Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

Reaction score
16.530
Σοβαρά τώρα;

Για πες
Σοβαρα μιλάω.Ψαξε ταμπέλες,ή μόλις επιστρέψω θα αναρτήσω εγώ.

Παω τώρα για πρωτεΐνη:Συκώτι ελληνικό!

Πρωτεινη παίρνω από όλα τα είδη τυριών - δεν πίνω γάλα - Αυγα,κρέας κόκκινο,φακές κα και γενικότερα τρώω ο,τι τρως κι εσύ συν μπάμιες όταν τις βρω.:)

Μη με μαλώνεις παρακαλώ.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.220
@Snow Whitty χάνεις τα λόγια σου με τον Ντίμι, εγώ με όλα αυτά που αναφέρεις ανεβαίνω στο ποδήλατο και κάνω μπίλιες αθλητές επιδόσεων, άστον να τραγουδάει, εγώ απολαμβάνω τα τραγούδια που λέει, τα λέει ωραία και πατάει τις νότες :biggrin:

Εγώ εδώ τα ίδια, τραχανά με κότα και άφσα επίτηδες να φαίνεται και το μπρόκολο για να αποτελειώσω μερικούς μερικούς :lolsign:

IMG_20250207_204943.jpg

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
93.557
@Snow Whitty χάνεις τα λόγια σου με τον Ντίμι, εγώ με όλα αυτά που αναφέρεις ανεβαίνω στο ποδήλατο και κάνω μπίλιες αθλητές επιδόσεων, άστον να τραγουδάει, εγώ απολαμβάνω τα τραγούδια που λέει, τα λέει ωραία και πατάει τις νότες :biggrin:

Εγώ εδώ τα ίδια, τραχανά με κότα και άφσα επίτηδες να φαίνεται και το μπρόκολο για να αποτελειώσω μερικούς μερικούς :lolsign:

View attachment 358192

Έχεις καταφέρει να προτιμάς τα πιο σιχαμένα είδη από τις διατροφικές ομάδες. Μπάμιες, τραχανάς, γαϊδουράγκαθα πώς τα λες, κοτόπουλο βραστό... :D :roflmao: :p

Reaction score
16.530
Ας ψηφίζει ο καθένας ό,τι θέλει κι ας τρώει ο καθένας μας ο,τι γουστάρει !🍋

Σας το δηλώνω,θα συνεχισω να τρώω λαχανικά και λάχανο σε όλες τις μορφές του.Μου δημιουργούν ευαιξια,χαρά,ικανοποίηση και μου επιφέρουν λάμψη και ευτυχία!

Μονο Αγάπη!🧡 :biggrin: 🌞

Σήμερα μου απονεμήθηκε και το χρυσό σήμα Πεζοπορίας στα βουνά με πιστοποιητικό για κάθε χρήση - Ασφάλεια Υγείας - για δεύτερη χρονια στη σειρά!

Ολα καλά!

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.220
Έχεις καταφέρει να προτιμάς τα πιο σιχαμένα είδη από τις διατροφικές ομάδες. Μπάμιες, τραχανάς, γαϊδουράγκαθα πώς τα λες, κοτόπουλο βραστό... :D :roflmao: :p

Ξέχασες τις τσουκνίδες, γαϊδουράγκαθα μαγειρεύω το καλοκαίρι που είναι η εποχή τους, δεν είσαι έτοιμος για τέτοιες σκληρές εικόνες, ούτε συ και πολλοί άλλοι, τα κάνω με ομελέτα, τύπου σπαράγγια :biggrin:

Reaction score
388
Εγώ απ ότι βλέπω, ο Μπρετσος όλους εσάς τους κυνηγούς της πρωτεΐνης προερχόμενης απ το κόκκινο κρέας, σας έχει “μια χορτα” όλους μαζί
και εάν μπείτε στην διαδικασία να ακολουθήσετε τους ρυθμούς του, θα δείτε το ραδίκι ανάποδα στην πρώτη προσπαθεια, άσε δε που οι περισσοτεροι από κάτι φωτό που έχω δει δείχνετε καμία 10αρια χρόνια πάνω απ οτι είστε … με ξυνισμένες:roflmao: καράφλες και λίπος γύρω απ την κοιλιά, αρκετά πάνω απ τα προβλεπόμενα..

Reaction score
16.530
Και κοιλιά και στήθος και μαλλιά…μια χαρά αθλητής άνθρωπος είσαι!

Με τέλειες διατροφικές συνηθειες! 🌞

Όσο για την μπυρα,νομίζω είναι η κινητήριος δυναμις πίσω από το ποδήλατο!

Αλλους που γνωρίζω,τρέχουν στα βουνά μόνο και μόνο για να πιουν την,- ή τις μπυρες τους μετά.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.220
Και πασοκτζής, να τα λέμε και αυτά!! :rolleyes: :roflmao:
Όσο για την μπυρα,νομίζω είναι η κινητήριος δυναμις πίσω από το ποδήλατο!

Αλλους που γνωρίζω,τρέχουν στα βουνά μόνο και μόνο για να πιουν την,- ή τις μπυρες τους μετά.
Όντως, εκτός από τη σημαντική ενυδάτωση η μπίρα είναι πολύτιμος υδατάνθρακας, επίσης περιέχει και φυτικές ίνες ικανές να καλύψουν μέχρι και το 10% της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης, το κακό είναι ότι λόγο του αλκοόλ δεν μπορείς να τη απολαύσεις τη ώρα της έντασης.
Μετά όμως από μια καλή προπόνηση ρουφαω ένα μεγάλο ποτήρι, Χειμώνα-καλοκαίρι

Last edited:

Reaction score
16.530
Και πασοκτζής, να τα λέμε και αυτά!! :rolleyes: :roflmao:

Όντως, εκτός από τη σημαντική ενυδάτωση η μπίρα είναι πολύτιμος υδατάνθρακας, επίσης περιέχει και φυτικές ίνες ικανές να καλύψουν μέχρι και το 10% της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης, το κακό είναι ότι λόγο του αλκοόλ δεν μπορείς να τη απολαύσεις τη ώρα της έντασης.
Μετά όμως από μια καλή προπόνηση ρουφαω ένα μεγάλο ποτήρι, Χειμώνα-καλοκαίρι
Πρωτεινη έχει?

Reaction score
19.791
Στη θκιάμ περίπτωση κυνηγάω πρωτίστως τροφές πλούσιες σε μαγνήσιο και έπειτα όλα τα υπόλοιπα.
Πασατέμπος. (και μετά σοκολάτα μαύρη , ή ρόφημα κακάο εάν σου αρέσει)

100 γρ την ημέρα πασατέμπος .... μισή απαραίτητη ημερήισια δόση πρόσληψης (250 mg μαγνησίου). Συν τα άλλα που ξέρω ότι τρώς (φακές, μπρόκολο, όσπιρια) είσαι fixed.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.317
Members
38.298
Νεότερο μέλος
johnny_b90