- Reaction score
- 339
έχει μπει και κάνει googletranslate τώρα και προσπαθεί να καταλάβει αν είναι θέμα για audio ή για pet
Ευχάριστα νέα!έχω κάπως καλά νέα....τον βλέπω συνεννοήσιμο και πρόθυμο για διαπραγμάτευση
έχουμε ήδη ανταλλάξει από 2 μειλς και η τιμή πέφτει
πήρα ιδέα από τον @xfader και μόλις χρησιμοποίησα μέρος της γοητείας μου
''είμαι μοδ του avsite.gr with over 35.000 members''
Daharidis IKE
Balkan & Middle East Distributor for Monoprice & Ogkoliths
& σκλάκια manager
Κι εφτά χιλιάδες περίοικους με δαυλούς και μαδεριαΓια 120+ ντεσιμπέλ, τα γνωστά, 1,5-2 ντουζινες σαμπ.
έπαιξα το τελευταίο μου χαρτί...Ευχάριστα νέα!
Αρίστος διαπραγματευτης
αν αρχίσει πάλι ο Μάρκου....Άλλαξε αποθήκη να μπερδέψεις το βολβοπαπαγαλο, μια φορά τη γλύτωσες...
Pitchforks, δικράνια.Κι εφτά χιλιάδες περίοικους με δαυλούς και μαδερια
αυτοί καλέ είναι κομμουνιστές
δεν θυμάμαι αν είχα ρωτήσει και παλαιότερα...του ξαναέστειλα...Monolith by Monoprice M-215 Dual 15in THX Certified Ultra 2000-Watt Powered Subwoofer - Monoprice.com
Add a Tower of Bass to your home theater system! This Monolith™ THX® Certified Ultra Subwoofer sets the standard for bass output, low distortion, and affordability. With chest thumping basswww.monoprice.com
Δεν ρωτάς τιμή για αυτά ?
Πριν λίγες μέρες τα είχε 20% κάτω
Ο τέτοιο θέλω και εγώ!!!δεν θυμάμαι αν είχα ρωτήσει και παλαιότερα...του ξαναέστειλα...
Μήπως για πλυντήριο στεγνωτήριο;Ο τέτοιο θέλω και εγώ!!!
Ως τι να το παρουσιάσω ψάχνω να βρω.
εμένα η κwλογρια από πάνω μου που μας είδε να ανεβάζουμε το μικρό...της ειπα πλυντήριο πιάτων ....στην γυναικα σου πες ...ότι είναι πελάτη που φεύγει γερμανία κ σου άφησε γιατί δεν έχει χώρο...μπλα μπλα κ ότι δεν κάνει αυτά να είναι εκτός ρεύματος μπλα μπλα και είναι προσωρινό...κ τέτοιαΟ τέτοιο θέλω και εγώ!!!
Ως τι να το παρουσιάσω ψάχνω να βρω.
Πωω και ζητάει η γυναίκα στεγνωτήριοΜήπως για πλυντήριο στεγνωτήριο;
να τη η ευκαιρία! αν κρεμάσεις τα ρούχα στα πόρτς ξερς τι καλά που τα στεγνώνει ;Πωω και ζητάει η γυναίκα στεγνωτήριο
Το ίδιο της έλεγα και για τους τελικούς, τους έχω για δοκιμή και δε ψάρωσε. Μετά από 6 μήνες.εμένα η κwλογρια από πάνω μου που μας είδε να ανεβάζουμε το μικρό...της ειπα πλυντήριο πιάτων ....στην γυναικα σου πες ...ότι είναι πελάτη που φεύγει γερμανία κ σου άφησε γιατί δεν έχει χώρο...μπλα μπλα κ ότι δεν κάνει αυτά να είναι εκτός ρεύματος μπλα μπλα και είναι προσωρινό...κ τέτοια
ε τότε το καψες αυτό....Το ίδιο της έλεγα και για τους τελικούς, τους έχω για δοκιμή και δε ψάρωσε. Μετά από 6 μήνες.
Ακόμη για δοκιμή τους έχεις?