- Reaction score
- 85.118
Ω ρε συ, πως δεν το σκέφτηκα!
Δημήτρη, όταν έρθει η ώρα θα δούμε τι θα υπάρχει ως εξέλιξη και τιμές.Nice, ίδιες τιμές με ΑΤC. (Ξύπνα ATC!)
Ακριβά όμως για τη "σταδιακή αναβάθμιση ηχοσυστήματος" του αγαπητού φίλου μας.
Μπορεί λοιπόν εκτός από τα εξαιρετικά κλάιν μάιν (που μπορεί να χρησιμοποιήσει στο ιατρείο)...
...να πάρει για main αυτά:
https://www.helios-online.nl/shop/28-110/Midfield/MainMonitors
Μόλις 8000€/ζέυγος + ΦΠΑ.
Εντοιχισμένα εννοείται γιατί η αίσθηση των εντοιχισμένων του athens mastering δεν ξεπερνιέται εύκολα...
Το ενα ειναι ενα χιλιάρικο ακριβότερο απο το φτηνότερο. Πανε ανα 500€.
500€ δεν αλλάζουν κατηγορία τιμής.Το ενα ειναι ενα χιλιάρικο ακριβότερο απο το φτηνότερο. Πανε ανα 500€.
Ειναι ομως δυο μικρότερα γουφερ500€ δεν αλλάζουν κατηγορία τιμής.
Και το 110 με τα 2 γουφερ, βρίσκεται σε άλλη κατηγορία δυνατοτήτων..
Η τιμή για το genelec αναφέρεται σε μεταχειρισμένο ζευγάρι.500€ δεν αλλάζουν κατηγορία τιμής.
Και το 110 με τα 2 γουφερ, βρίσκεται σε άλλη κατηγορία δυνατοτήτων..
Edit:
Τουλάχιστον προσωπικά θα το προτιμούσα το 110 και με μεγάλη διαφορά. 4 γουφερ 9" στο δωμάτιο, είναι ότι πρέπει για να σε ταράξουν στη φαπα. Το δε κασωμα του ηχείου, είναι φτιαγμένο για εντοιχισμό, όπου η απόκριση και η στάθμη έρχεται εκεί ακριβώς που πρέπει.
Εννοείται ότι στο ίδιο κοστολογιο, το άνωθεν τζενελεκ δε παλεύεται...
Ωραιες μετρησεις dimifooti μου, ευγε! Αν μπορουσες να εξαφανισεις και το πατωμα / οροφη!
(Μεταφέρω την συζητηση για τα δικά μου εδώ, μην καταχραστώ περαιτέρω το νήμα του Περαστικού για μελλοντικά προσωπικά μου σχέδια)Η μεγάλη ζημία γίνεται από την οροφή...Ως εναλλακτικό μέτρο θα μπορούσε να διαρρυθμίσει το σύστημα κατά τρόπον ώστε η πλευρά του (ισόπλευρου) στερεοφωνικού τριγώνου να είναι μικρότερη από τις αντίστοιχες αποστάσεις που θα είχαν καθένα εκ των ηχείων και η θέση ακρόασης από οιοδήποτε τοιχωματικό όριο και την οροφή του δωματίου.
Ανοιχτός πάντα σε επισημάνσεις-προτάσεις-συμβουλές.διαχυση μονο βαλε να φτιαξουν ολα
εχεις πολλα λαθη και δεν στα λενε
Ανοιχτός πάντα σε επισημάνσεις-προτάσεις-συμβουλές.
Για πες;
Δεν ξέρω γιατί έχετε μανία με τα Genelec. Δεν έχω ακούσει μεγάλα, αλλά από τα μικρά της που έχω ακούσει προτιμώ ATC, Focal, Adam.
Δεν είμαι εγω φαν της Genelec..κακασχημα ειναι.
Τι, να αλλάξω καλωδια τροφοδοσίας στα νκορ;
δεν μπορεις.......εισαι στρατιωτης .....οποτε εχεις χασει το παιχνιδι.
Τί πληρέστατες μετρήσεις είναι αυτές; Γιατί δε μπορώ να βρω και για το JBL 305 παρόμοιες; Και όχι μόνο για το JBL αλλά και για άλλα ενεργά.και μου σηκώνεται...