- Reaction score
- 6
Και διαβάστε από κάτω και τα σχόλια.
Εχουν γέλιο
Εχουν γέλιο
Τόσοι ήταν οι Έλληνες... 7.000 περίπου. Και όταν τα πράγματα ζώρισαν αποφασίστηκε για λόγους τακτικής να υποχωρήσουν οι υπολοιποι Έλληνες και να μείνουν μόνο οι 300 του Λεωνίδα. Και αυτό γιατί οι υπόλοιπες δυνάμεις από την Σπάρτη δεν είχαν έρθει ακόμα. Μαζί με τους 300 έμειναν με την δική τους θέληση και οι 700 Θεσπιείς...Χρυσόστομος Μ. said:Μιλάμε για ταινία που είναι βασισμένη σε comic. Και για όσους ανησυχούν τόσο πολύ για τα νούμερα, αναφέρεται στο comic οτι συνολικά υπήρχαν 7000 έλληνες.
Η επιστροφή του Χόλλυγουντ στις ιστορικές ταινίες σηματοδοτείται από το Braveheart και μετά.RDoherty said:Τελικά το μόνο θετικό του (απαράδεκτου) "Μονομάχου" ήταν η επιστροφή του Χόλλυγουντ στις "ιστορικές" ταινίες. Μόνο που αρκετές από αυτές ήταν το ίδιο απαράδεκτες με το πρωτότυπο 8)
Νομίζω ότι το project αυτό έχει πάρει "αναβολή επ' αόριστον"ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ said:Εγω θα περιμενω τις "πυλες της φωτιας". Κατι μου λεει οτι θα ειναι instant classic... 8)
Όλοι οι ιστορικοί τα τελευταία χρόνια έχουν αποφασίσει ότι η Μάχη του Μαραθώνα άλλαξε την παγκόσμια ιστορία. Σε ενδεχόμενη νίκη των Περσών ο κόσμος μας θα ήταν πολύ διαφορετικός. Καμμία άλλη μάχη δεν έχει την ίδια σημασία...RDoherty said:Ο Τζον Στιούαρτ Μιλλ είχε γράψει ότι η Μάχη του Μαραθώνα ήταν σημαντικότερη για την Αγγλία από ότι η Μάχη του Χέιστινγκς.