Ταίρι για τα b&w 805 signature

Reaction score
2.644
Θα ήθελα επίσης να αναφέρω, προς αποφυγήν κάθε πιθανής μελλοντικής παρεξήγησης, ότι τα λαμπάτα ενισχυτικά Artemis του Τσακιρίδη που ακούω αυτή την εποχή δεν είναι τα ίδια με αυτά που παράγονται από τον κατασκευαστή τους. Εχουν υποστεί τις άπειρες αλλαγές αλλά όχι γιατί δεν μου άρεσαν όπως ήταν αλλά γιατί απλά ήθελα να δώσω τη δική μου χροιά στον ήχο τους.  Τα Artemis αποτέλεσαν την βάση επάνω στην οποία δούλεψα για να δώσω τον ήχο που τελικά μου άρεσε περισσότερο την συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Τα καινούργια Artemis μπορεί όποιος θέλει να τα ακούσει στον χώρο ακρόασης του κατασκευαστή.
Αν κάποιος τα έχει αγοράσει ήδη, θα με ενδιέφερε μια κοινή ακρόαση είτε στον χώρο μου είτε στον δικό του.

Reaction score
2.644
Δυστυχώς σε μία κοινή ακρόαση είναι πολύ δύσκολο να καλέσουμε όλα τα μέλη του avsite.gr
Συνήθως μια τέτοια συνάντηση κανονίζεται on the fly και είναι σχεδόν αδύνατον να ενημερωθούν κάποια άτομα που θα θέλαμε πολυ να παρευρίσκονται.

Γιώργο Αναμουρλίδη για σένα το έγραψα και πιστεύω να με καταλαβαίνεις. Την επόμενη φορά θα παίξεις εσύ το ρόλο του δάσκαλου, γιατί πιστεύω ότι κι εσύ με τα χρόνια που έχεις στην πλάτη σου σε αυτό το χώρο έχεις αποκτήσει τα δικά σου διδακτορικά με τον ήχο.

Reaction score
498
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ρε G.KAR αμάν με αυτό το χιούμορ σου. Έλεος. Έχω πεθάνει πάλι στα γέλια..

Γιώργο Αναμουρλίδη πίστεψε με κανονίστηκε μέσα σε μία ώρα. Την επόμενη φορά

είσαι ο πρώτος που θα παρεβρεθείς σε συνάντηση και σας θέλω και σπίτι μου με την

πρώτη ευκαιρία γιατί κι εγώ σαν νεότερος θέλω την πολύτιμη εμπειρία σας. Μου λείπει

ρεύμα και όχι μόνο...! Κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους... :idea:

Reaction score
2.644
Λευτέρη,  όποτε θέλεις κανονίζουμε συνάντηση στο σπίτι σου. Θα φέρω μαζί μου το DAC  της Behringer και τον λαμπάτο προενισχυτή.  Θέλω να ακούσω πως ακούγεται στον χώρο σου.
Θα φέρω και διάφορα καλώδια interconnects και ηχείων.  Αν θυμάμαι καλά ήθελες να ακούσεις τα DNM RESON στο σύστημά σου.  Θα φέρω και ένα σετ καλωδίων DIY ηχείων τύπου ribbon από καθαρό ασήμι.  
Επικοινώνησε μαζί μου μήπως το κανονίσουε για Παρασκευή.

Reaction score
3
:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Γιώργο Αναμουρλίδη πίστεψε με κανονίστηκε μέσα σε μία ώρα. Την επόμενη φορά

είσαι ο πρώτος που θα παρεβρεθείς σε συνάντηση και σας θέλω και σπίτι μου με την

πρώτη ευκαιρία γιατί κι εγώ σαν νεότερος θέλω την πολύτιμη εμπειρία σας. Μου λείπει

ρεύμα και όχι μόνο...! Κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους... :idea:
ΟΚΕΥ Χρήστο,δεν είπαμε και τίποτα. :)

Reaction score
2.644
Κατά πάσα πιθανότητα η επόμενη συναντηση θα γίνει στο σπίτι του Χρήστου Νικήτα.
Φέρτε πράμα μαζί σας για δοκιμές.
Εγώ θα φέρω μερικά μηχανήματα.
Ποτά, φαγητά, γυναίκες .... βάζει ο Χρήστος.

Γιώργο Αναμ/δη το 50άρι το Sony το έχεις ακόμη ???

Reaction score
0
Εγώ πάντως να ζητήσω συγνώμη που δεν μπορώ να προσφέρω το χώρο μου, αλλά εκτός από κάποιες επισκευές από χτές έχουμε και κάποιο οικογενειακό πένθος...
Σε κάποια άλλη χρονική στιγμή, πολύ ευχαρίστως...

Reaction score
2.644
Γιώργο Αναμ/δη θα χαρώ πολύ να σε δω σήμερα το βράδυ στου Χρήστου. Προσπάθησε.

Αν έχεις όρεξη φέρε και το 50άρι.

Reaction score
498
Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε να βρεθούμε αυτή

την φορά. Ελπίζω να μπορέσουμε προσεχώς

πάντως παίδες...

Reaction score
2.644
Η συνάντηση ακυρώθηκε και φταίω εγώ.
Είχα δουλειά μέχρι αργά το βράδυ και δουλεύω και το Σ/Κ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.289
Members
38.293
Νεότερο μέλος
Μάρη Τ.