- Reaction score
- 15.543
και αποτι βλεπω συνεχιζεις να εισαι λαθος αφου δεν εκμεταλευεσαι στο επακρον το ηχειο που εχεις βαλει για atmos....και οχι μονο εσυ φυσικα...Δηλαδή για να καταλάβω. Τι ισχύει για μένα;
Είμαι λάθος;
προσεχε γιατι θα ζαλιστει το ηχειο με το γυρω γυρωούτε εγώ είχα βρει...οπότε τα έβαλα με βάση τις μοίρες που μας λέει η Δόλμπι
δοκίμασε να αλλάξεις τα ηχεία με τα τουίτερ προς την θέση ακρόασης να δεις πως ακούγεται
εγώ είδα μεγάλη διαφορά προς το καλύτερο όταν τα άλλαξα
και το κατάλαβα κατά λάθος όταν έβλεπα ντέμο και κάποια στιγμή κουτσοέκατσα στον καναπέ...ανακάλυψα ότι λίιιγο πιο μπροστά από εκεί που κάθομαι συνήθως προς ξάπλα θέση ένιωσα τα ηχεία να χάνονται
στην αρχή αγχώθηκα μήπως ήθελαν αλλαγή στην τοποθέτηση αλλά μόλις τα άλλαξα μεριά ήρθαν στα ίσα![]()
εγω πιστευω οτι αν του δωσεις 2 μοιρες απο πισω κατω και 4 μοιρες απο το πλαι που κοιταει ο καναπες πανω θα ειναι καλυτερα ![Laugh :laugh: :laugh:](/forum/images/smilies/basic/laugh.png)
![Laugh :laugh: :laugh:](/forum/images/smilies/basic/laugh.png)
γιατι ακολουθειται την ομοιοπαθητικη και οχι την κλασικη ιατρικη για μεγιστο αποτελεσμα με βαση το ηχειο που καλως η κακως διαλεξατε γιαυτην την δουλεια !!!!!
που πηγαν τα object based atmos οεο ; ![Roflmao :roflmao: :roflmao:](/forum/images/smilies/basic/roflmao.png)
![Roflmao :roflmao: :roflmao:](/forum/images/smilies/basic/roflmao.png)