Τεράστιο Πρόβλημα με Opticum 9600 HD TS Combo

Reaction score
1
Απάντηση: Τεράστιο Πρόβλημα με Opticum 9600 HD TS Combo

εαν στο πει αυτο μην ξαναψονισεις ποτε για εμενα απο αυτο το καταστημα

το tuner σιγουρα δεν φευγει ευκολα ειναι πολυ σπανια περιπτωση

τωρα μπορει λεω εγω να ηταν καμια κολληση κατι αλλο και να σου ειπε κατι τετοιο ολα ειναι πιθανα για μενα δεν ειναι κακο αυτο
το θεμα ειναι οτι δεν πληρωσες αφου εισουν μεσα στην εγγυηση

Reaction score
1

Κάποτε είχα πάει στο σπίτι ενός φίλου μου να δούμε έναν αγώνα
Αυτός είχε έναν tecview FAE δεν θυμάμαι και το όνομα
Τον είχε βάλει σε ένα ραφακι σχετικά ψηλά όπως παρακολουθούσαμε τον αγώνα ανοίγει ένας άλλος την πόρτα φίλος και αυτός και καταλαθος μπερδεύτηκε με το καλώδιο του Ethernet που ήταν σχετικά κοντά στην πόρτα
O δέκτης έπεσε από αρκετό υψος θα έλεγα
Πίστεψα ότι τέρμα !!!
Το σασί του δέκτη είχε κάνει ένα σημάδι εμφανέστατο όμως δεν έπαθε τίποτα
Εάν ας πούμε χάλαγε κάτι εσωτερικά στον δέκτη και ο φίλος τον πήγαινε για επισκευή δεν θα έβλεπε το κατάστημα το σημάδι στο σασί του δέκτη !!!
Γενικά τέτοια γίνονται και το κάθε κατάστημα πρέπει να τα βλέπει όλα γνώμη μου

Reaction score
114

Αν το tuner ειναι αποσπωμενο τοτε εχει μια βαση αυτη η απαντηση.
Αν ειναι πρεσαριστο,τοτε δεν ισχυει.
Οπως και να 'χει,καλες τηλεθεασεις.......

Reaction score
0

Προφανώς ο Opticum δεν έχει αποσπώμενο tuner...Θέλω να δω αν θα μου στείλουν τον ίδιο δέκτη...Έχω κρατήσει τo serial number του faulty...

Reaction score
0

Επανέρχομαι στο θέμα...Χτες παρέλαβα τον επισκευασμένο δέκτη...Το μηχανάκι ήταν το ίδιο με το αρχικό αφού τσέκαρα το S/N...Γεμάτος χαρά και ανυπομονησία ενώνω το δέκτη...Η κρυάδα που πήρα ήταν ίδια με την άλλη φορά...Υπήρχε μια αλλαγή βέβαια, αφού το signal ήταν στο 24-25 %(ανεβοκατέβαινε) και το quality στο 0%...Δοκιμάζω 5-6 άλλα firmwares, πάλι τα ίδια...Ε, λέω δεν θα συνεργάζεται σωστά με το διακόπτη DiSEqC που έχω τελικά...Παίρνω τον δέκτη παραμάσχαλα και πάω στο σπίτι φίλου μου για δοκιμή... Ο ίδιος φίλος μου με πριν 2 βδομάδες...Έχει ένα πιάτο, με ένα lnb, με ένα καλώδιο...Το αποτέλεσμα: Πήγα στο μενού και τσέκαρα το σήμα του Hotbird: signal 25% και quality 72%(με το δέκτη που έχει ο φίλος μου signal 66% quality 77%)....Πάω και κοιτώ το signal και το quality σε κάθε transpoder ξεχωριστά...Παραδόξως σε όλους transpoders είχα signal 25% και quality 72%...Κάνω και ένα scan: βρίσκει 15 κανάλια από τον πρώτο transpoder και μετά δεν βρίσκει τίποτα άλλο...Το κουφό της υπόθεσης είναι πως καθώς έψαχνε στρους υπόλοιπους tp το signal και το quality ήταν στο 0% σταθερά...
Όλα έγιναν ακριβώς το ίδιο όπως και πριν επισκευαστεί ο δέκτης...Και επειδή είμαι έτοιμος να πηδηχτώ από το παράθυρο, μπορείτε να μου πείτε τι φταίει; Το κατάστημα μου είπε πως τσεκαρίστηκε ο δέκτης και πως δουλεύει κανονικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

help!!!!!!!!!!!!

Reaction score
0

Nα ζητήσεις να ελεγχθεί μπροστά σου.... σε δική τους προφανώς εγκατάσταση.

Reaction score
114

Επειδη σου ειχαν πει οτι ειχε φυγει το tuner απο τη θεση του,δες αν ειναι ανοιγμενος,αν εχει κοπει η σφραγιδα,και αν ναι,ανοιξε τον προσεκτικα και τσεκαρε το tuner.
Aν δεν ειναι κομμενη η σφραγιδα,επικοινωνησε μαζι τους,ρωτησε τους ξανα για το τι κανανε,και αν σου πουν την ιστορια με το tuner,ζητησε τους την αδεια να τον ανοιξεις.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Παραθέτω φωτο απο τον δικό μου δέκτη όπου όλα φαίνονται (και είναι) κανονικά...
Το Signal είναι 87% και το Quality είναι 100%...

σε λίγες ημέρες θα κάνω μια αναλυτική παρουσίαση στο συγκεκριμένο δέκτη...

Reaction score
0

Παραθέτω φωτο απο τον δικό μου δέκτη όπου όλα φαίνονται (και είναι) κανονικά...
Το Signal είναι 87% και το Quality είναι 100%...

σε λίγες ημέρες θα κάνω μια αναλυτική παρουσίαση στο συγκεκριμένο δέκτη...
Φίλε Πάνο, παίζεις με τον πόνο μου, είδες τι ωραίες πληροφορίες δίνει το κουμπάκι status.....Πάντως παίδες, παύω να ασχολούμαι με το δέκτη, θα τον δώσω στον πεθερό μου για να βλέπει τα επίγεια ψηφιακά...Το κατάστημα που τον αγόρασα είναι στο εξωτερικό και έτσι δεν μπορώ να κάνω και πολλά...έχω βαρεθεί ούτως ή άλλως, δεν θέλω να τον στείλω πάλι πίσω, να περιμένω πάλι τόσες μέρες...Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια σας...

Reaction score
0

H εγγύηση είναι πανευρωπαϊκή. Πρέπει να στο φτιάξει/επιδιορθώσει ο Έλληνας αντιπρόσωπος. Μην εγκαταλείπεις.....

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

επικοινώνησες με τον τοπικό αντιπρόσωπο?
Επίσης πέρασες το τελευταίο firmware?

Reaction score
0

Kalispera :)

File Kokoras123 , me pires til. gia to 9600 prin merikes meres.
Gia koita pos exis syndesi to kalodio tou LNB ??
To Opticum 9600 exi tin eisodo stin deksi ypodoxi ( des to FOTO ) otan to vlepis apo piso.
Tin kenourgia anava8misi exis EDO , kane tin :) kai sigoura na sou doulepsi apsoga :)

Filika
Roman

Signomi pou den grafo ellinika :(

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

γεια σου Roman, κατανοητο οτι δεν γράφεις Ελληνικα...

φιλε kokoras123 είδες αυτες τις λεπτομέρειες?
Κάνε και την αναβάθμιση που σου προτείνει ο Ρόμαν, ο οποίος είναι τεχνικός των Opticum απο την εταιρία AXSat.:126:

Reaction score
0

Καλημέρα. Φίλε noroman δεν σε ξαναπήρα τηλέφωνο διότι βρήκαμε άκρη με το κατάστημα από το οποίο αγοράστηκε ο δέκτης όπως θα διάβασες. Έχω δοκιμάσει τα πάντα, δεν γίνεται τίποτα που έλεγε η παλιά διαφήμιση. Ασχολούμαι λιγάκι με δορυφορικά και τα είχα προσέξει όλα αυτά που πρότεινες...Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια σας και το χρόνο που σπαταλήσατε για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά όπως σας είπα ήδη ο δέκτης βρίσκεται στο σπίτι του πεθερού μου όπου και εκτελεί χρέη terrestrial receiver με απολύτως ικανοποιητικά αποτελέσματα...

Reaction score
0

Kalimera

Pano , eyxaristo gia tin diafimisi
File kokoras123 , afou dokimases ta panta , distixos den mporo na se voitiso alo Etyxe ena elatomatiko komati , symveni kamia fora kai sta kalitera modela
Krima pou den to agorases apo mas , 8a mporousa na sou doso kenourgio komati.
Ean 8axriastis kati , min drepese , pare me tilefono kai na se voitiso

Filika
Roman

Reaction score
0

Για να μην ανοίγω νέο θέμα θα γράψω εδώ το πρόβλημά μου με τον νέο αυτό δέκτη μου.
Συνδέω έναν σκληρό δίσκο 1 τέρα και κάνω και το τέστ και τον βρίσκει γρήγορο και πως "σηκώνει" άριστα hd εγγραφές. Πηγαίνω στην επιλογή multimedia και εκεί βλέπω τις προγραμματισμένες εγγραφές μου. Μετά όμως δεν βρίσκω τις εγγραφές που πραγματοποίησα. Και εκτός απο τις προγραμματισμένες, κάνω και άμεσες εγγραφές. Μου δείχνει πως γράφει κανονικά. Όμως μετά δεν τις βρίσκω τις εγγραφές. Που βρίσκονται; Που να ψάξω; Μήπως δεν γράφει και παρά το ότι μου δείχνει πως κάνει εγγραφή;
Ευχαριστώ.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

ελα αυριο να το δούμε Θάνο...

Reaction score
0

Χαχα!!!! Η κλασσική απάντηση του Πάνου. Πάνο, να δούμε πως θα το βρώ όμως! χμμμμμ.....
Θα έρθω κατα τις 4 και μισή. Θα είσαι εκεί;

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

σίγουρα, αφου θα ξεκινησουμε κατα τις 12 για να ερθουν και πολλά παιδιά που δεν μπορούν νωρίτερα.
Θα είναι και ο τεχνικός απο την AXSat ο Ρόμαν.

Reaction score
0

Για να μην ανοίγω νέο θέμα θα γράψω εδώ το πρόβλημά μου με τον νέο αυτό δέκτη μου.
Συνδέω έναν σκληρό δίσκο 1 τέρα και κάνω και το τέστ και τον βρίσκει γρήγορο και πως "σηκώνει" άριστα hd εγγραφές. Πηγαίνω στην επιλογή multimedia και εκεί βλέπω τις προγραμματισμένες εγγραφές μου. Μετά όμως δεν βρίσκω τις εγγραφές που πραγματοποίησα. Και εκτός απο τις προγραμματισμένες, κάνω και άμεσες εγγραφές. Μου δείχνει πως γράφει κανονικά. Όμως μετά δεν τις βρίσκω τις εγγραφές. Που βρίσκονται; Που να ψάξω; Μήπως δεν γράφει και παρά το ότι μου δείχνει πως κάνει εγγραφή;
Ευχαριστώ.
φιλε Θανο.
αν καταλαβα καλα , δεν ειμαι και πολυ εμπειρος ακομη,
αν πατησεις το κουμπι "file list" στο χειριστηριο , θα σου βγαλει τις εγγραφες που εχεις κανει...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.100
Members
38.408
Νεότερο μέλος
nikPIT