- Reaction score
- 12.265
Τρώγοντας έρχεται η όρεξη!!τι να ασχοληθης μρε αστροναυτη μου, εδω αυτα που γραφει εγω πρεπει να τα διαβαζω καμμια πενταετια, και αν, εσυ βεβαια δεν εισαι σαν κι εμενα , μπορει στο εξαμηνο να εισαι ετοιμος
Τρώγοντας έρχεται η όρεξη!!τι να ασχοληθης μρε αστροναυτη μου, εδω αυτα που γραφει εγω πρεπει να τα διαβαζω καμμια πενταετια, και αν, εσυ βεβαια δεν εισαι σαν κι εμενα , μπορει στο εξαμηνο να εισαι ετοιμος
Ο αστροναύτης? Μπα. Για 6ήμερο τον κόβω, μην είναι και 6ωρο.εξαμηνο
Με λίγη συγκέντρωση θα μετατραπείς κι εσύ από ΄΄αγοράκι με τα σπίρτα΄΄ σε...΄΄αγοράκι με τα φίλτρα΄΄.Ο αστροναύτης? Μπα. Για 6ήμερο τον κόβω, μην είναι και 6ωρο.
Για σένα ειδικά,είμαι βέβαιος ότι θα ήταν πιο εύκολο ακόμα και από την προμήθεια...subwoofers.Άρα, πρέπει να ακολουθήσουμε τη πρώτη εκδοχή, ώστε να έχουμε μέτρο σύγκρισης με τη δεύτερη.
(καλά, εγώ είμαι απο άλλο ανέκδοτο. Πιστεύω ότι πιο πολύ θα ζοριστώ να ξαναστήσω για μέτρηση, παρά να ασχοληθώ με το rephase)
Αυτό είναι κάτι που θα ήθελα να ρωτήσω άρα τώρα μου δίνεται η ευκαιρία. Δεν έχω dummy head αλλά σε κάποια ακουστικά που σφραγίζουν το ένα με το άλλο ή έστω με μία diy διάταξη μπορώ να προσαρμόσω το μικρόφωνο και να μετρήσω στοιχειωδώς τα ακουστικά μου. Μπορούμε μετά να ακολουθήσουμε την ίδια διαδικασία για να φέρουμε την απόκριση σε harman curve και να ρυθμίσουμε τη φάση κτλ? Έχεις curve για ακουστικά πρόχειρη?... ή την ισοστάθμιση σε ακουστικά με τη μέτρηση να γινόταν εφαπτομενικά στη μονάδα καθενός σκέλους..
Ναι,είναι δυνατή η εφαρμογή της μεθόδου και αναμένεται να είναι ευκολότερες οι επεμβάσεις αφού περιορίζεται τότε η ενιαία οντότητα.Όχι δεν έχω custom καμπύλη πρόχειρη γι ακουστικά στον παρόντα τόπο διαμονής και τους υπολογιστές μου όπως δεν έχω διαθέσιμα και τα αναγκαία εξατομικευμένα HTRF.Και αυτό επειδή εφαρμόζω προς το παρόν την εύκολη λύση του πρόσθετου mathaudio αφιερωμένου σε ακουστικά.Αυτό είναι κάτι που θα ήθελα να ρωτήσω άρα τώρα μου δίνεται η ευκαιρία. Δεν έχω dummy head αλλά σε κάποια ακουστικά που σφραγίζουν το ένα με το άλλο ή έστω με μία diy διάταξη μπορώ να προσαρμόσω το μικρόφωνο και να μετρήσω στοιχειωδώς τα ακουστικά μου. Μπορούμε μετά να ακολουθήσουμε την ίδια διαδικασία για να φέρουμε την απόκριση σε harman curve και να ρυθμίσουμε τη φάση κτλ? Έχεις curve για ακουστικά πρόχειρη?
Γελάω επίτηδεςοχι (σε αυτους που γελουν
Ορμώμενη από το ανωτέρω σχόλιο,τίθεται η επόμενη μεγάλη πρόκληση για την τεχνική διόρθωσης.Και αυτή θα ήταν όχι η επέμβαση σε κορυφαίους συνδυασμούς ακουστικών και αφιερωμένων στην οδήγηση εκείνων ενισχυτές,αλλά - στο πνεύμα της εναρκτήριας παρουσίασης - η απόπειρα ολικής επιδιόρθωσης ΄΄αφρόντιστων΄΄ καταστάσεων, ανταποκρινόμενων πιστότερα σε καθημερινές συνθήκες για την πλειοψηφία των χρηστών.Αυτό είναι κάτι που θα ήθελα να ρωτήσω άρα τώρα μου δίνεται η ευκαιρία. Δεν έχω dummy head αλλά σε κάποια ακουστικά που σφραγίζουν το ένα με το άλλο ή έστω με μία diy διάταξη μπορώ να προσαρμόσω το μικρόφωνο και να μετρήσω στοιχειωδώς τα ακουστικά μου. Μπορούμε μετά να ακολουθήσουμε την ίδια διαδικασία για να φέρουμε την απόκριση σε harman curve και να ρυθμίσουμε τη φάση κτλ? Έχεις curve για ακουστικά πρόχειρη?
Έτσι την πατάει ο κόσμος και τρελαίνεται." Dirac, Audyssey, etc. look magical, and the guys who sell them won't say the contrary.
But they do nothing you couldn't do for free & quite easily with REW and RePhase. .."
Ε ναι,δεν είναι και τόοοσο...easily.Και όσο εξασκούμαστε,μπορεί να διαπιστωθεί ότι ανάγεται σε ιδιότυπη ΄΄σκιώδη τέχνική΄΄.Έτσι την πατάει ο κόσμος και τρελαίνεται.
Εύγε Bhutia για το κουράγιο και την επιμονή! Είμαστε όλοι ευγνώμονες (αν και λίγοι θα το προσπαθήσουμε).
Εναλλακτικά μπορείς να φτιάξεις ένα config.txt το οποίο σου δίνει επιπλέον δυνατότητες, όπως να εφαρμόσεις delay αλλά και την δυνατότητα να διαχειριστείς όσα κανάλια θέλεις.Έχουμε λοιπόν μια συλλογή από μονοφωνικά αρχεία για καθένα από τα κανάλια μας.Οι μηχανές συνέλιξης όμως δέχονται συνήθως στερεοφωνικό format αρχείων αντί ανεξάρτητων μονοφωνικών.Θα χρειαστούμε λοιπόν ένα πρόγραμμα Audio Editor από τα κυκλοφορούντα στο διαδίκτυο.Πολύ καλά αποτελέσματα μπορούν να εξαχθούν από το κλασσικό και δωρεάν Audacity.
" Dirac, Audyssey, etc. look magical, and the guys who sell them won't say the contrary.
But they do nothing you couldn't do for free & quite easily with REW and RePhase. .."