- Reaction score
- 5.502
Σήμερα έχει juicy grill.... Φώτο σε λίγο που θα πάω να παραλάβω.....
Λιαστή ντομάτα και κρεμμύδι.Το κίτρινο πως το "λέει" ο φούρναρης ;
Ένας βασικός λόγος που οι πατάτες διαφέρουν από παρτίδα σε παρτίδα ακόμα κι αν έχουν την ίδια προέλευση είναι ο χρόνος και οι συνθήκες αποθήκευσής τους μέχρι να φτάσουν στον τελικό αποδέκτη.Εεεε, δεν είμαι πατατολόγος, οπότε το ποιοτικά δεν το γνωρίζω. Καταλαβαίνεις φυσικά ότι όπως όλα τα τρόφιμα το ποιος, που, πότε, πως παίζει τεράστιο ρόλο.
Αφού σου άρεσαν τα υπόλοιπα περισσεύουν.
Πολύ ολιγαρκής είσαι. Εύγε.
Έχεις δίκιο, γι αυτό πήγα στη υπόγα έβαλα στη κανάτα κι αλλο κρασί και έφτιαξα μια ομελέτα!!Πολύ ολιγαρκής είσαι. Εύγε.
Όχι είναι πράσινη από το μπαξέμ.Η πιπεριά είναι από αυτές που τις τρως και μετά βγαίνει φλογοβόλο από τα ''μετόπισθεν'';
Οι παθογόνοι μικροοργανισμοί "κρύβονται" πιο εύκολα στα αυλάκια που δημιουργούν τα μαχαίρια. Τα πλαστικά και τα ξύλινα πιάτα είναι πιο επιρρεπή στις αυλακώσεις αυτές. 'Όμως, το καλό και σωστό πλύσιμο εκμηδενίζει τις διαφορές αυτές.Χρονιαρες μερες , αλλα εγω θα ρωτησω. Αυτα τα ξυλινα πιατα - δισκους που σερβιρουνε εσχατως τα εστιατορια , απο αποψης καθαριοτητας - υγειινης ηντα λενε ?
κρατα γερα Γιαννη εναποθεσαμε της ελπιδες σε σενα μηπως και γλυτωσουμε απο τους ιμερσιβιδεςμοναδικος δικαναλος εγω, το μαυρο προβατο...
Τίποτε. Από δηθενιά, όμως, τα πάνε πολύ καλά. Ειδικά αν.... Τέλος πάντων...Χρονιαρες μερες , αλλα εγω θα ρωτησω. Αυτα τα ξυλινα πιατα - δισκους που σερβιρουνε εσχατως τα εστιατορια , απο αποψης καθαριοτητας - υγειινης ηντα λενε ?
Golden Hall;
Αν μάλιστα συνοδεύονται και από το πολύ της μοδός "καλή απόλαυση"....Τίποτε. Από δηθενιά, όμως, τα πάνε πολύ καλά. Ειδικά αν.... Τέλος πάντων...
δεν μετράει γιατί ειχες side information και έκανες προφανή επαγωγήGolden Hall;