Τρι-ενίσχυση: "Βρώμικη" Υπερβολή ή δρόμος για οικονομική άνοδο ποιότητας?

Reaction score
62
Απάντηση: Τρι-ενίσχυση: "Βρώμικη" Υπερβολή ή δρόμος για οικονομική άνοδο ποιότητας?

back. Θα το δώ το ερχόμενο Σ/Κ. Θα ήθελα πολύ να δώ τον Soul να οδηγεί καλά όλο το δορυφόρο. Το κρος τελικά το είχα βάλει στα 150 :)
Ευχαριστώ θερμά για το ενδιαφέρον/υπομονή/επιμονή.
Αν είμασταν κοντά θα χαιρόμουν ιδιαίτερα να κανονίζαμε ένα βράδυ με πίτσα/μπύρα & ακρόαση (αντί για καράτε που λέει και ο Λέλος στην προσφιλή διαφήμιση)

Reaction score
62
Απάντηση: Τρι-ενίσχυση: "Βρώμικη" Υπερβολή ή δρόμος για οικονομική άνοδο ποιότητας?

Είμαι Κομοτηνή

Reaction score
1.766

back. Θα το δώ το ερχόμενο Σ/Κ. Θα ήθελα πολύ να δώ τον Soul να οδηγεί καλά όλο το δορυφόρο. Το κρος τελικά το είχα βάλει στα 150 :)
Ευχαριστώ θερμά για το ενδιαφέρον/υπομονή/επιμονή.
Αν είμασταν κοντά θα χαιρόμουν ιδιαίτερα να κανονίζαμε ένα βράδυ με πίτσα/μπύρα & ακρόαση (αντί για καράτε που λέει και ο Λέλος στην προσφιλή διαφήμιση)

δοκιμασε το.

σιγουρα θα ειναι και καλυτερος απο τον denon.

κλεστο το κρος δεν χρειαζεται.

καλα θα ηταν αλλα τι να κανουμε.

ειμαι ηρακλειο κρητης.:107:

Reaction score
62

Δεν πειράζει, ο ήχος ταξιδέυει το Αιγαίο και μας ενώνει :)

Reaction score
1.766

Δεν πειράζει, ο ήχος ταξιδέυει το Αιγαίο και μας ενώνει :)
μεχρι πριν δυο χρονια ναι τωρα ποια δεν υπαρχουν τυχεροι στην ελλαδα.

Reaction score
203
Re: Απάντηση: Τρι-ενίσχυση: "Βρώμικη" Υπερβολή ή δρόμος για οικονομική άνοδο ποιότητα

stamatiski said:
Με "ξενίζει" λίγο το διαδοχικό ADC - DAC που θα υποστεί το σήμα για να είμαι ειλικρινής.
Εαν θελεις να πεισθεις περνα το αναλογικο σημα απο το ADA του Behringer κροσσοβερ και εαν καταλαβεις διαφορα πες μου.

Reaction score
62

Καλησπέρα,
έπειτα από πειραματισμούς 7 μηνών αναφέρω τίς παρακάτω εξελίξεις

1. Τα παθητικά κρος αφαιρέθηκαν τελείως από όλους τους οδηγούς :)
2. Οι δύο δρόμοι έγιναν τρείς: Το nakamichi αντικαταστάθηκε από ένα ( RANE http://www.rane.com/ac23s.html )
3. Επίσης οι μεσαίοι και υψηλών συχνοτήτων οδηγοί των hyperion αντικαταστάθηκαν από τα exotic seas (http://www.seas.no/index.php?option=com_content&view=article&id=240&Itemid=225 καί http://www.seas.no/index.php?option=com_content&view=article&id=239&Itemid=224 ) αντίστοιχα
4. Τήν οδήγηση υψηλών συχνοτήτων ανέλαβε ένας νέος λυχνιακός με 2 ΚΤ90 ανά κανάλι
5. Για τους πειραματισμούς με το dac θα χρειαστώ ξεχωριστό thread :)

Σύντομα τελειώνει (στη παρούσα φάση) το set up με προσθήκη προενισχυτή (Musical Fidelity A1 FBP) αφού σιχάθηκα πλέον να βάζω-βγάζω xlr στο RANE και να ανεβοκατεβάζω τη στάθμη με 2 χέρια απο τα κανάλια του κρος.
Θα επανέλθω με λεπτομέρειες το αργότερο αυτό το ΣΚ όπου θα έχει μπεί και ο προ
Θα ανεβάσω και φώτο

Reaction score
18
Re: Απάντηση: Τρι-ενίσχυση: "Βρώμικη" Υπερβολή ή δρόμος για οικονομική άνοδο ποιότητα

Καλησπέρα,
έπειτα από πειραματισμούς 7 μηνών αναφέρω τίς παρακάτω εξελίξεις

3. Επίσης οι μεσαίοι και υψηλών συχνοτήτων οδηγοί των hyperion αντικαταστάθηκαν από τα exotic seas (http://www.seas.no/index.php?option=com_content&view=article&id=240&Itemid=225 καί http://www.seas.no/index.php?option=com_content&view=article&id=239&Itemid=224 ) αντίστοιχα

Θα επανέλθω με λεπτομέρειες το αργότερο αυτό το ΣΚ όπου θα έχει μπεί και ο προ
Θα ανεβάσω και φώτο
Αυτό δεν είναι μετατροπή, αλλά ίντριγκα (περιπλοκή) ,ανατροπή και υπέρβαση
Γουστάρω.
Περιμένω(ουμε ) με αγωνία
:201:

Reaction score
203
Λαμπα ψηλα στην ενεργη τριενισχυση δεν μου εκατσε εμενα, αντιθετα ενας τρανζιστορ 2χ25 σε ταξη Α ειναι οτι πρεπει

Reaction score
62

Είναι ότι "κάτσει" στον καθένα. Αυτή άλλωστε είναι και μία μέγιστη αρετή της πολυενίσχυσης, η δυνατότητα επιλογής σε όλο το εύρος του φάσματος. Εγώ έχω την (ψευδ?) αίσθηση ότι η λυχνίες ψηλά ακούγονται καλύτερα.
Έχουμε

Ψηλά: 2800hz> audio tecnologies (αρκετά τροποποιημένος) 4xKT90 biased με 63ma στα 425 volts (περί τα 2x60 watts)

Μεσαία: 270hz>2800hz< soul tsakiridis με 6 x 6L6WGC-STR σε κάθε μονομπλόκ biased 49ma στα 425 volts (θεωρητικά περί τα 120 watts ανα κανάλι)

και στα χαμηλά
270hz< YAMAHA P3500S με ισχύ 2x350 watts

Reaction score
203
Το Rane ποσο το πηρες?. Βλεπω κατι καινουργια στο ebay στα 400Ε περιπου. Μου φαινονται λιγο τσιμπιμενα στην τιμη αλλα ισως να τα αξιζει.

Reaction score
62

Εγώ το αγόρασα απο εδώ και σε αυτή τη τιμή χωρίς να ψάξω παραπάνω γιατί είχα συγκεκριμένο λόγο.

http://www.artsound.gr/catalog/rane-active-crossover-p-12536.html

Γνώμη μου: Άμα σου κάτσει 400 ευρά μη το πείς ούτε του παπά. Πρόσεξε μόνο μη στο σταματήσουνε στο τελωνείο.

Το RANE είναι ΤΕΛΕΙΟ για αυτή τη δουλειά. Άκουσα κι άλλα δημοφιλέστερα και φθηνότερα. ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ αυτιά η διαφορά ήταν θηριώδης (κυρίως στο φάσμα μεσαίων συχνοτήτων). Το συζήτησα και εκτενώς με ανθρώπους που έχουν εμπειρία σε PA και αυτοί μου το σύστησαν. Θεωρώ τα χρήματα που έδωσα για το RANE τα πιό "καλοξοδεμένα" χρήματα που έδωσα ποτέ για μηχάνημα.

Reaction score
203
Εαν σε φερει ο δρομος σου προς Ιωαννινα περνα να ακουσεις την τριενισχυση με μπερυ ...

Reaction score
62

Μετά χαράς :) Τώρα με την Εγνατία είναι πιο εύκολο. Τελευταία φορά που ήρθα στα μέρη σου ήρθα απο κατάρα. Απο Κόμοτηνή μέχρι Κοζάνη το κάνω σε 2,5 με 3 ώρες. Κοζάνη - Ιωάννινα με Εγνατία πόσα χλμ? Πόση ώρα περίπου?

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.644

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • loggeo
    Projectors