Manos58
εγχειρισμένη
- Reaction score
- 12.842
μη ξεκινάς κάτι που δε μπορείς να τελειώσεις...:116:
http://www.lyngdorf.com/images/stories/Download/Manuals/RP-1 Owners Manual.pdfέχεις διαθέσιμη ερμηνεία για το τι κάνει το κάθε φίλτρο; καμιά καμπύλη ρε παιδί μου, κάτι;
Χεχεχε, έλεγα κι εγώ, δεν θα βρεθεί κάποιος να σχολιάσει τη διπλή μετατροπή και να που βρέθηκε! Η αλήθεια είναι ότι το είχα υπόψη μου - χωρίς να ήταν κάτι που με ανησυχούσε - και μου δημιούργησε την περιέργεια για το πώς θα ακούγεται το βινύλιο πριν και μετά την επέμβαση της συσκευής. Τελικά, δεν παρατήρησα κάτι το ακροάσιμο, τα "χρατς-χρουτς" των βινυλίων ακούγονται το ίδιο! Εάν δεν είχα προενισχυτή, ο DPA-1 θα έθετε σοβαρή υποψηφιότητα με τις δύο ψηφιακές εισόδους που ενσωματώνει (toslink και AES/EBU).Με γειά George!
Ωραίος ο αναλογικός ήχος ε; :135:
Καλό το Lyngdorf, θα προτιμούσα κάτι με ψηφιακή είσοδο όμως. Τώρα ακούς πικάπ που περνά από δύο μετατροπείς a/d --> d/a κι όταν πάρεις cd θα ακούς από τρεις, d/a --> a/d --> d/a ενώ θα μπορούσες να ακούς από μια. Anyway, απ' το ολότελα δεν το συζητάω. Είμαι σίγουρος ότι το αποτέλεσμα είναι μέρα με τη νύχτα που λένε. Θα έρθω κάποια στιγμή για "πιστοποίηση". :126:
...
Κώστα, στο manual της συσκευής, στο link που παραθέτει πιο κάτω ο ΚουΦού, θα βρεις τις καμπύλες. Επίσης, από το site μπορώ (και το έκανα) να κατεβάσω και άλλες καμπύλες τις οποίες μπορώ να φορτώσω στο RP-1.έχεις διαθέσιμη ερμηνεία για το τι κάνει το κάθε φίλτρο; καμιά καμπύλη ρε παιδί μου, κάτι;
Ναι, μάλλον θα συμφωνήσω, απλά θέλω να δώσω λίγο χρόνο/λίγες ευκαιρίες και στις υπόλοιπες.http://www.lyngdorf.com/images/stories/Download/Manuals/RP-1 Owners Manual.pdf
Δες σελίδα 37. Ψηφίζω soft.
Ευχαριστώ! Σε όσα σημεία παρατηρείς, συμφωνώ!Καλορίζικο το εργαλείο!
Φίλος έχει τον DPA-1 και έχουμε παίξει αρκετά. Πολύ ωραίο μαραφέτι, με διάφανο Α/D, άριστη ευχρηστία και ευελιξία κ.ο.κ.
Αξίζει και με το παραπάνω τα χρήματα που ζητάει.
Μάκη, η Lyngdorf αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από την Acoustic Design, τα γραφεία τους είναι Ψυχικό. Προσωπικά, το πήρα από το webshop της Lyngdorf. Κόστισε 2520, με δωρεάν μεταφορά από την UPS. Το παράγγειλα Τρίτη βράδυ, Παρασκευή πρωί παραδόθηκε! Πάντως, εάν είσαι μεταξύ των δύο και νοουμένου ότι δεν έχεις προενισχυτή, θα πρότεινα τον DPA-1, ο οποίος ενσωματώνει το RP-1 και έχει και ψηφιακές εισόδους (toslink και AES/EBU).μπραβο και απο μενα ! εαν επιτρεπετι ποσο το πηρες ?
ομολογω οτι θα το ηθελα και εγω και το εψαχνα πανω απο 2 χρονια για να το βρω ...
εννοω το rp 1 αλλα και το dpa -1 της εταιρειας ...
ααα, ούτε συζήτηση! βάλτο στο soft και ξέχασέ το! μη το πειράξεις ποτέ!!!!!!!!!http://www.lyngdorf.com/images/stories/Download/Manuals/RP-1 Owners Manual.pdf
Δες σελίδα 37. Ψηφίζω soft.
ούτε γι'αστείο. μόνο soft. τέλος.Ναι, μάλλον θα συμφωνήσω, απλά θέλω να δώσω λίγο χρόνο/λίγες ευκαιρίες και στις υπόλοιπες.
ε, ναι. τι θες δηλαδή; χαρντ;:138::138::138:Soft είναι αυτό ρε Κώστα?
Αν δεις τι έχει γράψει ο Μεγάλος που φτιάχνει τα Wisdom Audio, θα καταλάβεις... Επίσης, διάβασε ένα παλιό θρεντ με τίτλο "του φλατ ορ νοτ του φλατ" ή κάτι ανάλογο, και εν μέσω φιλοσοφικών σκέψεων θα κατανοήσεις το βάθος του θέματος, είσαι "ανοιχτό μυαλό"!Η επιμονή σας στην καμπύλη soft, μου θύμισε μια κουβέντα που είχα με τον Amberjack ο οποίος υποστήριζε ακριβώς την ίδια καμπύλη για ακροάσεις μουσικής (μου το είχε εξηγήσει κιόλας, αλλά δεν τώρα δεν θυμάμαι τι μου είχε πει). Δεν μπορεί, κάτι παραπάνω θα ξέρετε εσείς από 'μένα..:606:
Όταν θα έρθει ο Amberjack από 'δω για πιστοποίηση θα τον βάλω να μου εξηγήσει ξανά!:616:.
Ευχαριστώ για το thread και για το κομπλιμέντο!:403:Αν δεις τι έχει γράψει ο Μεγάλος που φτιάχνει τα Wisdom Audio, θα καταλάβεις... Επίσης, διάβασε ένα παλιό θρεντ με τίτλο "του φλατ ορ νοτ του φλατ" ή κάτι ανάλογο, και εν μέσω φιλοσοφικών σκέψεων θα κατανοήσεις το βάθος του θέματος, είσαι "ανοιχτό μυαλό"!
Η διαφορά τιμής μεταξύ του Lyngdorf DPA-1 και του Lyngdorf RP-1, σύμφωνα με τις τιμές του webshop της εταιρίας είναι €500. Το Lyngdorf DPA-1 ενσωματώνει την ίδια τεχνολογία διόρθωσης χώρου με το Lyngdorf RP-1, απλά το πρώτο παρέχει και λειτουργείες προενισχυτή. Πηγαίνοντας στην σχετική σελίδα της Lyngdorf, μπορείς να διαβάσεις περισσότερα για τις δύο συσκευές.Συγχαρητήρια για την επιλογή σου, έχω ακούσει από κοντά το τί μπορεί να κάνει...
Μια ερώτηση...πώς και τόσο μικρή διαφορά τιμής μεταξύ αυτού και του DPA-1? Κάνουν την ίδια δουλειά ακριβώς όσον αφορά στο rc?
Η διαφορά τιμής μεταξύ του Lyngdorf DPA-1 και του Lyngdorf RP-1, σύμφωνα με τις τιμές του webshop της εταιρίας είναι €500. Το Lyngdorf DPA-1 ενσωματώνει την ίδια τεχνολογία διόρθωσης χώρου με το Lyngdorf RP-1, απλά το πρώτο παρέχει και λειτουργείες προενισχυτή. Πηγαίνοντας στην σχετική σελίδα της Lyngdorf, μπορείς να διαβάσεις περισσότερα για τις δύο συσκευές.