- Reaction score
- 15.469
ωραιος φουρνος ... καινουργιος ειναι ?

ωραιος φουρνος ... καινουργιος ειναι ?
Μες ραντίτσιο φτιάχνω γαμ@τη σαλάτα, μαζί με σπανάκι και μαρούλι. Για sauce χρησιμοποιώ ελαιόλαδο, μηλόξιδο, μέλι, πιπέρι, σκόνη σκόρδο. Τα βάζω όλα μαζί σε μία σακούλα τροφίμων και τα πιέζω-ανακατεύω. Μόλις τη βάλω στο μπολ προσθέτω τριμμένη παρμεζάνα.Τίποτα γιατί δεν το βρήκες (ακριβώς)!!
Ραντίτσιο είναι, παίζει να είμαι και ο μοναδικός που το παίρνει από το sm, οι ταμίες δεν ξέρουν ούτε ποιόν κωδικό να χτυπήσουν, έχει πικρή γεύση αλλά είναι γαμάτο.
Και είναι το στιλ "πατσαβούρας", που μου αρέσει...
Σήμερα που έκανα το εναρκτήριο λάκτισμα με τη πίτα ακολούθησαν κάποια μέλη, όταν μαγειρεύω μπάμιες δεν ακολουθεί κανείς...Γιατί?
Αρχικά η φώτο δεν ήταν καλή, είμαι γκαβαδι χωρίς τα γυαλιά, το ραντιτσιο είναι της ιδίας οικογένειας άρα κάτι πρέπει να κερδίσω για τη προσπάθεια αλλιώς δεν θα ξανά ανεβάσω μπάμιες...έστω ένα γλειφιτζούρι![]()
Η αχρησιμοποίητοςωραιος φουρνος ... καινουργιος ειναι ?![]()
Τοποθέτηση το 2012 αλλά πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί καμιά 50αριά φορές....μαγειρεύει η πεθερά δίπλα....ωραιος φουρνος ... καινουργιος ειναι ?![]()
Τυχαίο εντελώς....παίρνω υλικά απο sm και ξεκινάω. Ανοίγω το κουτί του φύλλου, ξεκινάω το ξετύλιγμα και...κρακ....διαβάζω στο κουτί "αφήστε δυο ώρες εκτός κατάψυξης να ξεπαγώσει....@ρχίδια λέω, πάμε και όπως βγεί...ε και βγήκεΚαι είναι το στιλ "πατσαβούρας", που μου αρέσει...
Ακριβώς!Η αχρησιμοποίητος![]()
Πολλά ήθελε αλλά για πρώτη φορά, αφού τρώγεται είμαστε οκ.Μήπως ήθελε λίγο ψήσιμο ακόμη γιατί το φύλλο δεν φαίνεται ροδοκοκκινισμένο εκτός και αν η φώτο το δείχνει έτσι.
Καλα τη μυριστικα 'γω ... πετα ντη μπεθερα στη θαλασαΤοποθέτηση το 2012 αλλά πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί καμιά 50αριά φορές....μαγειρεύει η πεθερά δίπλα....
Μη μου βάζεις φιτίλια....Καλα τη μυριστικα 'γω ... πετα ντη μπεθερα στη θαλασα
( εχω κατι χαρμανια για μπετο να φυγει με τη μια) ,
καλη φαινεται η πιτα , εχω ντακαρει να τρωω κατι σουφλιωτικες εδα τελευταια κι εχω αποψη ...
![]()
Δηλαδή;Η νυφη κι ο γαμπρός κάνουν την πεθερά.
ΣωστόςΗ νυφη κι ο γαμπρός κάνουν την πεθερά.
Μη μου βάζεις φιτίλια....
Αφήστε τις πεθερές στην ησυχία τους....
ο γαμπρός κάνουν την πεθερά.
Δηλαδή;
Το μπιφτεκι ειναι στην λογικη του burgerjoint χωρις καρυκευματα. Χανουν στο ψησιμο, ολα παραψημενα, το ψωμακι ειναι πολυ μεγαλο και πολυ χοντρο με αποτελεσμα το μπιφτεκι να ειναι σαν κεφτες, οι σως μετριες. Πατατες κακοψημενες. Το προσωπικο ευγενικο αλλα για μενα δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο.Είναι αρκετά καλό. Το πρώτο του μαγαζί ήταν στο Χαλάνδρι, αλλά ήταν πολύ μικρό και αφιλόξενο. Είναι οικογένεια χασαπάδων.
Επεκτείνονται σταθερά. Δεν ξέρω αν το δίνουν franchise ή τα ανοίγουν οι ίδιοι.
Φωτό ή βίντεο για εκπαιδευτικούς λόγους. Με ποδίτσα please....Βαγγέλη, το φύλλο είναι αρκετά εύκολη υπόθεση. Αρκεί να κάνεις την αρχή. Μετά θα μπορείς να πειραματίζεσαι με δοσολογίες, τύπους αλευριού, ωριμάνσεις κτλ.
Δεν είπες ποια είναι κουκουβάγια, είναι μυστικό;;![]()
Γελάς (όπως κι εγώ), αλλά έχω ψαχτεί πολύ στο παρελθόν με το θέμα φύλλο.Φωτό ή βίντεο για εκπαιδευτικούς λόγους. Με ποδίτσα please....![]()