Σε αναζήτηση νέων ηχείων

Μηνύματα
384
Reaction score
379
Α αυτό που ειναι απλα μια μπριζα που δεν παει πουθενα; Μια φορά είχα δεί ενα τύπο να τον χτυπήσει το ρέυμα απο ενα τετοιο ματζαφλάρι οταν ακούμπησε τις επαφές επειδή είχε ενα πυκνωτακι και δεν είχε αντισταση αποφόρτισης :D

Απο οτι εχω δει σαν αυτες τις θαυματουργες μπρίζες που προσπαθούν να σου σωσουν ρευμα με το να ειναι απάτη στην χειρότερη, η να κανουν καποιο power factor correction στην καλύτερη, τωρα αν αυτό μετράει δεν ξέρω, δεν ειναι ψυγεία οι ενισχυτές..
Δεν είναι αυτό που περιγράφεις.

 




Μηνύματα
384
Reaction score
379

Μηνύματα
379
Reaction score
488
η να κανουν καποιο power factor correction στην καλύτερη,
Το είχα δει σε βίντεο του "bigclivedotcom" δεν θυμαμαι ακριβώς πως λειτουργουσε αλλα το συμπερασμα ηταν πως να εχεις αυτό το πραμα (το non audiophile αντιστοιχο τελος παντων) θα κάψεις περισσότερο ρέυμα απο οτι θα σώσεις με καλύτερο power factor, αν και νομίζω ελεγε οτι δεν το χρεώνουν ολοι αν εχεις κακό power factor, περισσότερο ισχυεί σε εργοστάσια κλπ αν θυμαμαι καλά
Δεν εξοικονομεί ρεύμα ούτε περιεχει κάποιο ενεργο φίλτρο,τουλάχιστον το Furutech που έχω εγώ.
Αυτο που εχεις δεν εξοικονομει ρευμα αλλα υπαρχει το ιδιο προιον βαφτισμένο ως μαγικη συσκευη που σου εξοικονομει ρευμα εξω απο το χωρο του οντιο :))
Εκτώς αμα κάνω κανω καποιο λαθος και ειναι κανα παπατζιλίκι τυπου οντιοκουεστ που συνδεουν μια μπαταρία στην μόνωαη των καλωδίων τους. (..τι?.. Ναι...)
 
Last edited:


Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
172.509
Μηνύματα
2.907.535
Members
38.057
Νεότερο μέλος
dimitrist900
Top