Στης ATHENS PRO AUDIO...τα λημερια !!!

Reaction score
70
Re: Απάντηση: Re: Στης ATHENS PRO AUDIO...τα λημερια !!!

μια διορθωση....

η Β&W δεν μπορει να κανει τα ηχεια της να ακουγονται σαν τα Tidal (γιατι εαν μπορουσε θα το ειχε κανει εδω και χρονια)....

η Tidal δεν θελει να κανει τα ηχεια της να ακουγονται σαν B&W...

μιλαω για το φτηνοτερο μοντελο της Tidal σε σχεση με οποιοδηποτε B&W ανεξαρτητως κατηγοριας τιμης....

Καλά όπως νομίζεις...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707
Απάντηση: Re: Στης ATHENS PRO AUDIO...τα λημερια !!!

και λιγα λεω...

το καλο για την B&W ειναι οτι και καμια αλλη εταιρια δεν εχει βγαλει παθητικο ηχειο που να μπορει να σταθει εστω διπλα στο "φτηνο" μοντελο που πηρε ο Houston....

καμια απολυτως....

Θα μας δεσουνεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!:139::139:

Και μας διαβαζει κοσμοοοοοοοοος!!!!!:139::139:

Τωρα θα μου πεις οτι κανουμε και λιγο πλακα μεταξυ μας.....αμα ειναι ετσι παω πασο,αλλοιως .....πετρες....θα φαμε πολλες πετρες και θα βαλλομεθα πανταχοθεν με αυτα που γραφουμε!!!!!!!!

Reaction score
660
Απάντηση: Re: Στης ATHENS PRO AUDIO...τα λημερια !!!

Θα μας δεσουνεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!:139::139:

Και μας διαβαζει κοσμοοοοοοοοος!!!!!:139::139:

Τωρα θα μου πεις οτι κανουμε και λιγο πλακα μεταξυ μας.....αμα ειναι ετσι παω πασο,αλλοιως .....πετρες....θα φαμε πολλες πετρες και θα βαλλομεθα πανταχοθεν με αυτα που γραφουμε!!!!!!!!
δε μπα να μας διαβαζει οποιος θελει....

εμενα η αποψη (και αρκετων αλλων που γνωριζω προσωπικα αλλα απλα δεν ασχολουνται να γραψουν σε forum) ειναι ακριβως αυτη που εγραψα παραπανω. Τωρα εαν εγω και ο Houston φαινομαστε γραφικοι για καποιους οταν γραφουμε για Tidal (οπως και ο Costas Ear οταν γραφει για ενεργα ηχεια κλπ) δεν πειραζει....

Ολοι οσοι γραφουμε τοσο δυνατες γνωμες προσπαθουμε (κατα τη γνωμη μας) να σας ανοιξουμε τα ματια ρεεεεε.....

Μπορει να μην ειμαι πολυ του ενεργου ηχειου αλλα και εγω για την απολυτη, απαραμορφωτη monitor ιλα παω... Μου τη σπαει η "αποψη" στο ηχειο και μαλιστα πολυ ....

Reaction score
4.242
Απάντηση: Στης ATHENS PRO AUDIO...τα λημερια !!!

Ειναι γεγονος οτι οταν καποιος κανει μια καινουρια αγορα την υπερασπιζεται με παθος και φανατισμο που θυμιζει τους φανατικους οπαδους των ομαδων η των θρησκειων. Δεν του αλλαζεις μυαλο με τιποτα. Ευτυχως στον ηχο αυτο το παθος δειαρκει πιο λιγο.

Αυτο το εκμεταλευονται καποιοι που αγοραζουν σχεδον τζαμπα μετα απο μια πενταετια μεταχειρισμενα μηχανηματα που για αυτα οι προκατοχοι τους πληρωσαν περιουσιες και δινοταν ορκοι πιστης και αφοσιωσης κατα την αγορα. (δεν ξερω ποιο μπαρμπαδακι να βαλω, αυτο που γελαει η αυτο που κλαιει?)

Reaction score
70

δε μπα να μας διαβαζει οποιος θελει....

εμενα η αποψη (και αρκετων αλλων που γνωριζω προσωπικα αλλα απλα δεν ασχολουνται να γραψουν σε forum) ειναι ακριβως αυτη που εγραψα παραπανω. Τωρα εαν εγω και ο Houston φαινομαστε γραφικοι για καποιους οταν γραφουμε για Tidal (οπως και ο Costas Ear οταν γραφει για ενεργα ηχεια κλπ) δεν πειραζει....

Ολοι οσοι γραφουμε τοσο δυνατες γνωμες προσπαθουμε (κατα τη γνωμη μας) να σας ανοιξουμε τα ματια ρεεεεε.....

Μπορει να μην ειμαι πολυ του ενεργου ηχειου αλλα και εγω για την απολυτη, απαραμορφωτη monitor ιλα παω... Μου τη σπαει η "αποψη" στο ηχειο και μαλιστα πολυ ....
Πάντως (αφού την άποψη σου για τον ήχο τους δεν σου την αλλάζουμε) να ξέρεις ότι τα ηχεία την tidal αν ήταν στο 1/3 της τιμης που έχουν θα ήταν αξιοπρεπή ηχεία. Τώρα η τιμή τους είναι με βάση το πόσα τους λείπουν και το πόσα είναι διατεθειμένοι να δώσουν τα υποψήφια θύματα ...

Reaction score
11
Απάντηση: Στης ATHENS PRO AUDIO...τα λημερια !!!

Ειναι γεγονος οτι οταν καποιος κανει μια καινουρια αγορα την υπερασπιζεται με παθος και φανατισμο που θυμιζει τους φανατικους οπαδους των ομαδων η των θρησκειων. Δεν του αλλαζεις μυαλο με τιποτα. Ευτυχως στον ηχο αυτο το παθος δειαρκει πιο λιγο.

Όλοι οι κανόνες έχουν τις εξαιρέσεις τους!

(Ευτυχώς!)

:142:

Reaction score
10
Όταν ασχοληθείτε με ένα ηχείο τέτοιας κλάσης αρκετά ώστε να μπορείτε να βγάλετε συμπέρασμα το συζητάμε, τώρα μιλάμε στον αέρα. Opinions all like assholes anyway!

Προσωπικά έχω ακούσει αμέτρητες φορές όλη τη σειρά της Tidal σε διαφορετικά setup, χώρους, στησίματα και χώρες ώστε να έχω μία πολύ καλή εικόνα για το τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει το συγκεκριμένο ηχείο. :126:

Reaction score
70
Όταν ασχοληθείτε με ένα ηχείο τέτοιας κλάσης αρκετά ώστε να μπορείτε να βγάλετε συμπέρασμα το συζητάμε, τώρα μιλάμε στον αέρα. Opinions all like assholes anyway!

Προσωπικά έχω ακούσει αμέτρητες φορές όλη τη σειρά της Tidal σε διαφορετικά setup, χώρους, στησίματα και χώρες ώστε να έχω μία πολύ καλή εικόνα για το τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει το συγκεκριμένο ηχείο. :126:
Το περίεργο της υπόθεσης δεν είναι ότι σας αρέσουν ηχητικά. Γούστο και καμάρι σας. Άλλα το ότι στηρίζετε την οικονομική πολιτική της εταιρίας. Και δεν θέλω να υπονοήσω ότι τα παίρνετε. Μάλλον έτσι νομίζετε ότι τους δίνετε παραπάνω αξία...

Reaction score
10
Το περίεργο της υπόθεσης δεν είναι ότι σας αρέσουν ηχητικά. Γούστο και καμάρι σας. Άλλα το ότι στηρίζετε την οικονομική πολιτική της εταιρίας. Και δεν θέλω να υπονοήσω ότι τα παίρνετε. Μάλλον έτσι νομίζετε ότι τους δίνετε παραπάνω αξία...
Eίδες εμένα ή το gpol, είτε να συμφωνεί είτε να σχολιάζει την οικονομική πολιτική της εταιρίας, άλλοι το κάνουν αυτό φίλε μου! :121:

Τίποτα δεν νομίζουμε, hobby είναι, εδώ συζητάμε δύο χρόνια για ένα τσιπάκι και τόσα άλλα πράγματα αυτό σε πείραξε? :126:

Eσύ μπορεί να ενοχλείσαι με τη συνεχή αναφορά στα Tidal, ο gpol στα B&W, ο Κώστας σε τίποτα κ.ο.κ. Έτσι είναι αυτά! Forum είμαστε! Εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί τίποτα, έχω γερό στομάχι! :137:

Reaction score
498
Re: Απάντηση: Στης ATHENS PRO AUDIO...τα λημερια !!!

βασικά, οτιδήποτε κοστολογικά πάνω από τα σαλιγκάρια της B&W (που τα ηχεία αυτά μαζί με τα ενισχυτικά τους βγαίνουν κάτω από 50.000 ευρώ), είναι και λάθος αγορά, και μόνο για πλούσιους.
Εντάξει Κώστα, τότε εγώ είμαι μέσα με 25,000 Ευρώ για αυτά.Με άλλα 25,000 θα βρω ενισχυτικά, του λούστη..:136:..:138:..

Reaction score
10

Εντάξει Κώστα, τότε εγώ είμαι μέσα με 25,000 Ευρώ για αυτά.Με άλλα 25,000 θα βρω ενισχυτικά, του λούστη..:136:..:138:..

Στη τιμή είναι και το ενισχυτικό χάμω? :116:

Reaction score
498

Στη τιμή είναι και το ενισχυτικό χάμω? :116:
Πλάκα πλάκα άλλο ένα 20,000ρο το υπέρτατο ελβετικό ενισχυτικό ,οπότε με 45,000 Ευρώ εγώ έκλεισα παίδες..Ο Έαρ λέει πως δεν χρειαζόμαστε προ, για dac πολλά λεφτά δεν θα έδινα ποτέ ούτως ή άλλως,άντε να έβαζα κανένα καλώδιο ηχείων της μαμάς εταιρίας, άρα με κάτω από 50,000 είμαι τζετ!Άντε και στα δικά σας..:135:..

Reaction score
70
Eίδες εμένα ή το gpol, είτε να συμφωνεί είτε να σχολιάζει την οικονομική πολιτική της εταιρίας, άλλοι το κάνουν αυτό φίλε μου! :121:

Τίποτα δεν νομίζουμε, hobby είναι, εδώ συζητάμε δύο χρόνια για ένα τσιπάκι και τόσα άλλα πράγματα αυτό σε πείραξε? :126:

Eσύ μπορεί να ενοχλείσαι με τη συνεχή αναφορά στα Tidal, ο gpol στα B&W, ο Κώστας σε τίποτα κ.ο.κ. Έτσι είναι αυτά! Forum είμαστε! Εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί τίποτα, έχω γερό στομάχι! :137:
Όταν τα εκθειάζεις όπου σταθείς και όπου βρεθείς αυτό δεν λέει τίποτα? Δεν σε άκουσα ποτέ να λες ότι ακούγονται καλά άλλα είναι υπερκοστολογημένα. Ποια είναι η άποψη σου λοιπόν για την τιμή τους??

Reaction score
6

Καλημερα Νικολα,εισαι και εσυ της αποψης οτι ο ορος μονιτορ ειναι απλα διαφιμηστικος και θεμα μαρκετινκ?(οπως ισχυριζεται ο Χρηστος).Γιατι βλεπω οτι χρησημοποιεις και εσυ τον ορο μονιτορ.

Αντωνη καλησπερα,

Τα καθαροαιμα monitor παραγονται απο εταιρειες που εχουν παραδοση και καποια αλλα απο εταιρειες που δεν εχουν παραδοση σε αυτην την κατηγορια -τυπο ηχειων.

Προοριζονται κυριως για studio αλλά και για ιδιωτες που τους γοητευει η ονομασια monitor και οτι χρησιμοποιουνται απο ηχοληπτες.

Πολλες φορες εχω δει ηχεια με αυτην την ονομασια που τους δοθηκε για λογους marketing και ...εντυπωσιασμου. Αλλες φορες ειδαμε εταιρειες που σχεδιασαν ενα καλο ηχειο με καποιες monitor προδιαγραφες ,που αγαπηθηκε απο ηχοληπτες και ετσι εγινε το monitor τους.

Τα IMF RSPM ηταν monitor κατα την εταιρεια τους αλλά ειχε πολλα προβληματα με τη γραμμη μεταφορας και τον ηχο της εαν κριναμε αυστηρα αυτο το ηχειο. Το ΤΑΝΝΟΥ studio ειχε αλλες αρετες που δεν ειχε το ΙΜF αλλα και αυτο δεν ειχε τις αρετες του IMF....
To καθε ηχειο εχει τον χαρακτηρα του, οπως και καθε μηχανημα.
Ο λιγοτερο εντονος χαρακτηρας γενικα στα μηχανηματα και τα ηχεια πιστευω οτι διευκολυνει τον ηχοληπτη η εναν ακροατη να ακουσει την ιδια την εγγραφη χωρις να μπερδευεται με την ηχητικη υπογραφη και χαρακτηρα του ηχειου και των αλλων ηλεκτρονικων.

Υπαρχουν ηχοληπτες που προτιμουν ενα ηχειο monitor πολυ περισσοτερο απο αλλα ηχεια της κατηγοριας αυτης που αντιθετα αλλοι ηχοληπτες ορκιζονται. Εκει υπαρχουν πολλες και εντονες διαφωνιες μεταξυ τους σε σημειο απιστευτο....και μαλιστα απο ανθρωπους που ακουνε και γραφουν 8 ωρες την ημερα..

.Αρα ολοι τους και ολοι μας ακουμε διαφορετικα.

Εαν ο χαρακτηρας ενος επαγγελματικου η οχι τοσο επαγγελματικου monitor αρεσει σε μη ηχοληπτες τοτε καλα κανουν και αγοραζουν αυτο το ηχειο.

Εαν τα ηχεια monitor ηταν το μεγαλο μυστικο της αριστης ηχογραφησης τοτε ολες οι ηχογραφησεις θα ηταν αψογες.....:126:

Reaction score
70

μια διορθωση....

η Β&W δεν μπορει να κανει τα ηχεια της να ακουγονται σαν τα Tidal (γιατι εαν μπορουσε θα το ειχε κανει εδω και χρονια)....

η Tidal δεν θελει να κανει τα ηχεια της να ακουγονται σαν B&W...

μιλαω για το φτηνοτερο μοντελο της Tidal σε σχεση με οποιοδηποτε B&W ανεξαρτητως κατηγοριας τιμης....
Τι σε κάνει να το πιστεύεις αυτό? Δεν έχει τους κατάλληλους τεχνικούς η b&w? Η μήπως οι εγκαταστάσεις τις δεν αρκούν(ας γελάσω...) Δεν μπορεί η b&w να πάρει τα υλικά των tidal και να τα "μαγειρέψει"(έτσι νομίζετε ότι είναι μαγείρεμα) και να βγάλε ένα παρόμοιο-εύηχο αποτέλεσμα??

Εν αντιθέσει η tidal δεν μπορεί να κατασκευάσει b&w γιατί δεν έχει την τεχνογνωσια ούτε ένα μεγάγωνο να κάνει. Όλα τα παίρνει από άλλους κατασκευαστές και το μόνο που κάνει είναι συναρμολόγηση. Αυτό το κάνω και γω. Σιγά την τεχνογνωσία.

Reaction score
10
Όταν τα εκθειάζεις όπου σταθείς και όπου βρεθείς αυτό δεν λέει τίποτα? Δεν σε άκουσα ποτέ να λες ότι ακούγονται καλά άλλα είναι υπερκοστολογημένα. Ποια είναι η άποψη σου λοιπόν για την τιμή τους??
Φυσικά και είναι υπερτιμολογημένα όπως είναι όλα τα προϊόντα σε αυτό το χώρο. Αντίστοιχη αγορά υπάρχει σε πολλά καταναλωτικά αγαθά όμως αυτό είναι άλλο θέμα. Άνοιξε καινούργιο να το συζητήσουμε!

Τι σε κάνει να το πιστεύεις αυτό? Δεν έχει τους κατάλληλους τεχνικούς η b&w? Η μήπως οι εγκαταστάσεις τις δεν αρκούν(ας γελάσω...) Δεν μπορεί η b&w να πάρει τα υλικά των tidal και να τα "μαγειρέψει"(έτσι νομίζετε ότι είναι μαγείρεμα) και να βγάλε ένα παρόμοιο-εύηχο αποτέλεσμα??

Εν αντιθέσει η tidal δεν μπορεί να κατασκευάσει b&w γιατί δεν έχει την τεχνογνωσια ούτε ένα μεγάγωνο να κάνει. Όλα τα παίρνει από άλλους κατασκευαστές και το μόνο που κάνει είναι συναρμολόγηση. Αυτό το κάνω και γω. Σιγά την τεχνογνωσία.
Νομίζεις αυτή η συζήτηση βγάζει κάπου?
τα χαρχάλα από πίσω δεν τα είδες?
:136:
Το' παιρνα όπως είναι! :137:

Reaction score
70
Φυσικά και είναι υπερτιμολογημένα όπως είναι όλα τα προϊόντα σε αυτό το χώρο. Αντίστοιχη αγορά υπάρχει σε πολλά καταναλωτικά αγαθά όμως αυτό είναι άλλη συζήτηση.

Το' παιρνα όπως είναι! :137:
Όχι, τα b&w 800 δεν είναι υπερκοστολογημένα παρόλο που κάνουν όσο ένα μεσαίο αμάξι. Μην τα τσουβαλιάζουμε όλα. Εν αντιθέσει τα tidal είναι γιατί ούτε έρευνα έχουν πάνω ούτε είναι από χρυσάφι. Απλή συναρμολόγηση κάποιων ακριβών υλικών που αξίζουν πολύ λιγότερο από το τελικό προιον. Απλά πράγματα.

Reaction score
10
Όχι, τα b&w 800 δεν είναι υπερκοστολογημένα παρόλο που κάνουν όσο ένα μεσαίο αμάξι. Μην τα τσουβαλιάζουμε όλα. Εν αντιθέσει τα tidal είναι γιατί ούτε έρευνα έχουν πάνω ούτε είναι από χρυσάφι. Απλή συναρμολόγηση κάποιων ακριβών υλικών που αξίζουν πολύ λιγότερο από το τελικό προιον. Απλά πράγματα.
Για μένα είναι! Γιατί δεν πληρώνεις υλικά αλλά αποτέλεσμα. Για αυτό θεωρώ και τα Tidal value for money. Επιμένω, η συζήτηση δεν βγάζει πουθενά. :126:

Reaction score
70
Νομίζεις αυτή η συζήτηση βγάζει κάπου?
Βεβαίως και βγάζει. Ότι η tidal είναι αστεία, τα προιόντα της είναι εύηχα(όχι σωστά) και επίσης πουλάνε όσο γουστάρουν. Πάλι καλά που υπάρχουν θύματα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.201
Members
38.302
Νεότερο μέλος
ggianno88