιλαράκι κατά την περίοδο που έκανε χρήση ουσιών,
το ξεπέρασε σχετικά ευκολα
H κατα(π)ληκτική φράση του αγαπητού μας hawkwind παραπέμπει έντονα στον καπνιστή που έλεγε πόσο εύκολο ήταν να κόψει το κάπνισμα αφού ... το είχε κάνει τόσες φορές...Το συγκεκριμένο thread που μας βάζει όλους σε μια εσωτερική αναζήτηση λειτουργεί και ως ένας τρόπος εξωτερικευσης μιας ψυχολογικής επιβεβαίωσης σε ολα αυτα που κάνουμε κατά καιρούς με την συνεχή αλλαγή συστημάτων. Κάποιοι το φτάσανε εκει που δεν πάει άλλο άλλοι συνεχίζουν και δοκιμάζουν. Άλλοι σιωπηρά οπότε το κάνουν για την πάρτη τους άλλοι με θόρυβο γιατί θέλουν να δείξουν τι κάνουν και συνήθως να επιβεβαιωθούν απο τους άλλους για την κίνηση. Πόσες φορές νιωσατε ομορφα εδώ στο site όταν σας λένε μπράβο σε μια αγορα; Όλα αυτά ειναι στην ψυχοσύνθεση του καθε ανθρώπου. Η μαγκιά για μένα ειναι να μπορέσει καποιος να πει τέλος ως εδώ ειναι και το λέω για να τα ακούω και εγω. Το έχω καταφέρει με τα ηχεία μου το θέμα ειναι να τα καταφέρω και με τα υπόλοιπα. Καλή Κυριακή σε όλους και καλό μήνα.
Δεν υπάρχει κάτι αφύσικο σε όσα περιγράφεις... Ο εγκέφαλος εκκρίνει ντοπαμίνη με κάθε νέο απόκτημα κι ενδορφίνες για τα κέντρα ανταμοιβής σε κάθε ικανοποιητική ακρόαση αλλά με την πάροδο του χρόνου συμβαίνει κορεσμός στους αντίστοιχους υποδοχείς οπότε χρειάζονται ανώτερες και συχνότερες διεγέρσεις. Δεν είναι τόσο ζήτημα εθισμού όσο... ερεθισμού.δεν εκανα παραπονο για να μου πεις αν μου κανουν οι απαντησεις, και εν τιαυτη περιπτωση ειδες τοσες πολλες εσυ κ
περιμενω απλή απάντηση του τύπου , π.χ φίλε έχεις πρόβλημα , φίλε δεν ακούς σωστά, φίλε και εγώ το πέρασα η το περνάω , η ακόμη καλύτερα φίλε έκανα αυτό και εκείνο και το ξεπέρασα.
Και ναι θα ήθελα μια απάντηση σωστή μήπως και βοηθήσει είτε εμένα η κάποιο άλλο και ξεπεραστεί αυτό που κάποιοι αρέσκονται αλλά κάποιοι κουράστηκαν.
Σαφώς και εκτιμώ κάθε απάντηση από τον κάθε ένα.
Σήμερα είδα ένα βιντεακι από μια συζήτηση για την ακουστική των χώρων που έγινε στην έκθεση του Μοναχου.Δεν φταέι ο Ν.Κ. ... όλοι οι audio people έτσι είναι .... τους πηγαίνουνε γ@μι@ντας στις υποσχέσεις και στην ελπίδα ... απο το δικάναλο, στο πολυκάναλο ... μια βόλτα και απο τις "λάπμες" πρίν .... απο τα μικρά ηχεία στα μεγάλα ... απο το damping factor και το zero feedback ... απο τα 15 KHz στα 20 μετά στα 100 ... απο τα Α καλώδια στα Β .... μετά ήρθε και ο χώρος στο κόλπο ... απο τα 1-2 sub στα 4 και μετά στα 14 ... μετά atmos ...μετά να βάλουμε και στο αυτοκίνητο ... μετά ηχεία καβουρντιστήρια που μετράνε καλά αλλά δεν παίζουν μουσική ... μετά οι ριβιουερς και όλοι αυτοί .... και 1002 άλλα .... δεν τελειώνει ποτέ η ιστορία, σε έχουν hooked σαν πρεζόνι με ψευδοεπστημονικά ή και μισοεπιστημονικά ή και φιλοσοφικά ανόητες και ατέρμονες αναζητήσεις.![]()
Σκατά χώρους ακρόασης έχουν κάνει. Την εξαφανίσαν την ενέργεια και δυσανάλογα κιόλας.Σήμερα είδα ένα βιντεακι από μια συζήτηση για την ακουστική των χώρων που έγινε στην έκθεση του Μοναχου.
Επειδή λένε οι χώροι ακρόασης πλέον ακολουθούν μια μοντέρνα αισθητική πολλοί αναγκάζονται να ακούν το στέρεο χαμηλά και αυτό είναι μια καλή ευκαιρία να τους ψήσεις να αποκτήσουν ένα σαμπ
Είδες? Ακόμη ένας λόγος για να πάρεις σαμπ
θα σας αναφερω οσο πιο απλα μπορω!
ρωτω λοιπον, ποια ειναι η αιτια που καθε φορα ενω χαμογελαμε απο την αποδοση των συσκευων μας, μετα απο καποιο χρον διαστημα απογοητευομαστε και ξαναρχιζουμε το ψαξιμο.
ποια ειναι αυτη η δικλειδα που μας οδηγει σε αυτη την ενεργεια?
ειναι θεμα ψυχοσυνθεσης, ειναι θεμα αχαριστιας, φταιει παραχος που τροφοδοτει ρευμα μη ικανο να δουλεψουν οι συσκευες μας?
τι απο ολα, η και ολα!
Ειναι απλο ρε συ.θα σας αναφερω οσο πιο απλα μπορω!
ρωτω λοιπον, ποια ειναι η αιτια που καθε φορα ενω χαμογελαμε απο την αποδοση των συσκευων μας, μετα απο καποιο χρον διαστημα απογοητευομαστε και ξαναρχιζουμε το ψαξιμο.
ειναι θεμα ψυχοσυνθεσης, ειναι θεμα αχαριστιας, φταιει παραχος που τροφοδοτει ρευμα μη ικανο να δουλεψουν οι συσκευες μας?
τι απο ολα, η και ολα!
Marlboro, ΚΙΤ περιμένω να γράψει και ο Kanakiani για να σας περιλάβω όλους μαζι![]()
Χαίρομαι που διαπιστώνω ότι έχεις ηρεμήσει και δεν φανατίζεσαι πλέον με audio κόντρες στην διαδικτυακή "πραγματικότητα" της ζωής.Marlboro, ΚΙΤ περιμένω να γράψει και ο Kanakiani για να σας περιλάβω όλους μαζι![]()
Μετά είναι αργά …Ήρθε η ώρα για κατάλληλο για την περίπτωση άσμα Ν.Κ., νομιζω. Με το θάνατο θα ληθούν όλα τα προβλήματα των audio people και γενικά όλων.
Λοιπόν Τζόννυ, μιας που είμαστε συνομήλικοι, ας σου γράψω δυό λόγια. Το πρόβλημα που αντιπετωπίζεις -κι εσύ, όπως και οι περισσότεροι κάτοικοι αυτού του πλανήτη- ανακύπτει λόγω της διαχείρισης της ντοπαμίνης στον εγκέφαλο. Η ντοπαμίνη είναι η ορμόνη της ευχαρίστησης και της απόλαυσης, εκκρίνεται από κάποια κύτταρα του εγκεφάλου και ανιχνεύεται από άλλα, τους λεγομένους υποδοχείς ντοπαμίνης. Αυτή είναι η ορμόνη που προκαλεί τη δυμανική της συμπεριφοράς που ονομάζουμε επιθυμία.θα σας αναφερω οσο πιο απλα μπορω!
τι απο ολα, η και ολα!