Σταδιακή αναβάθμιση ηχοσυστήματος (dimifoot)

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.173
Update

Surround back
IMG_3513.JPG

Ολα τα surrounds (και βάση προβολέα-θα κατέβει χαμηλότερα)

IMG_3514.JPG

Οθόνη
IMG_3516.JPG

IMG_3507.JPG

Εν αναμονή του τελικού κομματιού. Μερεμέτια με κρύψιμο καλωδίων, ισως και βάψιμο της κασέτας της οθόνης θα γίνουν σύντομα.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.173
Ποια τελειώματα;
Ενεργά δε βλέπω, προ avr δε βλέπω, μια metric έστω... 84 ιντσών μόνιτορ... Σε ενα χρονο η τηλεοραση μου το ίδιο μεγάλη θα είναι.
Ποτέ δεν τελειώνουμε πραγματικά...

Το 1. είπαμε, σε δυο χρόνια.
Το 2. μόλις βγούν τα καινούργια μοντέλα, 8803? 5200? κάτι άλλο? βλέπουμε
Το 3....χωράει μέχρι 92 πολυ στριμωχτά, δες την φωτό (για ακομα πιο μεγάλη θέλει ηχοπερατή ηλεκτρική, μπέρδεμα) - και είμαι και πολύ κοντά. Ας συνηθίσουμε αυτήν και πάμε και για μεγαλύτερη, μέσα είμαι.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.014
Ποτέ δεν τελειώνουμε πραγματικά...

Το 1. είπαμε, σε δυο χρόνια.
Το 2. μόλις βγούν τα καινούργια μοντέλα, 8803? 5200? κάτι άλλο? βλέπουμε
Το 3....χωράει μέχρι 92 πολυ στριμωχτά, δες την φωτό (για ακομα πιο μεγάλη θέλει ηχοπερατή ηλεκτρική, μπέρδεμα) - και είμαι και πολύ κοντά. Ας συνηθίσουμε αυτήν και πάμε και για μεγαλύτερη, μέσα είμαι.
Τι λές μάστορα? Σε παίρνει για 110" άνετα. Τώρα για το ηχοπερατή , αυτό είναι θέμα δικό σου. Αλλά θεωρώ ότι σ παίρνει άνετα.
Γιατρέ ! είναι άλλο πράμα οι πολλές ίντσες.
Όπως λένε και τα Αμερικανάκια λίγο παραφρασμένο, there's no sunstitute for cubic inches , except for a well designed turbo.
Εχοντας μιλήσει με πολλά Αμερικανάκια , μιάς και εκεί σπούδασα , όταν κατάλαβαν επιτέλους οι χοντροκέφαλοι τι μπορεί να κάνει ένα turbo έμειναν τελείως μαλάκες και απορούσαν πως τους είχε ξεφύγει εντελώς αυτή η λύση.
Τελείως γκάου λέμε.
[DOUBLEPOST=1487112284][/DOUBLEPOST]Κατά τα άλλα μια χαρά σε βρίσκω.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.961
Members
38.270
Νεότερο μέλος
Nice_kid