- Reaction score
- 11
Απάντηση: Στην γωνια του antkots
:107:
Αφού δεν πατάτε το κουμπί του διορθωτή...Βαρεθηκα να διορθωνω
:107:
Αφού δεν πατάτε το κουμπί του διορθωτή...Βαρεθηκα να διορθωνω
Ζήτω το matching δηλαδή.Βρε σεις ηρεμηστε, θα τρελαθει ο ανθρωπος....
Και επειδη το εχω πει θα το ξαναπω και θα το λεω παντα,,,
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΑ η ΚΑΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΧΡΗΣΙΜΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΥΣΤΗΜΑ και αυτα πρεπει να αναζητουμε...
Tι όχι ακριβώς, μόλις μου περιέγραψες την λέξη "matching". :143:Οχι ακριβως.
Δεδομενου οτι καθε καλωδιο ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ εχει τον δικο του χαρακτηρα πρεπει να βρουμε ποιος απο αυτους τους χαρακτηρες ταιριαζει στον τροπο που θελουμε να ακουμε μεσα απο το δικο μας συστημα.
Το matching κυριως αναφερεται σε ταιριασμα βασει ηλεκτρικων χαρακτηριστικων, ενω εγω αναφερομαι σε ταιριασμα με βαση την ακουστικη "λοξα" του καθενος σε δεδομενο συστημα..Tι όχι ακριβώς, μόλις μου περιέγραψες την λέξη "matching". :143:
...
Η καντε μια εξυπνη αγορα για πολλα χρονια οσο κραταει η προσφορα,οπως καποιος απο δω μεσα.(Ουπς,παρ'ολιγο να μου ξεφυγει τ'ονομα)
...
"Αμαρτία εξομολογουμένη, ουκ έστιν αμαρτία..."
:143::135::143:
(Με επιφύλαξη γιατί έχει περάσει καιρός...)Που διαολο ειναι το κουμπι ......
Kαι τον προ προς του τελικους που εχουν αποσταση?η μηπως πρεπει να φερω και τα ηχεια κολητα το ενα με το αλλο?και τι συρμα ειναι αυτο?χαλκος,ασημι,μπουγαδας,τηλεφωνου,ρευματος?Γ@ΜΩ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ Γ@μω!!
Βοηθατε χριστιανοι με παιρνει το ποταμακι....
Aν η πυκνότητα πάει με το βάρος μετά από πληροφορίεςΔεν χανουμε τιποτα, να του κανεις την ερωτηση και περιμενουμε απαντηση.Ευχαριστω.
Tι ειναι καλυτερο (επι συνολικου παχους 32 χιλιοστων περιπου)σαντουιτς με,πανω κατω mdf 8 χιλιοστα εκαστο και στην μεση ενα 16αρι κοντραπλακε,η ενα κομματι μασιφ δρυς 32 χιλιοστα ?Aν η πυκνότητα πάει με το βάρος μετά από πληροφορίες
του μάστορα έχουμε και λέμε:
Από τεχνητά νο1 ) κότρα πλακέ αλλά μόνο από φιλανδοσουηδία γιατί
υπάρχει και από αφρικάνικο ξύλο το οποίο δεν είναι καλό.
νο2) mdf.
Από φυσικά νο1) χαρουπιά, δεν υπάρχει τίποτε άλλο σαν και αυτή.
Χαρακτηριστικά μου είπε ότι σπάει σίδερα:111:
Αλλά δυσεύρετη.
νο2) δρυς.
Το πιο βαρύ από όλα είναι το κότρα πλακέ.
Αυτά , κλείνω προς το παρόν να βγάλω καμιά πρίζα
μέχρι να κοπάσει λίγο η μπόρα:107:
Το ξύλο που θα μπει Αντώνη; :118:Tι ειναι καλυτερο (επι συνολικου παχους 32 χιλιοστων περιπου)σαντουιτς με,πανω κατω mdf 8 χιλιοστα εκαστο και στην μεση ενα 16αρι κοντραπλακε,η ενα κομματι μασιφ δρυς 32 χιλιοστα ?
Νομίζω ότι για ρακ ενδιαφέρεται ο Αντώνης.Το ξύλο που θα μπει Αντώνη; :118:
Aντώνη αύριο θα ρωτήσω.Tι ειναι καλυτερο (επι συνολικου παχους 32 χιλιοστων περιπου)σαντουιτς με,πανω κατω mdf 8 χιλιοστα εκαστο και στην μεση ενα 16αρι κοντραπλακε,η ενα κομματι μασιφ δρυς 32 χιλιοστα ?
Blackwood; :121:Κάπως μου ονόμασε και το αφρικάνικο αλλά δεν το θυμάμαι.