[QUOTE="Vakis2000, post: 1930406, member: Επισης,αυτο που συνεβη ειναι οτι εσφιξε το μπασο οχι οτι εχασε σε αποκριση συχνοτητων. Ελπιζω να μη σου βγηκε σε πολυ "στεγνο".Εμενα προσωπικα μου αρεσει το μπασο να εχει μια "ελαστικοτητα"-οχι μπουμαρισμα-.Σε αλλους αρεσει το ξερο μπασο.Γιαυτο εχω και chario ηχεια]Εντυπωσιακό είναι τελικά αυτό που συμβαίνει με τα περιφερικά.
Πχ με την τελευταία αλλαγή (καλώδια ρεύματος & πολύμπριζο):
Αν και χαμηλού κόστους όλα, τελικά επηρεάζουν το σύστημα.
Από τον λίγες ώρες που ασχολήθηκα, παρατήρησα ότι τα μπάσα μαζεύτηκαν στον περιορισμένο για τα rf 62ΙΙ χώρο μου. Η αλλαγή αυτή όμως δεν έχω καταλάβει ακόμη αν προέρχεται από βελτίωση του σήματος ή από αδυναμία ανταπόκρισης από το πολύμπριζο.
Επίσης μαλάκωσε αμυδρά ο ήχος στις υψηλές συχνότητες, κάτι που μου αφήνει ανάμικτα συναισθήματα .
Το σύστημα πάντως είναι υπό παρακολούθηση.[/QUOTE]
Οταν λες αδυναμια ανταποκρισης τι εννοεις;Επισης
Πχ με την τελευταία αλλαγή (καλώδια ρεύματος & πολύμπριζο):
Αν και χαμηλού κόστους όλα, τελικά επηρεάζουν το σύστημα.
Από τον λίγες ώρες που ασχολήθηκα, παρατήρησα ότι τα μπάσα μαζεύτηκαν στον περιορισμένο για τα rf 62ΙΙ χώρο μου. Η αλλαγή αυτή όμως δεν έχω καταλάβει ακόμη αν προέρχεται από βελτίωση του σήματος ή από αδυναμία ανταπόκρισης από το πολύμπριζο.
Επίσης μαλάκωσε αμυδρά ο ήχος στις υψηλές συχνότητες, κάτι που μου αφήνει ανάμικτα συναισθήματα .
Το σύστημα πάντως είναι υπό παρακολούθηση.[/QUOTE]
Οταν λες αδυναμια ανταποκρισης τι εννοεις;Επισης