η αξία της άποψης "το άκουσα, τέλειο!" ή "δεν έχει μπάσσα" - ηχητική ταυτοποίηση

Status
Not open for further replies.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.318
Απάντηση: Re: η αξία της άποψης "το άκουσα, τέλειο!" ή "δεν έχει μπάσσα" - ηχητική τα

Ακριβώς.:137:

Μη προσπαθείς να μου δείξεις το ειδικό βάρος της αξίας της άποψής σου για το ποιά συσκευή παίζει καλύτερα.
Δεν υπάρχει τέτοια αξία... :145:

Έπεται ανάλογο καίριο ερώτημα:Μήπως οι υψηλής πιστότητας αντιπαραθέσεις βασισμένες σε γνωμοδοτήσεις ατομικών ακροάσεων,ανάγονται λοιπόν εις το παράδοξο της...γάτας του Σρέντινγκερ;
http://en.wikipedia.org/wiki/Schrödinger's_cat
Μιά φορά κι έναν καιρό,σε γαλαξία μακρινό αλλά πλανήτη κοντινό,βρισκόταν κυτίο μουσικό κι εντός αυτού μιά γάτα.
"Μέθεξη ακοής" λεγότανε θαρώ κι έβαινε εξαρτώμενη από ισότοπο χαιφαιντελιστικό.Αν το στοιχείο διασπαστεί,ο αίλουρος πεθαίνει.Αν όχι,επιβιώνει.
Γιά ν'αποφασίσουμε τί απ'τα δυό συμβαίνει,δεχόμαστε τη θεώρηση των φυσικών:το ηχοσύστημα αυτό,εξαιτίας του αβέβαιου ραδιενεργού στοιχείου,διέπεται από τους κβαντικούς νόμους.
Η γάτα μας δεν είναι ούτε ζωντανή ούτε νεκρή,αλλά υφίσταται σε νεκροζώντανη κατάσταση,ώσπου κάποιος ν'ανοίξει το κουτί.Δε νοείται διαπίστωση ότι το στοιχείο διασπάστηκε,αφού όλα συμβαίνουν τη στιγμή που ανοίγουμε το κουτί και βλέπουμε το γατί.
Το εκάστοτε αυτί είναι που τη σκοτώνει ή τη λυτρώνει.Και αν κανένα συνειδητά δεν ανοίξει το κουτί,παραμένει η γαλή σε μια φυσικά διπολική κατάσταση μεταξύ ζωής και θανάτου...
Υπό αυτό το πρίσμα,το χαιενδ είναι αντίστοιχο μιάς εξωγήϊνης οντότητας που όταν δεν αντιλαμβανόμαστε παραμένει παγιδευμένη σ'αιώνια αβεβαιότητα ζωής και θανάτου,εάν όμως την αντιληφθούμε καταβροχθίζει...
Ανοίγοντας λοιπόν το κουτί,υπάρχει 50-50 ενδεχόμενο να τη θανατώσουμε.Διαλέγοντας να μείνει ως έχει,αποκλείουμε να την ανταμώσουμε με ό,τι τούτο συνεπάγεται...Άσε που κάθε αυτί,της δίνει και διαφορετικά ονόματα:HD,classD,classA,fullrange,panel,push-pull,SET,LP,downloading,k.o.k.
Όσο το κουτί δεν ανοίγει,μπορεί πάντοτε να είναι τα πάντα.Κάθε αυτί ρίχνει τη δική του ψήφο...

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.318
Απάντηση: Re: η αξία της άποψης "το άκουσα, τέλειο!" ή "δεν έχει μπάσσα" - ηχητική τα

Και εισαι εσυ ανθρωπος να κρινεις την φαια ουσια,οχι εμενα,αλλα οποιουδηποτε?
Ανθρωποι σαν και εσενα καταντησαν το συγκεκριμενο φορουμ καφενε.
Κακες παρεες δεν εχω αγαπητε.Λεφτα απο αυτο το χομπυ δεν εχω παρει ουτε και δωσει σε εμπορους.

Οσο για τους διακοπτικους θα εχω γνωμη,και ακουστικα και σε τεχνολογια.
Αυτο ελειψε,να μας λεει ο καθε πικραμενος αν θα εχουμε αποψη.

Δεν πατε να αλλαξετε κανενα καμενο ριμπον λεω εγω

@Κογιας/Δεν αγοραζω λαμπατους.Τους ετοιμους τους θεωρω γελοιους.Τους δικους μου τους φτιαχνω.Και αν εχουν πανω απο 0.5% ΤΗD τους ξανασχεδιαζω.Και αναγκαστικα ειναι εκτος κουτιου για τη ψυξη.Βλεπεις οι ανεμιστηρες ακουγονται οι καταραμενοι.

Το παραδειγμα της προσωπικης ερευνας σε διακοπτικους σε κινητηρες(και οχι επισημα του πολυτεχνειου)το εφερα για να μην νομιζει ο καθε wannabe τεχνολαγνος οτι μιλαει σε κανενα παρελθοντολαγνο.

Tα 120db κορυφης ειναι απαραιτητα αν μιλαμε για hi-fi,και ρεαλιστικες σταθμες.Εκτος αν εθελοτυφλουμε.

Οσο για τα joule,αφου δεν χρειαζονται,πεστε μας ποσα uF εχει ο super τρανζιστορατος που κανατε review τελευταια φορα κυρ Κογια

Over & out
Πώς φτάνει η γάτα ως εδώ;Ιδού:137:
http://icanhascheezburger.files.wor...-the-cat-of-schrodinger-enters-a-wormhole.jpg

Reaction score
0
Αν εσύ δεν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, γιατί θίχτηκες;

(Βαριεμαι να κανω quote,διωξτε με απο δεπ:))
Δεν θιχτηκα,αλλα μαλλον εμενα στοχευες,οποταν απαντησα

Γιατί είδες ποτέ εμένα να μπαίνω σε θέμα με λαμπάτο και να λέω "πάρτε διακοπτικό";
Απλά το ότι εγώ μπορεί να ενδιαφέρομαι περισσότερο για τους διακοπτικούς (για πολλούς και διάφορους λόγους) ενοχλεί. Λες και απαγορέψαμε στον οποιονδήποτε να ανοίξει thread για λάμπες...
Ή μήπως έπρεπε για κάθε thread ή post που γράφω για ClassD να ανοίγω και ένα αντίστοιχο για λαμπάτους ώστε να κρατάω ισορροπίες; Δεν είμαι πολιτικός καρντιά μου...

Καμια σχεση.Απλα δεν μπορω να βλεπω παμπολα απαξιωτικα ποστ εναντιων της λαμπας.Το οτι ειπα οτι ασχολουμε επαγγελματικα σε ερευνα σε διακοπτικους ειναι καθαρα για να σου δειξω οτι δεν ειμαι κανενας οπισθοδρομικος ρομαντικος,που ακουω για διακοπτικους και μου σηκωνεται η τριχα,και οτι ξερω ενα δυο πραματα ας το πουμε ετσι για αυτη τη τεχνολιγια.Εσυ το πηρες οτι μειωνω εσενα η οποιοδηποτε και οτι κανω επιδειξη.Καμια σχεση.
Μα καμια

Εκεί σε έπιασε η ευαισθησία;
Εδώ εσύ βγάζεις συμπεράσματα για τις θεωρητικές μας γνώσεις και μας κάνεις και "ντα-ντα" (γιατί προφανώς λέμε πράγματα που δεν τα εγκρίνεις) βασιζόμενος αποκλειστικά στο τι ηχεία έχουμε σπίτι μας...

Σε εκρινα οπως εκρινες και εσυ αυτους που ακουνε με fullrange.
Να σου πω την αληθεια εγω τωρα ακουω με ψειρες.Τι σημαινει αυτο?

Κι όμως (νομίζεις ότι) ξέρεις τόσα πολλά για μένα... Κληρονομικό χάρισμα να υποθέσω;

Έλα ντε. Είδες περίεργος που είναι ο κόσμος;
Εγώ το παίζω κατασκευαστής και μηχανικός όταν αναφέρομαι στην ποιότητα έτοιμων kit που απλά συναρμολογώ κι εσύ που μας έχεις ζαλίσει από εχτές με τους υπερ-ενισχυτές που σχεδιάζεις και κατασκευάζεις όπως και με τα υπερ-μεγάφωνά που εσύ και η παρέα σου φτιάχνετε κατά βούληση (ενώ φυσικά δεν καταδέχεστε να αγοράσετε τα γελοία προϊόντα του εμπορίου), είσαι κατά βάθος ένας φτωχός, πλην τίμιος, χομπίστας.
Μάλλον το "σεμνά και ταπεινά" του Καραμανλή σε εκφράζει απόλυτα. :142:

Υπερενισχυτες και υπερηχεια ε?Οπως νομιζεις.Εγω χρεπια τα λεω.Αλλα παιζουν πολυ καλυτερα απο συνδιασμους που κοστιζουν οσο ενα κοτερο.Αν εσυ με τις υπερβολες σου προσπαθεις να με κανεις να φαινομαι υπερφυαλος και υπεροπτης,λυπαμαι αλλα πεφτεις πολυ εξω

Ποιός το ξεκίνησε στο προσωπικό; Εγώ απλά το συνεχίζω.
Στην τελική, αν δεν είσαι σε θέση να τελειώσεις κάτι μην το ξεκινάς.
Εκτός αν νόμιζες ότι με άκυρες συγκρίσεις, προσωπικές επιθέσεις και αβάσιμα επιχειρήματα θα με "έβαζες στη θέση μου". Guess again.

Η πλάκα είναι ότι τελικά, απ'ότι είδα στα τελευταία σου post, το ίδιο πράγμα λέμε με άλλα λόγια στο βασικό ερώτημα του thread.
Απλά με "συμπαθούσες" από καιρό φαίνεται και έψαχνες αφορμή να μου την πεις... Άμα σε φτιάχνω τόσο να σου δώσω και το τηλέφωνό μου μην κουράζουμε το forum με τα προσωπικά σου προβλήματα.

Ασε μην το φτασουμε εκει και δεν σε συμφερει

Τελικά γνωριζόμαστε ή όχι;
Μπα...
Εσύ δηλαδή ως αναφορά έχεις πάντα τα ηχεία που τυχαίνει να έχεις σπίτι σου; Αυτό πρέπει να είναι το απόλυτο μέτρο μας για το τι είναι σωστότερο/καλύτερο; Ενδιαφέρουσα θεωρία, δε λέω. Τώρα που θα γίνεις και μέλος ΔΕΠ (αφού πέτυχες τα quote) να την προχωρήσεις με κανένα paper.
ΝΑι θα σε βαλω και εσενα στα references
Nα ξέρεις πάντως ότι αυτοί που δεν είναι τόσο τυχεροί όσο εσύ ώστε να έχουν σπίτι τους τα καλυτερότερα μηχανάκια, ακούνε και κανένα σύστημα παραέξω...
Αυτό σου επιτρέπω να το γράψεις στο paper σου χωρίς να βάλεις reference στο post μου.

Έλα ρε αίλουρε, εμείς τι να ξέρουμε εδώ στην Κρήτη. Σιγά μην ξέρουμε να διαβάσουμε και datasheets.
Με τα leftovers της γνώσης που ρουφάτε εκεί στην Πάτρα ζούμε.

Πάντως να ξέρεις ότι ακόμα κι αυτά τα "leftovers" είναι πολύ περισσότερα από αυτά που ξέρει ο μέσος χομπίστας - για να μη μιλήσω γι'αυτούς που είναι χρόνια στο "χώρο" (sic), έχουν σκάσει τρελά φράγκα, έχουν ακούσει 1000δες συστήματα και δεν ξέρουν ούτε καν πως μεταδίδεται ο ήχος, τι είναι dB και τι watt.

Εντάξει εσύ μάλλον δεν τους έχει συναντήσει ποτέ αυτούς εκεί στα εργαστήρια που είσαι χωμένος... ή ίσως και να μην σε ενοχλούν γιατί, παρ'ότι άσχετοι, έχουν ακριβό ηχείο στο σπίτι άρα η άποψή τους έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από τη δική μου.
Καλά το πας.

Στα εργαστηρια χωμενος ε?Βρε μπας και με ξερεις εσυ?χεχε.Α,και περισσοτερο με ενοχλουν οι αποψεις αυτων με τα ακριβα συστηματα που εκπαιδευουν τα αυτια τους στο μεγαρο.

Σωστά. Δεν ξέρω τίποτα για τους διακοπτικούς. Μη στη χαλάσω τώρα εγώ τη θεωρία σου για το άτομο μου, τις γνώσεις μου και τις εμπειρίες μου.
Που να γνωριζόμασταν κιόλας δηλαδή... Ένα καφέ να πάμε θα μου τη γράψεις χαλαρά τη βιογραφία μου, σε κόβω έγω.

Γιατί χρειαζόταν να βάλεις bold σε κάτι που έχω πει ήδη εγώ πολύ νωρίτερα;

Εχεις αποκλειστικοτητα σε αυτη την αποψη?

Κάτι papers που ανεβάζω κατά καιρούς σχετικά με το αν μετράμε ή όχι τα σωστά πράγματα τα έχει πάρει το μάτι σου ή μόνο πόσες ίντσες το έχω το kevlar μου σε ενδιαφέρει τελικά;

Τελικά το συμπέρασμα είναι αυτό που λέω και παραπάνω. Επί του θέματος δε διαφωνούμε αλλά κάτι έπρεπε να βρεις για να μου την πεις. Νταξ' ρε αίλουρε.. Συγγνώμη που το DIY δεν είναι κλειστό χόμπι, αποκλειστικά για τους μηχανικούς. Κάποια στιγμή να την ξεπεράσετε αυτή τη συντεχνιακή νοοτροπία πάντως. Καλό θα σας κάνει. :136:

Το diy ειναι το πιο αγνο χομπυ και οι καλυτεροι εκφραστες του ειναι οι ανθρωποι που δεν εχουν επαγγελματικη σχεση με το αντικειμενο αν με ρωτας εμενα.Με ενοχλει ομως το στυλ του κανω μια κατασκευη με mοdules και απαξιωνω μετα ολες τις τεχνολογιες.Για ολα τα αλλα,ετσι ειναι αν ετσι νομιζεις.Δεν θα σου χαλασω την καρδια

Τελικά αυτός ο Bruno ξέρει τίποτα ή φούμαρα πουλάει;
Αληθεύει ότι έφυγε από τη Philips για να έρθει στην Πάτρα και όταν στράβωσε η δουλειά αναγκάστηκε να ανοίξει τη Hypex για να βγάζει τα προς το ζην;!
Αληθεια ειναι.Μετα πηρε δουλεια στο δημο.:142:
Καλος ειναι.Αν ποτε κανω κανενα κουτι με 18αρι θα τον "χρειαστω"

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Με ενοχλει ομως το στυλ του κανω μια κατασκευη με mοdules και απαξιωνω μετα ολες τις τεχνολογιες.Για ολα τα αλλα,ετσι ειναι αν ετσι νομιζεις.Δεν θα σου χαλασω την καρδια
Έχω ήδη γράψει ότι το επόμενό μου project είναι ένας Aikido προενισχυτής. Επίσης έχω ήδη γράψει (όχι σε αυτό το thread) ότι ο Scout του Σπέρτου με τις 6550 είναι από τους καλύτερους ενισχυτές που είχα την τύχη να ακούσω ανεξαρτήτων χρημάτων.

Που την είδες την απαξίωση λοιπον;
Μάλλον διαβάζεις επιλεκτικά τα post μου. :126:

Anyway, όλα καλά εφόσον επί της ουσίας δεν υπάρχει κάτι για να διαφωνίσουμε. :136:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.318
Απάντηση: η αξία της άποψης "το άκουσα, τέλειο!" ή "δεν έχει μπάσσα" - ηχητική ταυτοπ

Τέλος πάντων, ας μη συφιλλιαστώ. Άιντε κυριακάτικα...
Δεν είναι γνωστό αν το κουτί της Πανδώρας είχε και λάμπες μέσα...
Παρέμεινε πάντως η Ελπίδα...:113::114:

http://en.wikipedia.org/wiki/Schrödinger's_cat_in_popular_culture

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.183
Απάντηση: η αξία της άποψης "το άκουσα, τέλειο!" ή "δεν έχει μπάσσα" - ηχητική ταυτοπ

Τι λετε βρε ασχετοι.........ριμπον? ........Σας βαρεθηκα, παω να συνεχισω τα ουζα μου.
Αφού ρε ζηλιάρη κι εσύ ρίμπον θα πάρεις τελικά... :135::143::142:

Καλή συνέχεια! Σε ζηλεύω!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.183

Να πω την αμαρτια μου,και ας πεσετε ολοι σαν τα ορνεα επανω μου...
Τα μονα ριμπον που μου αρεσαν στις ψηλες ειναι τα raal
Δωστε:)
Μα ρε φίλε, αυτό προσπαθώ να πω: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ!

Είναι άποψή σου. Χρήσιμη, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. Για ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΗ.

Αυτό νομίζω πως πρέπει σιγά σιγά να ξεκαθαρίσει.

Ταυτόχρονα να πάψει να ρωτά ο ένας τι αρέσει στον άλλο για να το πάρει! :137:

Δηλαδή τι είναι? Απόδειξη ανασφάλειας? Κακής ακοής και εμπιστοσύνης στην ακοή του άλλου? Τρανσεξουαλισμός? Τι?

Επιτέλους, εμπιστοσύνη στα αυτιά σου! Πάρε αυτό ΠΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΣΕΝΑ!

(Αν βέβαια θες να ασχολείσαι και με την υψηλή πιστότητα αναπαραγωγής, θα πρέπει κάποια πράγματα να τηρούνται. Κι όχι να αρκεστούμε στην "άποψη").

(κι εμένα πάντως, τα περισσότερα ρίμπον δε μου "πολυαρέσουν", αλλά από τεχνικής πλευράς εξηγείται πως δεν είναι θέμα μεγαφώνου, είναι θέμα υλοποίησης, ιδίως τα πρίμα από τα ρίμπον των Magnepan ΠΟΤΕ δε μου "άρεσαν" με το μαμά κρος, αλλά δε φταίει το μεγάφωνο, άλλα φταίνε... - η άποψή μου δηλαδή είναι ίδια με τη δικιά σου, αλλά συνεχίζει να είναι ασήμαντη...καθώς είναι απλά προσωπικές απόψεις, ίσης αξίας είναι η άποψη οποιουδήποτε άλλου που του "αρέσουν". Αξίας μόνο για "πάρτη του")

Reaction score
4.233

ουδεν κρυπτον.....

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.183

εγω παλι πιστευω οτι το ribbon ακουγεται ψευτικο και δε το αντεχω με τιποτα (για πολυωρη ακροαση)...

ακουσα τις προαλλες το διαμαντενιο tweeter ενος Tidal Sunray και επαθα σοκ με την φυσικοτητα των πριμων. Θα ειχε πλακα να βαλετε κανενα ηχειο με Ribbon διπλα του για να καταλαβετε ποσο πολυ υστερει η μια τεχνολογια εναντι της αλλης...
Όλα αυτά αγαπητέ ισχύουν ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. Δεκτά και σεβαστά, αλλά χωρίς καμιά χρησιμότητα για κανέναν άλλο. Διότι πχ αν βάλεις εμένα να ακούσω το Tidal και δίπλα του το Magnepan για να σου πως ποιά πρίμα θα προτιμήσω, η απάντησή μου θα είναι αντίθετη με τη δική σου. Πάλι όμως, μηδενικής αξίας. :137::138:

Για να λεμε ομως και του στραβου το δικιο ισως να ειναι και θεμα υλοποιησης και οχι τεχνολογιας . Για το Raal εχω ακουσει πολυ καλα λογια μιλωντας με τον σχεδιαστη του Kaiser Kawero που ψιλοσαρωσε στα reviews στο Rocky Mountain Festival 2008... Ο ανθρωπος φαινεται οτι ξερει τι κανει οποτε κραταω μια πισινη για το συγκεκριμενο ribbon...

Σας εχει τυχει να ακουσετε δυο διαφορετικα ηχεια με κεραμικα μεγαφωνα και το ενα να ειναι ο θεος και το αλλο το μεγιστο χρεπι? Εκει ειναι θεμα υλοποιησης...
Δεν είχα διαβάσει το ποστ σου και μόλις έγραψα τα ίδια. Συμφωνούμε.:145:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.910

Πικρα?Καθολου.Οσο για το επιπεδο καφενε ρωτησε καμια εκατοστη βασικα μελη γιατυι σταματησαν να γραφουν.
Είσαι πολύ λίγος και ανεπαρκής για να αποκαλέσεις το avsite.gr καφενέ. Για πες μας να ξέρουμε κι εμείς ποιοι είναι. Μόνο πρόσεχε μη χάσεις το λογαριασμό. Να περιμένω, ή...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.910

Γιατι ρωτας?Θα τους παρεις τηλεφωνο να τους μαλλωσεις?
Γιατί είσαι ψεύτης.

GF

Reaction score
27

Δηλαδή τι είναι? Απόδειξη ανασφάλειας? Κακής ακοής και εμπιστοσύνης στην ακοή του άλλου? Τρανσεξουαλισμός? Τι?

(Αν βέβαια θες να ασχολείσαι και με την υψηλή πιστότητα αναπαραγωγής, θα πρέπει κάποια πράγματα να τηρούνται. Κι όχι να αρκεστούμε στην "άποψη").

(κι εμένα πάντως, τα περισσότερα ρίμπον δε μου "πολυαρέσουν", αλλά από τεχνικής πλευράς εξηγείται πως δεν είναι θέμα μεγαφώνου, είναι θέμα υλοποίησης, ιδίως τα πρίμα από τα ρίμπον των Magnepan ΠΟΤΕ δε μου "άρεσαν" με το μαμά κρος, αλλά δε φταίει το μεγάφωνο, άλλα φταίνε... - η άποψή μου δηλαδή είναι ίδια με τη δικιά σου, αλλά συνεχίζει να είναι ασήμαντη...καθώς είναι απλά προσωπικές απόψεις, ίσης αξίας είναι η άποψη οποιουδήποτε άλλου που του "αρέσουν". Αξίας μόνο για "πάρτη του")
++1000

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: η αξία της άποψης "το άκουσα, τέλειο!" ή "δεν έχει μπάσσα" - ηχητικ

Δεν εχω ακουσει τα δικα σου,αλλα μαλλον θα μου αρεσουν.Οποια ριμπον με φορεα ακουσα δεν....Μα εκει δεν ειναι υποκειμενικο.Εχουν λογο που τα ριμπον χωρις φορεα ειναι κορυφαια.Αλλα θελουν σωστο κρος και να μην τα αγγιξει κανενας περιεργος γιατι δεν σηκωνουν....ξερεις εσυ:142::142::142:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: η αξία της άποψης "το άκουσα, τέλειο!" ή "δεν έχει μπάσσα" - ηχητικ

Γιατί είσαι ψεύτης.
Κυριε Κογια μαζεψε τη γλωσσα σου

edit.Το τι συζητω με ποιον δεν το βγαζω φατσα καρτα στα φορουμ.Αιντε που θα σου δωσω αναφορα.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.183
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: η αξία της άποψης "το άκουσα, τέλειο!" ή "δεν έχει μπάσσα

Δεν εχω ακουσει τα δικα σου,αλλα μαλλον θα μου αρεσουν.
Είτε σου αρέσουν είτε δε σου αρέσουν, στα παλαιότερα των υποδημάτων μου. :137:

Εμένα, που τα έχω σπίτι μου, μου αρέσουν, κι αυτό μου αρκεί. :126:

Βέβαια, την δική μου άποψη, το ότι δηλαδή μου αρέσουν, εσύ όπως και όλοι οι υπόλοιποι, καλά θα κάνετε να το γράψετε κι εσείς στα παλαιότερα των υποδημάτων σας! :145:

Οποια ριμπον με φορεα ακουσα δεν....Μα εκει δεν ειναι υποκειμενικο.Εχουν λογο που τα ριμπον χωρις φορεα ειναι κορυφαια.
Άριστα. Το τεχνικά εξηγήσιμο σφάλμα ή κατασκευαστικό ελάττωμα ή μειονέκτημα, είναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ. Κάθε λοιπή αμπελοφιλοσοφία που εναντιώνεται σε αυτό, λαμβάνοντας τη μορφή της "άποψης" του οποιουδήποτε "γκουρού", "χρυσαυτιά από μέγαρο" κλπ κλπ κλπ, είναι για την γενική κατακραυγή όλων σε δημόσια θέα και ασταμάτητα. Είδες πόσο όμορφα το θέτω? Δεν έβρισα, έβρισα? :142:

Reaction score
8

Θέλω να μου δώσεις μια ευθεία απάντηση στο εξής. Αν σε κάποιο κατάστημα ακούσεις έναν λαμπάτο ενισχυτή, του οποίου ο ήχος θα σου αρέσει υπερβολικά, και σε βολεύει και η ισχύς του, αλλά δεν θα έχει τις λάμπες του σε δημόσια θέα, θα τις έχει εσωτερικά, μέσα από το κάλυμμα, δηλαδή θα φαίνεται σαν ένα όμορφο κουτί, θα τον αγόραζες;
εγω οχι

ασχετο, ποσα ακουτε πανω απο τις 14.000 ρε παιδια;

Reaction score
8

να αναφέρουν ότι εκεί πάνω βγάζει 10% παραμόρφωση (έστω και με άρτιες τσαχπίνικες αρμονικές) ενώ στο 0,1% δίνουν κάτι λιγότερο 2W;
;

παλι ασχετη ερωτηση ασχετου

γιατι η παραμορφωση ειναι παντα κακη ρε παιδια;
Εγω που παιζω ηλεκτρικη, αν δεν της πεταξω τα ματια εξω στην παραμορφωση, δεν το ευχαριστιεμαι.

Reaction score
8

Τώρα γίνεσαι άδικος..., μπορεί να ακούει από πικάπ ο άνθρωπος
α το π[ικαπ φτανει χαμηλωτερα απο το σιντι .. πρεπει να το ριξω στο διαβασμα με φαγαν οι γκομενες, ο κοσμος παρα εχει αλλαξει,

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.183

;
γιατι η παραμορφωση ειναι παντα κακη ρε παιδια;
Εγω που παιζω ηλεκτρικη, αν δεν της πεταξω τα ματια εξω στην παραμορφωση, δεν το ευχαριστιεμαι.
καλά, θες να μας χαζέψεις βρε Θανάση? Πες στις γκόμενες να σε αφήσουν και λίγο, σε φάγαν εντελώς!:135:

Τι σχέση έχει ρε φίλε η παραμόρφωση που πετάς στην κιθάρα σου με την έξτρα παραμόρφωση που θα βγάλει ο ενισχυτής σου πάνω στην παραμόρφωση που είχες βάλει στην κιθάρα σου όταν αναπαράγει παραμορφωμένα την παραμορφωμένη κιθάρα σου από το οποιοδήποτε μέσο αναπαραγωγής μουσικής που εμπεριέχει την παραμόρφωση που ήθελες?:143:

Καλά το έγραψα ή το παραμόρφωσα? :137:

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.931
Members
38.264
Νεότερο μέλος
Mikimetal