Τελικός για Magnepan 3.5r?

Reaction score
11.755

Τονισμένες υψηλές συχνότητες, ασθενικές μεσαίες και - σχεδόν - ανύπαρκτες χαμηλές συχνότητες. Καμία σχέση με το τι λαμβάνω με την τελική διαμόρφωση του συστήματός μου.

Για να μην απορείς: Προενισχυτής της W4S, 4*Anthem M1 Statement & Β&W802D.
Και φυσικά θα πεταχτεί κάποιος να πει ότι φταίει η ηχογράφηση. :lol:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.477
Έχεις μπερδέψει πάλι τους ψηφιακούς με τους αναλογικούς.
(Κατάλαβες τι εννοώ?).
Είμαι σίγουρος ότι δεν έχω μπερδευτεί καθόλου. Άφησες ένα υπονοούμενο, σε ρώτησα επ' αυτού και συνεχίζεις να μην απαντάς. Τέλος από εμένα, δεν επανέρχομαι.

Και φυσικά θα πεταχτεί κάποιος να πει ότι φταίει η ηχογράφηση. :lol:
Ε, μα, ναι! Εννοείται ότι φταίει η ηχογράφηση!:rofl::rofl:

D

deleted user 10898

Guest
Έχεις μπερδέψει πάλι τους ψηφιακούς με τους αναλογικούς.
(Κατάλαβες τι εννοώ?).
Κανείς δεν κατάλαβε.
Την επόμενη φορά να απαντάς καθαρά χωρίς υπονοούμενα.
Προσπαθούμε να βοηθήσουμε και κατηγορείς κάποιους ότι προσπαθούν να πουλήσουν την σαβούρα τους.
Τελος τα υπονοούμενα.

D

deleted user 10898

Guest
Ας κάνουμε μια του χαρμανιού λίστα μετά θα γίνει κλήρωση και από τα πρώτα 5 μοντέλα (που έχω πάλι το νου μου) θα αρχίσει η ακρόαση δοκιμή τεστ μεζές στον χώρο μου πάντα αβασάνιστα.....
Να πάρεις πρώτα Ρακ, γιατι αφού το Ρακ παίζει ρόλο στον ήχο, να δοκιμάσεις τους ενισχυτές στο σωστό Ρακ.
Φαντάζεσαι να πάρεις πρώτα ενισχυτή και μετά το Ρακ και ο ενιςχυτης να παίζει αλλιώς?

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
90.535
Εαν ο mmourtos γνωριζει μελη του φορουμ που προσπαθουν μεσω συμβουλών σε παρόμοια threads να ξεφορτωθουν "σαβούρα", θα μας βοηθουσε ολους αν μας ενημερωνε για το ποιοι ειναι, να ξερουμε απο που να φυλαγομαστε.

Νομιζω μετα απο 84 posts( 5 σελιδες!) μελων που προσπαθησαν να βοηθησουν με ο,τι γνωριζει ο καθενας στο ερωτημα του, εχει υποχρεωσει να μοιραστει και αυτος τη γνωση του με τους υπολοιπους.

Reaction score
221
Χρονια πολλα να ευχηθω κι εγω,θα ηθελα απλως να προσθεσω οτι τα Magnepan που ειναι ονειρο για μενα εχουν ενα τροπο να αποδιδουν μουσικη χωρις να βγαζουν "κακιες" στον ενισχυτη που τα οδηγει και απ αυτη την αποψη δεν νομιζω να εκθεσουν πολλα υποψηφια μοντελα.Εγω θα δοκιμαζα και Adcom αν ηταν για πιο οικονομικη λυση

Reaction score
74
Χρόνια πολλά σε όλους , είμαστε λίγοι που ασχολούμαστε με αυτό το χόμπυ και έχουμε περσσότερα κοινά παρά διαφορές , ακόμα και με τον Costas Ear , και του χρόνου.

Reaction score
8
Κανείς δεν κατάλαβε.
Την επόμενη φορά να απαντάς καθαρά χωρίς υπονοούμενα.
Προσπαθούμε να βοηθήσουμε και κατηγορείς κάποιους ότι προσπαθούν να πουλήσουν την σαβούρα τους.
Τελος τα υπονοούμενα.
Κολλάτε με την λέξη και χάνεται το δάσος.

Δηλαδή εσάς δεν σας έχουν πουλήσει κάτι που δεν αντιστοιχούσε σε αυτό που πιστεύεται και σύναμμά το πληρώσατε και πολύ ακριβά?

Reaction score
8
Να πάρεις πρώτα Ρακ, γιατι αφού το Ρακ παίζει ρόλο στον ήχο, να δοκιμάσεις τους ενισχυτές στο σωστό Ρακ.
Φαντάζεσαι να πάρεις πρώτα ενισχυτή και μετά το Ρακ και ο ενιςχυτης να παίζει αλλιώς?
Αυτά πάνε μαζί γιατί μερικά δεν μπορείς να ρυθμίσεις βάθος ύψος αν δεν ξέρεις τα σπεκ των ενισχυτών προ.....που θα πάρεις.

wizzy

Reaction score
22.477
Κολλάτε με την λέξη και χάνεται το δάσος.
Δεν κολλάμε σε καμία λέξη. Υπονόησες κάτι, ερωτήθηκες και συνεχίζεις να αποφεύγεις την απάντηση.

mmourtos said:
Δηλαδή εσάς δεν σας έχουν πουλήσει κάτι που δεν αντιστοιχούσε σε αυτό που πιστεύεται και σύναμμά το πληρώσατε και πολύ ακριβά?
Όχι.

Last edited:

wizzy

Reaction score
22.477
Ε εσύ η τα ξέρεις όλα η δεν έχεις αγοράσει ποτέ τίποτα.
Απλά πριν αγοράσω κάτι το ψάχνω, διεξοδικά. Απλά πράγματα.

Υ.Γ.: Συνέχισε να ειρωνεύεσαι, είσαι σε καλό δρόμο.

Reaction score
50
Είχα ακόυσει στη Soundgallery τα MG 3.7 με έναν ολοκληρωμένο Gato Audio 250/500w Class D. Έπαθα την πλάκα μου. Πιο πριν έχω ακούσει στις εκθέσεις όπως τα παρουσίαζε ο βιντεορυθμός με προ/τελικούς electrocomaniet που ναι μεν ήταν συμπαθητικό αλλά και πολυ ευχάριστα χρωματισμένο στα δικά μου αυτιά τουλάχιστον. Επίσης τα είχα ακούσει και με κάποιο προ-τελικό Gamut και απογοητεύτηκα πλήρως. Ακούω εξ' ολοκλήρου πιανιστική/ορχηστρική μουσική και ανάλογα τη διάθεση metal / jazz. Οπότε το ηχείο/ενισχυτικό έχει δύσκολο ρόλο απέναντί μου o_O . O Gato ς τα πήρε τα Maggie και τα πήγε βόλτα, έτσι απλά. Ταχύτητα-ομοιογένεια-συνοχή. Θα σου πρότεινα να προχωρήσεις άφοβα στη δοκιμή ενός τέτοιου ενισχυτή. Όσον αφορά τη μουσικότητα ok το αντιλαμβάνομαι πως το εννοεί κάποιος αλλά όπως ειπώθηκε είναι μη μετρήσιμο και χειροπιαστό οπότε έγκειται στις ακουστικές επιλογές του καθενός. Ίσως καμιά φορά ο πιο αργός ήχος με ένα φουσκωματάκι εκεί στα 70hz να μας παρουσιάζει τη μουσική πιο εύπεπτη στα αυτιά και να το αντιλαμβάνονται ως μουσικότητα οι ακροατές αλλά δεν σημαίνει οτι το προτιμούν όλοι. Όχι οτι οι Class D δεν έχουν εντυπωσιακά μπάσα, απεναντίας. Με Gamut δεν είχαν καθόλου, με electro ήταν σα να έχεις πατημένο το loudness και με gamut ήταν όπως έπρεπε.Έυγε! Το αναφέρω σαν παράδειγμα. Με λαμπάτο μηχάνημα θα ματώσεις να φέρεις τα magnepan σε ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα λόγω του πού υψηλού κόστους απόκτησης. Έχε υπόψη και το κόστος συντήρησης...Με μηχανήματα Class D ή ικανοποιητικά ισχυρούς Α/Β τα πράγματα είναι σαφώς πολύ πιο έυκολα.

Dimifoot

Editor
Reaction score
90.535
Διάβασα πολυ προσεκτικά απο την αρχή ολα τα posts και δεν εντόπισα πουθενά προσπάθεια προώθησης σαβούρας, ασχέτως με τις διαφορετικές προσεγγίσεις-σχολές-απόψεις που εκφράστηκαν (με τα συνήθη επιχειρήματα τους).

Δεν κολλάω σε λέξεις, θα ήθελα να μην αποφεύγεις την ευθεία ερώτηση: ποιος προσπάθησε να σου πουλήσει σαβούρα; Ηταν μηπως σε πμ; Αλλιώς δεν εξηγείται...Επιμένω: όταν είκοσι άνθρωποι προσπαθούν να συμβάλουν στην αναζήτησή σου εχεις υποχρέωση απέναντι τους να τους βοηθήσεις και εσύ με την πληροφορία που κακώς κρατάς για τον εαυτό σου.

Εκτός αν το κάναμε "μυστικό δείπνο": "κάποιος απο σας θα με προδώσει σήμερα το βράδυ."' Και τους αφήνεις να ψάχνονται...

Τέλος πάντων, να γυρίσω στο βασικό ερώτημα. Τα ηχεία σου πρέπει να ειναι δεκαετίας (και βάλε). Έχουν αξία σήμερα 1000-2000 euro, κάνω λαθος; Νομίζω πως ειναι κακή επένδυση να δώσεις πάνω απο 2000-3000 max, ανεξάρτητα απο την "κατεύθυνση" που θα πάρεις. Γιατί αν φτάσεις σε ενα συνολικό κόστος 10000, τοτε εχεις κανει λαθος αρχικό σχεδιασμό, και με τα χρήματα αυτα θα έπρεπε να ειχες δει άλλες επιλογές.

Reaction score
8
Δεν κολλάω σε λέξεις, θα ήθελα να μην αποφεύγεις την ευθεία ερώτηση: ποιος προσπάθησε να σου πουλήσει σαβούρα; για παρελθών ,μιλαω ξεκολλήστε Ήταν μηπως σε πμ; Αλλιώς δεν εξηγείται...Επιμένω: όταν είκοσι άνθρωποι προσπαθούν να συμβάλουν στην αναζήτησή σου εχεις υποχρέωση απέναντι τους να τους βοηθήσεις και εσύ με την πληροφορία που κακώς κρατάς για τον εαυτό σου.

Dimifoot

Editor
Reaction score
90.535
Ακόμα και αν αφορά το παρελθόν οπως λες, θα βοηθούσε να ήξερα ποιος πουλάει σαβούρα. Να μπορώ να το αποφύγω στο παρόν και στο μέλλον.

Απο ο,τι καταλαβαίνω τα ηχεία τα είχες, δεν τα απέκτησες προσφάτως -τα είχες αγγελία πώλησης πριν λίγες μερες, σωστα;. Με τι ενισχυτή τα οδηγάς και δεν είσαι ευχαριστημένος; Αυτή η πληροφορία ίσως ειναι χρήσιμη στην αναζήτηση αντικαταστάτη...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Ακόμα και αν αφορά το παρελθόν οπως λες, θα βοηθούσε να ήξερα ποιος πουλάει σαβούρα. Να μπορώ να το αποφύγω στο παρόν και στο μέλλον.

.
Mην περιμένεις πολλά.
Απλά πετάμε λάσπη στον ανεμιστήρα....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.872
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef