Τυφλή δοκιμή καλωδίου ρεύματος

Reaction score
18.810
:rolleyes:
Κόσμημα. :D :D

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.007
... προσωπικα, μονο εδω μεσα εχω καταλαβει οτι υπαρχουν ατομα που απασχολουνται με τοσο ανουσια πραματα (καλωδια αλλα και ηχοσυστηματα) , και να φανταστει κανεις οτι νομιζω πλεων οτι ειναι ανουσιο να συζηταει κανεις για μουσικη... :king: :angel:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.742
Άμα είσαι άρχοντας, βάζεις Οντίν από τον λιγνιτικό σταθμό παραγωγής.

Τα υπόλοιπα είναι μισές δουλειές.
Κιαφτό μισές δουλειές είναι. Άμα είσαι άρχοντας, φέρνεις στο καθιστικό τριφασικό τοπολογίας Δ 20KV κατ' ευθείαν από το στύλο και παραγγέλνεις τροφοδοτικό με τον ανάλογο μετασχηματιστή, ντούαλ μόνο εννοείται. Κι άμα σε κοιτάξουν λοξά στη ΔΕΗ, την αγοράζεις ολόκληρη, απολύεις τον Σήο και βάζεις στη θέση του τον ανηψιό σου.

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Εχω μια απορια. Ειναι ειλικρινης και κανενα αλλο σκοπο εχει , απο το να μου λυθει η απορια.
Ενα καλωδιο 1.25μ κοστιζει 55000 , και τα 2.5μ κοστιζουν 70000. Αρα το εξτρα 1.25μ κανει 15000.
Αν αφαιρεσουμε τα 15000 απο τα 55000 που ειναι το 1.25μ τερματισμενο μενουν 40000. Που πανε αυτες οι 40000 ?

ika

News
Reaction score
14.860
Εχω μια απορια. Ειναι ειλικρινης και κανενα αλλο σκοπο εχει , απο το να μου λυθει η απορια.
Ενα καλωδιο 1.25μ κοστιζει 55000 , και τα 2.5μ κοστιζουν 70000. Αρα το εξτρα 1.25μ κανει 15000.
Αν αφαιρεσουμε τα 15000 απο τα 55000 που ειναι το 1.25μ τερματισμενο μενουν 40000. Που πανε αυτες οι 40000 ?
Την μερακλήδικη συναρμολόγηση την κάνει ο Μ'Παπέ.
Δεν ξέρεις πως έχει 91Μ ετήσιες απολαβές;
Οπότε το μεροκάματο είναι 249.315€.
Τσάμπα χρεώνει.

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
7.000
Κιαφτό μισές δουλειές είναι. Άμα είσαι άρχοντας, φέρνεις στο καθιστικό τριφασικό τοπολογίας Δ 20KV κατ' ευθείαν από το στύλο και παραγγέλνεις τροφοδοτικό με τον ανάλογο μετασχηματιστή, ντούαλ μόνο εννοείται. Κι άμα σε κοιτάξουν λοξά στη ΔΕΗ, την αγοράζεις ολόκληρη, απολύεις τον Σήο και βάζεις στη θέση του τον ανηψιό σου.
Αν είναι να μπει σε έξοδα, ας αγοράσει έναν αντιδραστήρα, έχω ακούσει πως το ρεύμα από σύντηξη βγάζει καλύτερο SINAD.

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.373
πχ δεν έχω δοκιμάσει και να τον πάρω από πίσω, αλλά ξέρω ότι δε μ'αρέσει.... πρέπει σώνει και καλά να το δοκιμάσω δηλαδή? (συμπέρασμα: ξέρω τι θέλω, ξέρω τι μου αρέσει χωρίς να χρειάζεται να το δοκιμάσω).
:gamer::idk::sneaky::wink::lol::rofl::prankster:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.222
Η δικιά μου σκέψη για τα καλώδια ρεύματος είναι η εξής:

πόσο κάνει ένα "καλό" καλώδιο;;;
άντε ας πούμε 300€ (ας μην πάω στο 6000€)
θέλω 4 (2 ενεργά, 1 sub, 1 dac) ή 5 αν βάλω και την πηγή.... αλλά άντε 4...
Σύνολο 4x300 = 1200€
Με 1200 αγοράζω ακόμη ένα sub αν δεν πάρω τα καλώδια....
Ποιο θα κάνει μεγαλύτερη διαφορά;;;;; τα καλώδια;;;; προφανώς όχι....

Ο παραπάνω απλός συλλογισμός παύει να έχει αξία όταν το χρήμα δεν έχει σχέση....
Δηλαδή αν είχα πάρει όλα τα μπιχλιμπίδια (subs, dacs, streamer...) που μου έχουν γυαλίσει, οπότε δεν μπαίνει το δίλημμα "αυτό ή εκείνο με τα χρήματα που έχω" και δεν ήξερα τι άλλο να κάνω (υπάρχει και ο χώρος αλλά τέλος πάντων...).
Σε μια τέτοια περίπτωση (όπου το χρήμα δεν έχει σημασία) ...ε δε γ@μείς.... πάρε και καλώδια που είναι και ...εμφανίσιμα, δε βαριέσαι.... κάνουν δεν κάνουν διαφορά, τουλάχιστον είναι πιo ..."όμορφα" :p
Να τα πάρει όμως όλα μαζί σετάκι, να μην ψάχνεται σε ποιες συσκευές να τα πρωτοέβαζε σα να ήταν... φίλτρα ισοτάθμισης σε sub. :roflmao:

Reaction score
18.810
Αν είναι να μπει σε έξοδα, ας αγοράσει έναν αντιδραστήρα, έχω ακούσει πως το ρεύμα από σύντηξη βγάζει καλύτερο SINAD.
Βρε γατάκια όλοι που γράψατε άποψη για το θέμα, άμα είναι να έχεις Odin τον βάζεις να διατάξει τον Thor τον γιό του και θεό του κεραυνού να παράγει το ρεύμα σου. :D

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.555
Members
38.197
Νεότερο μέλος
YiorgosM