- Reaction score
- 138.159
Παλιοζωή...
Λαθος μου τα μαθαίνουν;αυτα σου εμαθαν αυτα λες....κοντα επεσες..
μυαλο
Περίπου μια στις δέκα, τον εχω μετρήσειΣοβαρό από τον κεφαλα; Ρε πάνε να δεις αν έρχομαι...
Με γεια! αν και με λάθος σειρά ξεκινάς βλεπω , πρώτα παει ο 8802 και μετά τα άλλα
Εχει γίνει ανατροπή.Με γεια! αν και με λάθος σειρά ξεκινάς βλεπω , πρώτα παει ο 8802 και μετά τα άλλα
Ωχχχ, Μην γράψεις αλλά απόψε, θέλω να κοιμηθώ, θα είναι κρίμα να τα χάσω φρέσκαΕχει γίνει ανατροπή.
Με προβολέα έκανες κάτι ή περιμένεις;
Με προβολέα έκανες κάτι ή περιμένεις;
Πόσες ίντσες πήρες;
Ποια;
Δεν το περίμενα πριν απο ενα χρονο που άνοιξα το θρεντ πως θα έμπλεκα με προβολείς τωρα στα γεράματα. Κακές παρέες.Πρέπει να αλλάξεις τον τίτλο. Να το κανεις
Σταδιακή Αναβάθμιση Οικίας
Δεν το θεωρώ δικό μου... απο την αρχή του νήματος ειχα προσκαλέσει οποιον θελει να γράφει για τις αλλαγές-βελτιώσεις που κανει στο σύστημα του. Η πρώτη πρόταση του νήματος ηταν:Κλεισ' το αυτό και φτιάξε νέο θέμα για τις σοβαρές αναβαθμίσεις τώρα που ωριμασες
Και να σου πω, δεν εχω και μεγάλο νταλκά με το πρότζεκτ τις εικόνας. Για την οικογένεια γίνεται.Σκέφτηκα να ανοίξω ενα νήμα, για να παρουσιάσω τον σχεδιασμό μελλοντικών αναβαθμίσεων- του ήδη υπαρχοντος ηχοσυστήματός μου. Και οποιος άλλος θελει να παρουσιάσει ευπρόσδεκτος.
Αυτά τα θέματα που προσκαλείς και άλλους να τα ευχαριστηθείτε παρέα έχουν συγκεκριμένο όνομα και δεν μου επιτρέπει η ανατροφή μου να το αναφέρω...και δεν κάνουνε τέτοια εμείς εδώ στο αβεσαϊτΔεν το θεωρώ δικό μου..
Δυστυχώς ή ευτυχώς έχει ήδη δρομολογηθεί Κώστα.παρε εναν προβολεα με 7-8 κατοσταρικα και τα αλλα στον ηχο..
παρτακια....
ε παρτακια...