Το Spotify HiFi σύντομα κοντά μας

symos

You're not worthy!
Reaction score
9.413
Μόνος αντίπαλος τελικά είναι το music της apple.
Λέμε για το ίδιο Apple Music που δεν παίζει με κανένα streamer;

Παρά μόνο μέσω Airplay (αν έχεις iPhone και αν δεν σε ενοχλεί να μην ξέρεις αν είναι lossless) ή μέσω Chromecast (που δεν υποστηρίζει gapless playback).

Κι εμένα μου άρεσε το Apple Music όταν το δοκίμασα (σαν interface κλπ.) αλλά είχε τόσους περιορισμούς και τόσα bugs (στο Android) που δεν είχε νόημα.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.629

Παρά μόνο μέσω Airplay (αν έχεις iPhone και αν δεν σε ενοχλεί να μην ξέρεις αν είναι lossless) ή μέσω Chromecast (που δεν υποστηρίζει gapless playback).

Κι εμένα μου άρεσε το Apple Music όταν το δοκίμασα (σαν interface κλπ.) αλλά είχε τόσους περιορισμούς και τόσα bugs (στο Android) που δεν είχε νόημα.
Εχω το Apple TV Δεν μπορείτε να καταλάβετε την ποιότητα του, αν δεν το ακούσετε.
Netflix, Apple Music στα καλύτερα τους. Φοβερός συνδυασμός!
Τα πάντα αυτόματα, τα πάντα τέλεια ρυθμισμενα. Τέλεια εικόνα, υπέροχος ήχος.
Ο Α15 κάνει θαύματα μόνο με 170 ευρώ.
Ήμουν κατά του πεντακάναλου ήχου κατα την ακρόαση μουσικής.... Μέχρι την ακρόαση Dolby Atmos!!!!!
Pink Floyd και το Time πχ, να σε κάνουν να ανατριχιάζεις!!!!

Last edited:

Reaction score
1.065
Τωρα μιλαω με Spotify chat να δουμε τι θα βγει ..
στο Zepellin μενει στο "Auto .." Δεν αλλαζει και αυτο με τιποτα Βρες μπας και επαιζε παντα ετσι απλα δεν το βλεπαμε ποτε ? :oops:
Ανοιχτηκε case απο το Spotify support Οποιος εχει ηχεια με Spotify connect ,Sonos, kef ,Zepelin ασ δοκιμασει το εξης
1) Αλλαζει το streaming playback quality σε very high ή high
2) Κλεινει το παραθυρο και πηγαινει στο επομενο κομματι
3) Παταει το εικονιδιο της συσκευη ηχου και το βελακι δεξια να δειξει αν η ποιοτητα που παιζει το τραγουδι ειναι αυτη που επελεξε
Στα kef ενω εχω επιλεξει Very high μου δειχνει ενδειξη Νορμαλ

1760701275203.png

Το sonos play 5 που ειναι ακριβως διπλα του αλλαζει τις ρυθμισεις μια χαρα
Αυτο εγινε μετα το upgrade του lossless

Reaction score
1.065
Ανοιχτηκε case απο το Spotify support Οποιος εχει ηχεια με Spotify connect ,Sonos, kef ,Zepelin ασ δοκιμασει το εξης
1) Αλλαζει το streaming playback quality σε very high ή high
2) Κλεινει το παραθυρο και πηγαινει στο επομενο κομματι
3) Παταει το εικονιδιο της συσκευη ηχου και το βελακι δεξια να δειξει αν η ποιοτητα που παιζει το τραγουδι ειναι αυτη που επελεξε
Στα kef ενω εχω επιλεξει Very high μου δειχνει ενδειξη Νορμαλ

View attachment 380122
Το sonos play 5 που ειναι ακριβως διπλα του αλλαζει τις ρυθμισεις μια χαρα
Αυτο εγινε μετα το upgrade του lossless
Μετα απο 10 υπαλληλους που περασαν απο την υποθεση ειχα αυτη την απαντηση
´´
Unfortunately, it's not possible to change the Audio Quality for this device by using Spotify Connect. ¨

Αυτο ειναι μια τεραστια αποτυχια γιατι οι συσκευες που δεν μπορουν να παιξουν lossles ειναι άγνωστο σε ποια ποιοτητα θα παιζουν

Τα εχω παρει ασχημα ! >:(:smg:

You can keep connecting via Bluetooth to be able to change the Audio Quality.

Reaction score
52

Για όποιον έχει apple συσκευές με ios 17 και άνω και θέλει να πάρει μια γεύση "connect" για apple music σε bit-perfect, υπάρχει ένας client εν ενόματι Lysoniq.

O δημιουργός της εφαρμογής είναι αποκρίσιμος στo reddit και ενσωματώνει όσα μπορεί απο την επισημη εφαρμογή.
Δυστυχώς έχω 2 συσκευές με ios 15 και 18 αντίστοιχα και δεν μπόρεσα να βιώσω τη χαρά.

Ναι η εφαρμογή είναι τραγική απο άποψη ποιότητας σε όλες τις πλατφόρμες, η έλλειψη αντίστοιχου spotify connect με bit-perfect, hi-res και airplay σε android είναι να απορεί κανείς πώς κατάφερε μία τέτοια εταιρεία με αυτά μυαλά και επιλογές να εκτιμάται τρίς...

Πηγές:
Lysoniq site
Lysoniq /reddit

Wiim forum

Reaction score
3.665
Σε ποια εταιρεία αναφέρεσαι και λες ότι είναι τραγική, δεν έχω καταλάβει.
Γιατί το Spotify connect lossless παίζει τέλεια σε πολλά μηχανήματα.
Αύριο θα παίζουν και οι πέτρες και αμέσως μετά η καφετιέρα μου

Reaction score
2.881
Σε λίγο καιρό θα στρώσει και το σπετσοφαι λογικά.
Την εφαρμογή την έδωσε, μετά είναι θέμα κατασκευαστή αν η συσκευή το σηκώνει η όχι να δώσει το update στην συσκευή του, εκτός αν η κάρτα ήχου του δεν υποστηρίζει την ανάλυση (χλωμο εν έτη 2025)
Πχ στην tv αν κατεβάσω την εφαρμογή δεν παίζει lossless. Αν συνδεθώ στην ηχομπαρα με connect παίζει.

Reaction score
7.172
Δεν είναι θέμα hardware αλλά του λειτουργικού της κάθε συσκευής. Αν η συκευή δεν υποστηρίζεται πλέον και δεν δέχεται αναβαθμίσεις δεν θα μπορέσει να αναπαράγει lossless ,παρόλο που αν το ψηφιακό τμήμα της συσκευής μπορεί να το κάνει.Αναφέρομαι σε παλιότερα streamer, που έχουν σταματήσει να δέχονται αναβαθμίσεις στο λειτουργικό τους,αλλά από την ψηφιακή είσοδο μπορούν άνετα να αναπαράγουν υλικό lossless απο spotify κλπ.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.378
Members
38.552