Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
96.166
Τίποτα γιατί δεν το βρήκες (ακριβώς)!! :p
Ραντίτσιο είναι, παίζει να είμαι και ο μοναδικός που το παίρνει από το sm, οι ταμίες δεν ξέρουν ούτε ποιόν κωδικό να χτυπήσουν, έχει πικρή γεύση αλλά είναι γαμάτο.
Μες ραντίτσιο φτιάχνω γαμ@τη σαλάτα, μαζί με σπανάκι και μαρούλι. Για sauce χρησιμοποιώ ελαιόλαδο, μηλόξιδο, μέλι, πιπέρι, σκόνη σκόρδο. Τα βάζω όλα μαζί σε μία σακούλα τροφίμων και τα πιέζω-ανακατεύω. Μόλις τη βάλω στο μπολ προσθέτω τριμμένη παρμεζάνα.

Reaction score
2.803
Σήμερα που έκανα το εναρκτήριο λάκτισμα με τη πίτα ακολούθησαν κάποια μέλη, όταν μαγειρεύω μπάμιες δεν ακολουθεί κανείς...Γιατί?:idk:

Αρχικά η φώτο δεν ήταν καλή, είμαι γκαβαδι χωρίς τα γυαλιά, το ραντιτσιο είναι της ιδίας οικογένειας άρα κάτι πρέπει να κερδίσω για τη προσπάθεια αλλιώς δεν θα ξανά ανεβάσω μπάμιες...έστω ένα γλειφιτζούρι :(

Τεσπα, επειδή δεν μπορώ να σε βλέπω στεναχωρημένο και παραπονούμενο καθώς και να απειλείς πάρε αυτό να γλείψεις, αμάν πια... :lol:
γλειφιτζούρι.jpg

Reaction score
5.493
ωραιος φουρνος ... καινουργιος ειναι ? :biggrin:
Τοποθέτηση το 2012 αλλά πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί καμιά 50αριά φορές....μαγειρεύει η πεθερά δίπλα....
Και είναι το στιλ "πατσαβούρας", που μου αρέσει...
Τυχαίο εντελώς....παίρνω υλικά απο sm και ξεκινάω. Ανοίγω το κουτί του φύλλου, ξεκινάω το ξετύλιγμα και...κρακ....διαβάζω στο κουτί "αφήστε δυο ώρες εκτός κατάψυξης να ξεπαγώσει....@ρχίδια λέω, πάμε και όπως βγεί...ε και βγήκε
Η αχρησιμοποίητος :)
Ακριβώς!
Μήπως ήθελε λίγο ψήσιμο ακόμη γιατί το φύλλο δεν φαίνεται ροδοκοκκινισμένο εκτός και αν η φώτο το δείχνει έτσι.
Πολλά ήθελε αλλά για πρώτη φορά, αφού τρώγεται είμαστε οκ.

Reaction score
15.469
Τοποθέτηση το 2012 αλλά πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί καμιά 50αριά φορές....μαγειρεύει η πεθερά δίπλα....
Καλα τη μυριστικα 'γω ... πετα ντη μπεθερα στη θαλασα
( εχω κατι χαρμανια για μπετο να φυγει με τη μια) ,
καλη φαινεται η πιτα , εχω ντακαρει να τρωω κατι σουφλιωτικες εδα τελευταια κι εχω αποψη ...
:drinks:

Reaction score
5.493
Καλα τη μυριστικα 'γω ... πετα ντη μπεθερα στη θαλασα
( εχω κατι χαρμανια για μπετο να φυγει με τη μια) ,
καλη φαινεται η πιτα , εχω ντακαρει να τρωω κατι σουφλιωτικες εδα τελευταια κι εχω αποψη ...
:drinks:
Μη μου βάζεις φιτίλια....

Reaction score
15.469

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Είναι αρκετά καλό. Το πρώτο του μαγαζί ήταν στο Χαλάνδρι, αλλά ήταν πολύ μικρό και αφιλόξενο. Είναι οικογένεια χασαπάδων.

Επεκτείνονται σταθερά. Δεν ξέρω αν το δίνουν franchise ή τα ανοίγουν οι ίδιοι.
Το μπιφτεκι ειναι στην λογικη του burgerjoint χωρις καρυκευματα. Χανουν στο ψησιμο, ολα παραψημενα, το ψωμακι ειναι πολυ μεγαλο και πολυ χοντρο με αποτελεσμα το μπιφτεκι να ειναι σαν κεφτες, οι σως μετριες. Πατατες κακοψημενες. Το προσωπικο ευγενικο αλλα για μενα δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο.
Η παρεα πηρε και κατι σαν τσικεν ναγκετς . Ας μην σχολιασω. Ακυρο απο εμενα. Τζοιντ και Τζουσι ειναι αλλη κατηγορια.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
101.419
Βαγγέλη, το φύλλο είναι αρκετά εύκολη υπόθεση. Αρκεί να κάνεις την αρχή. Μετά θα μπορείς να πειραματίζεσαι με δοσολογίες, τύπους αλευριού, ωριμάνσεις κτλ.
Φωτό ή βίντεο για εκπαιδευτικούς λόγους. Με ποδίτσα please.... :tongue:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
96.166
Φωτό ή βίντεο για εκπαιδευτικούς λόγους. Με ποδίτσα please.... :tongue:
Γελάς (όπως κι εγώ), αλλά έχω ψαχτεί πολύ στο παρελθόν με το θέμα φύλλο.

Τελευταία, που βαριέμαι να ασχολούμαι ο ίδιος, ψωνίζω από ένα εργαστήρι στη Νέα Ιωνία που ξέρει τις προτιμήσεις μου. Έχει ιστορία 50+ ετών.

Μόνο χοντρό φύλλο. Το λεπτό σαν του μπακλαβά δεν μου αρέσει καθόλου σε πίτες.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.336
Members
38.446
Νεότερο μέλος
Gian