- Reaction score
- 15.543
οσαν full range τα 802 εχεις καποιο γραφημα spl Ζορζ ?
Η προδιαγραφή που έγραψε ο Γιάννης είναι σωστή. Τόσο αποδίδει ο κάθε τελικός. Απλά δεν βρίσκει εφαρμογή στα ηχεία μου.Καφεδάκι ήπιαμε σήμερα;
Σελίδα 86, post #1701.οσαν full range τα 802 εχεις καποιο γραφημα spl Ζορζ ?
Δεν θυμάμαι. Πρέπει να ψάξω στο αρχείο των μετρήσεων. Ρε Κώστα, αφού έχω subwoofers και κάνω cross από το SHD, γίνεται να είναι full range τα 802;χωρις sub βρε
Καλά αστειευόμαστε αλλά ξέρω σοβαρότατους επαγγελματικούς χώρους με μετρήσεις που συγκριτικά με αυτές του Wizzy θα ντρεπόντουσαν να λέγονται studio.
Ευχαριστώ και τους δύο για τα καλά σας λόγια.+1
Μεγάλη αλήθεια.
Όπως έχω ξαναγράψει, μας πέρασε όλους μας στη στροφή ο ντιζης. Και έχει προσπεράσει και πολλούς επαγγελματικούς χώρους.
Πριν την ενσωμάτωση των subwoofers, δεν είχα μετρήσεις, όχι. Για τα υπόλοιπα, πρέπει να ψάξω και τώρα είναι αδύνατο. Απόψε.πριν βαλεις το sub δεν εχεις μετρηση ?
.....αλλα και κατα την διαδικασια ενσωματωσης του sub πρεπει ναχεις μετρηση πως παιζει το ηχειο πριν το κροσαρεις.
δεν εχεις τιποτα που να δειχνει πως παιζει το ηχειο μονο του ?
Μπορείς να μου στείλεις με πμ τα στοιχεία του μηχανικού και για το δικό μου χώρο που θέλω να φτιάξω?Είναι από εκείνους τους δίσκους που ακούω από την αρχή μέχρι το τέλος. Ψάχνω μέτριο τραγούδι και δεν βρίσκω!
οσαν full range τα 802 εχεις καποιο γραφημα spl Ζορζ ?
Κώστα, ρίξε μια ματιά πιο κάτω. Αυτό ήθελες;χωρις sub βρε
Απαντώ εδώ:Γιώργο καλησπέρα και καλό μήνα .
Τι διαστάσεις έχεις ο καθαρός χώρος ?
Οι διαστάσεις αφορούν στις διαστάσεις του δωματίου χωρίς τις επενδύσεις.Μήκος: 5.05μ έως 5.06μ.
Η διαφορά στο μήκος προκύπτει από το γεγονός ότι το σπίτι είναι μερικώς «παράγωνο». Συγκεκριμένα, το «μεγαλύτερο» μήκος παρατηρείται στην πλευρά του τοίχου που συνορεύει με το διπλανό σπίτι (αριστερά από τη θέση ακρόασης), ενώ το «μικρότερο» μήκος παρατηρείται στην πλευρά που είναι οι πόρτες εισόδου στο δωμάτιο.
Πλάτος: 2.99μ έως 3.00μ
Σημείωση: Μέτρησα πέντε (5) διαφορετικά σημεία. Στα τέσσερα (4) το πλάτος βρέθηκε να είναι 3.00μ και στο ένα (1) βρέθηκε να είναι 2.99μ.
Ύψος: 2.90μ έως 2.895μ
Σημείωση: Η διαφορά του μισού χιλιοστού στο ύψος οφείλεται στο ότι το δάπεδο δεν ήταν λείο, τη στιγμή της μέτρησης.
Επομένως, κυβικά = 44,02m^3
Ναι.αυτο ειναι απο τον χωρο που εφτιαξες ;
Μέχρι τα 80Hz.τo sub μεχρι που παιζει ;